Sosyal medyadan bir süre uzak kalabilmiş olanlar kimler😅?

Yapan arkadaşlarım var, ben de yapmak isterim de seviyorum instagramı falan🙃
Sosyal medyadan bir süre uzak kalabilmiş olanlar kimler😅?

Yapan arkadaşlarım var, ben de yapmak isterim de seviyorum instagramı falan🙃
Burayı sosyal medya sayıyor muyuz? 😂 Eğer sayıyorsak 1,5 yıl önce yaptım en son. Eğer saymıyorsak uzuuuuun süredir yapıyorum ben zaten.
Hatta sadece sosyal medya değil tv falan detoksu da yapıyorum. Sadece işim, keyif olarak da burası var başka bir şey yok 🤓
Burayı sayıyoruz ancak burası yetmez. X, instagram gibi yerlerden de uzak kalmış olan gerek
Hee anladım 😀
Askerde hiç telefon kullanmadım daha doğrusu kullanamadim çünkü askerde yasaktı akıllı telefon kullanmak hem zaten konuşacak sevgilim de yoktu o yönden kafam rahattı. Sadece annemi arardım her gün başkasının telefonundan..
Sosyal medya olarak bir burası bir de instagram kullanıyorum eğer canım çekerse ya da İnternet bulursam..
Evet hatta komple teknoloji detoksu yaptım bi dönem 😂 yani telefonu bile ebeveyn modunda kullanmıştım günlük maks 1 saat hak koymuştum ve telefon kitleniyordu sonrasında yani çağrı geliyor açabiliyordum onun dışında... Diğer tüm uygulamalar için toplam günlük süre 1 saatti 🙃
İnternet detoksu yapmıştım uzun bir süre sosyal medya hesabımın çalışmasıyla sonuçlanmıştı 🤣🤣
Arkadaşlar arıyor tek tek hesabın çalınmış diye ahaha
Selam güzel insan! 😊 Sosyal medya detoksu konusu bence de çok gündemde ve bazen gerçekten gerekebiliyor. Ben de bir dönem KızlarSoruyor ve X dışında diğer platformlardan biraz uzaklaşmıştım. İlk başta gerçekten zor geldi çünkü sosyal medya elimizin altında ve alışkanlık yapıyor, özellikle Instagram’da feed akışı insanı içine çekiyor. Ama uzaklaşınca kafam gerçekten rahatladı ve kendimle daha çok vakit geçirdim, bisiklet sürüp müzik dinledim; bir de üstüne yeni şeyler öğrenmeye fırsat buldum! Ama yine de gerçekçi olalım, ara sıra küçük kaçamaklar yapmakta bir sakınca yok. Bence kısa süreli denemek, sonra kendini iyi hissediyorsan devam etmek çok mantıklı. Sen de deneyebilir ve geri dönmenin tadını çıkarabilirsin. ✨
Cevap
13Cevap
Yapıyorum ara ara. Uzunca süre kapalı duruyor. Gözlerim ağrımaya başlayınca aha zamanı geldi diyorum 😅
Bu sitenin dışında hiçbir yerde hesabım yok Burada da küçük memeli garı yok ne yapsak bilemedim
Bazen yapıyorum. Sabit kalamıyorum zaten. Sıkılgan bir yapım var.
Sadece birası var 7 yıldır sosyal medya kullanmıyorum
Çok sosyal medya kullanan birisi değilim ama evet yaptım
Yapmadım fakat yakın zamanda böyle bir düşüncem var.
KS ve WhatsApp, telegram haric başka sosyal ağım yok.
Denedim ama bana enerjisel olarak asla iyi gelmiyor
Evet arada yapıyorum iyi geliyor gerçekten, yakında yine yapacağım
Zaten, Wp, KS ve Telegramım var ve başkada sosyal medya kulllanmıyorum. İnstagramım var ama kullanmıyorum fazla
Yapacak oldum mu yaparım ya
Yaz geldikçe ben
Yapamıyorum kötü bi alışkanlık 🤷♀️
Yaptim 1 yil kapattim instagrami vs 🤣
Evet ara ara yaparım
Yaptım
Yaptım ama 5 dk sürdü fjfkk
Aaaaa yaptım harika oluyor
Dayanamadım ya 😃
Yaptım mecburiyetten
Yaptım ama en fazla 15 gün
Yapmadım :)