İnternet & Teknoloji Hayatınızda hiç sosyal medya detoksu yaptınız mı? Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Geçtiğimiz yıllarda bir hafta sonu denemiştim ve çok zorlanmıştım. Hayatınızda hiç sosyal medya detoksu yaptınız mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sevdiğim için yapmadım. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır yapamadım ya. Instagram hesabımı dondurmuştum 4 günlüğüne falan ama başka hesaptan yine girdim. 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Evet yaptımZorlanmadım ama bir kaç arkadaşım kötü bir durum olduğunu düşündü ve durmadan aradıRahat rahat yapamadım 0 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Yaptım, irade merkezi zayıflayınca istesende bişeyler yapamıyorsun iyi ki hatırlattın 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gerek duymuyorum çünkü aktif kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl youtube olmadan yasıyamıyorum ya dinledigim sarkıların nightcore versionları var 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet yaptım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğim için yapmadım.
Hayır yapamadım ya. Instagram hesabımı dondurmuştum 4 günlüğüne falan ama başka hesaptan yine girdim. 🤦♀️
Evet yaptım
Zorlanmadım ama bir kaç arkadaşım kötü bir durum olduğunu düşündü ve durmadan aradı
Rahat rahat yapamadım
Yaptım, irade merkezi zayıflayınca istesende bişeyler yapamıyorsun iyi ki hatırlattın
Hiçbirini kullanmıyorum. Tamamen birakilsa iyi de olur.
Gerek duymuyorum çünkü aktif kullanmıyorum.
youtube olmadan yasıyamıyorum ya dinledigim sarkıların nightcore versionları var
Hayır.
Evet yaptım
Detoks derken
Evet