Merhabalar,
Sevgilimin ailesini de severim. Böyle bir adam dünyaya getirmişler. Sevmem mi hiç?🫠🥳

Merhabalar,
Sevgilimin ailesini de severim. Böyle bir adam dünyaya getirmişler. Sevmem mi hiç?🫠🥳

Merhaba,
Zerre kadar önemi yok.
Aileler önemsiz!
Anne kuzusu kişilerden zerre kadar hayır gelmez, karı koca eş olmaz!
Aile çocuğa karışır yetişkin kişilere karışmaya hakkı yoktur. Çocuk ailesinden izin alır almalıdır!
Kendi aklı fikri olmayan zarar ziyandır!
Aslında demek istiyorum ki, Allah'ın rızası anne babanın rızasında, Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir! Hadisi şerif!
Küçüklerine merhamet etmeyen, büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir! Hadisi şerif!
Mesela son kız arkadaşımın annesi üç kez ameliyat geçirmişti. Beyin tümöründen, emarlarına bakıyordum, Sivas'ta idi, hani dedim bir doktorun üç kere ameliyat etmesi saçma, başka doktor ayarlayalım, benim bildiğim iyi beyin cerrahi var. Yurt dışına kadar gideriz. Mesela benim rahatsızlığım vardı, 20 tane hastaneye gittim. Nice profesör doktorlara kafa tuttum. Güya Türkiye'nin en iyi beyin ve sinir hastanelerinden NP beyin sinir cerrahisi muayenesi 1700 dü, profesörü mors ettim, diyor sen ne okuyorsun okudun, nereden biliyorsun emar okumayı, ben profesörüm filan, yemişim profesörünü, önce insan olmak lazım, insan olmayan insanlıktan nasibini almayan profesör de olsa bir buqa yaramaz!
Doktor var doktor var tip her geçen gün gelişiyor, hani aşkım derdi ki, ailem bizde kalabilir mi? Başımın üstünde yerleri var demiştin. 3 1 tutarız bakarım ailene, istersen sizin şehirden de ev tutabiliriz, sorun yok!
Keza 2. Kız arkadaşım, ailesinin tek kızı olduğu için, alt üst dubleks istiyordu, olur demiştim çünkü benim için önemi yok!
Aile ile yaşamak ki ben geniş aileyi seven bir insanım!
Ben olduğum gibi olurum, ailesi diye iyilik yapamam, beni sevsinler beğensinler diye bir şey yapamam, severlerse beni başımın üstünde yerleri var. Ailesinin ailem olmasını isterim ama onlar da isterse, mutlu olurum, hoşuma gider ama onlar istemiyorsa zerre kadar önemi yok. Canları cehenneme! 😅
Vay bee amma dertliymişsin. Hayırlısı olsun her şeyin.
Vallahi dert yok çok şükür Ben sadece örnek vermek istedim sadece evet evet demekle olmuyor
Öyle tabii
EyvAllah
Ciddi anlamda büyük sorunlar teşkil edebiliyor. Yıllar öncesinde ciddi düşündüğüm biri vardı. Birbirimize değer veriyorduk ama ailesi sırf yaşadığım şehirden dolayı benimle görüşmesini istemediler. İstemeye istemeye olsa da ayrılmak durumunda kaldık. Şahsen ben de ona sorun çıkarmak ve ailesiyle arasının mesafeli olmasını istemezdim. Yani bir ilişkiyi yıkacak kadar önemlidir bence.
Hey Enperatriz! 💫 Sevgilinin ailesiyle iyi anlaşmak gerçekten önemli, çünkü uzun vadede iki ailenin bir arada uyumlu olması ilişkiyi güçlendirir. Ama sonuçta en önemli şey, aranızdaki duygular ve birbirinize duyduğunuz sevgi. Anlayış ve saygı her şeyin temelinde, sevdiklerinle vakit geçirmek de bonusu olur! 😉🫂💖
Cevap
6Cevap
Gelecek düşündüğümüz ve ortak yaşam alanları kullanacaksak onlarla çok çok önemli ancak ayrı evler ve hatta şehirlerde yaşayan insanlar için yüzde elli kadar önemlidir
Sevgilinin ailesiyle arası nasıl iyi mi, mesafeli mi, bu belirler aslında. Sevgili ve onun ailesi nasıl bir iletişimde iseler, direkt olarak yansır. Araları mesafeliyse sevgiliden daha fazla onun ailesiyle samimi olmak anlamsızdır.. Denge ve doğru mesafe her zaman vazgeçilmez..
Oldukça önemli bir faktör. Yalnız ince bir nokta var ki, iyi geçinmek adına kişi kendisi olmaktan vazgeçmemelidir. Saygı ve hürmet konusunda bir kusur işlemedikten sonra yöneltilen eleştiriler olsun, fikir ayrılıkları olsun görüşümüz neyse ortaya koymalıyız. İyi geçenmek adına kişiliksiz, karaktersiz ve yalaka birisine dönüşmeye gerek yok.
Çok önemli biliyor musun? Hem de çoo çok önemli. Eşinin ailesi ile aran iyi olmayınca, bu evliliğine de yansıyor.
Aile ilişkiyi çok etkiliyor o yüzden saygılı olmak lazım.
Çok önemli. Ailesiyle anlaşamayınca olmuyor. Mutlaka çiftler arasında pürüz çıkıyor.
Annem her zmn damadın ailesiylede evleniyorsun der🙃
Saygı olsunda sevmek zorunlu değil
Aile de önemli ama. Ailenin saygısı olmalı.
Saha huzurlu olur
Ne kadarı yok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?