Ya da sadece eşinizle iyi geçiniyor olmak sizin için yeterli midir?

Ya da sadece eşinizle iyi geçiniyor olmak sizin için yeterli midir?

Gönül ister ki iyi geçinelim zira ben de arıza çıkaracak biri değilim durduk yere. Karşılıklı özveri ve anlayış ve en önemlisi saygı varsa gerisi hallolur. Keyifli günler.
Keyifli günler ❤️
☺️❣️
Benim için aslında önemlidir ama çok da önemli değildir çünkü aileler değil kişiler evleniyor yani tabi ki aile ile iyi geçinmek de evliliğin gidişatını doğrudan etkiliyor yani kötü anlaştığınız zaman bu sefer ailesi de kızına karşı tavır alabiliyor ya da uyumsuzluklar olabiliyor bu yüzden evliliğimize çok karışmadıkları sürece ben çoğu şeyi alttan alırdım.
ama bu her zaman için tartışma olacak diye bir şey yok yani çok çok iyi anlaşanlar da var bu yüzden de ben her zaman iyi geçinmeyi denerdim sadece
Eşimle sadece iyi anlaşmam yetmez ki. Onun güvenini kazanmam da çok önemli. Ve geçmişteki travmalarıyla mücadelesinde ona destek olduğumu hissetmesi. Çünkü eşimin iyileşmesi demek benim de iyileşmem demektir. Hayatı ortak yaşıyoruz
Ben evlenirsem eşimin ailesi ve akrabalarıyla o ne kadar samimiyse o kadar samimi olurum, nett. Eşimden bi adım eksik de kalmam bi adım fazla da olmam bence olması gereken budur.
Katılıyorum
🧡🧡
Cevap
12Cevap
İyi geçinmek isterim sonuçta eşimin ailesi yabancı değiller. Hele ki yakın bir yerlerde yaşayacaksak sık sık birbirimizi görmeye gidip geliriz. Bu yolculuklar stresle başlayıp stresle değil de güzel vakit geçirip beraber gülüp eğlenmeyi isterim.
elbette önemli lakin bu laubali olup 7/24 mıç mıç olmak demek dğeil benim için.
Eşimle evimdeki huzurumun bir parçası da aileler ile iyi olmaktan geçer. O yüzden saygılı düzeyli bir ilişki dozunda olur
Benim için önemlidir. Aile bağının güzel olması her açıdan iyidir yani çünkü bunun tersi olsa benim yararıma olacak bir şey yok hem eşim üzülmüş olur, hem de ben huzursuz olurum diye düşünüyorum.
Ben sorun çıkaran biri değilim. İsterm karşıklı anlaşmayı. Kalabalık aile sofralarını çok severim muhabbetimiz sohbetimiz tatlı olsun isterim.
Önemli olan eşimle geçinmem ama elimden geldiğince de ailesiyle iyi olmayı isterim. Kötü olsak bile ona bunu çok yansıtmam.
iyi anlaşmak çok önemli ama aşırı samimiyet de istemem
Evet önemlidir isterim ki eşimin ailesi ile iyi bağlarım olsun.
Benim için çok mühim onlarla da iyi anlaşırız eşim de çok mutlu olur böylece
İlerde böyle bir durum olursa denge şaşmaması açısından çok dahil etmemeye çalışacağım.
Önemli değil. Ben muhatap bile olmak istemiyorum zaten
Türkiye gibi yerde önemli arkadaş. Ama bana kalırsa saygıda kalmak ve sınırları aşmamaktir esas olan. İste böyle olursa gayette güzel yürür ve önemini değerini yitirmez hicbsy.
İyi ilişkier her zaman pozitif bir farkındalık olmasıyla beraber , olumlu bir görüntü sergiler tabikide
Ben seviyorsam zaten onu doğuran anneyi büyüten babayı kardeşlerini de sevmek onlarla iyi geçinmek zorundayım çünkü benim eşimin üzeride emekleri var onca seni büyüttü baktılar bu bir vicdan ve saygı meselesidir.
Yani iyi geçinmek varken neden kötü olalım ki
Tabiki önemli eşim mutlu olursa bende mutlu olurumm
Bence bir insan eşiyle iyi anlaştığı kadar eşinin ailesi ilede iyi anlaşmalıdır.
Evet, önemli.
İyi geçinmek isterim.
Onu esim olunca düşünürum.
Evlilik olayında aileler bence etkili
İyi anlaşırsak iyi olur
Hmmmm evet ama çok da uğraşmam ya
evet
Çokomelli
Önemlidir
Yok gorusmuyorum hepsi sahte formaliteden
Evet önemli
Önemli elbette