hem arkadaş olarak yalnızım hem de birileriyle ne biliyim konuşmak, muhabbet etmek, sabahlamak istiyorum ama aynı zamanda biri mesaj attıgında da konuşmak istemiyorum
hem istiyorum hem istemiyorum neden bu haldeyim ben ya
gerçekten ben tam olarak ne istiyorum çözemedim, benim gibi olan var mı?
depresyonda mıyım yoksa anlamadım gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Depresyon sayılmaz, çevrendeki insanlar istediğin insanlar değil sadece. Arkadaşlarını sevip sevmediğini gözden geçir.
dimi ben de öyle düşünüyorum...
kafama göre biri çıkmadı yıllardır
Evet o yüzdendir, tecrübeye sabit. Mesela şöyle düşün, 30 kişilik bir sınıf hepsini tanıyorsun ama 1 tane yakın arkadaşın var. 30 kişinin içinden sadece 1 kişiyle takılırsın o da kendine yakın görüp sevdiğin kişidir. Bende senin gibiyim, bir ton arkadaşım var ama kendime yakın gördüğüm 3-4 kişi anca var. Diğerleri konuşsa ne zaman susacak diye beklerim ama o 3-4 kişi sussa ne zaman konuşacak diye beklerim. Verebileceğim en iyi örnekler bunlar, açıklayıcı olmuştur umarım.
kesinlikle çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim
zamanında (lise yıllarında) benim de arkadaşlarım vardı ama ne biliyim onlarla takılmak bana pek sarmıyordu (açıkçası yalnız kalmamak için takılıyordum diyebilirim)
hafta sonları gezmeye giderlerdi beni de çağırırlardı ama ben gitmezdim hiçbirine
şimdi de arkadaşsız kaldım keşke zamanında gitseymişim diyorum en azından halen daha 1-2 arkadaşım kalmış olurdu
Öyle gruplardan bende çok geçtim. Emin ol onlarla takılmaya devam etseydin şu an dediğin gibi depresyonda olurdun. Sevmediğin insanlarla takılmak kişiyi çok bunaltıyor, sabrım sınanıyormuş gibi hissediyordum. Açıkçası, kafa dengi insan bulman o kadar da zor bir şey değil. Sadece ilgi duyduğun şeylerle uğraşan insanları bulacaksın, o da fazla zor değil. Atıyorum kitaplarla ilgileniyorsun diyelim, gireceksin kitap öneri sayfalarına sayfayı takip eden herkese istek atacaksın. Yani gözüne kafa dengi gelenlere, zaten kitap okuyan kişiler genelde hep kitap şarkı falan paylaşır, bi baktın bildiğin sevdiğin bir kitap diyeceksin allah allah ne güzel kitap ya, bende mi alsam? az bilgi versene. Öyle öyle zaten kitaplar hakkında konuşmaya başlarsınız, ya önemli olan cana yakın gözükmen aslında. En yakın arkadaşımın yanına gidip saçların çok güzel demiştim teyzemin saçı da böyle diye anlatmaya başlamıştı, 1 yıldır arkadaşız. Yani benim tavsiyem sosyal medyada ilgin olan sayfaları takip et, illa bi insanlar çıkar karşına. Kitap bir örnekti sadece, her türlü şey olur. Spor, müzik, gitar, film, dizi.
o dediğini yapıyorum da çoğu insan ya istek kabul etmiyo ya da geri takip etmiyo valla yoruldum artık insanlar bana istek atsın istiyorum
sevmediğimiz insanlarla takılmak insanı bunaltabilir tabii ama yalnız kalmak insanı daha da bunaltıyo, bunalımda gibiyim kaç yıldır arkadaşsızım çok yalnız hissediyorum kendimi
dışarı falan çıkıyorum ama tek gezmek de sarmıyo ki hani tek tek nereye kadar anlatabildim mi
başka insanların arkadaşlıklarına imreniyorum...
bu konuda çok bahtsızım
O zaman tek bir seçenek kalıyor, oyunlar. Eğer bilgisayarın varsa oyunlara yönel. Herhangi bir oyun olabilir, savaş oyunları falan oynayamam dersen minecraft bile olabilir yani. Senin yerinde olsaydım, bir oyunda iyiysem eğer discord da o oyunun sunucularına girerdim. Discord da insanlar çok kolay arkadaşlıklar yapıyor, bende bir dönem kullanıp arkadaşlar edindim baya ama sarmadı beni pek. Ama bir selam yazsan bile bir sürü insan görüyor cevap veriyor, tanışıp arkadaş olmak daha kolay yani. Tabi bu tek oyun da olmaz, discord da her türden sunucu var. Sevdiğin şarkıcı olur, film dizi olur, din felsefe olur, sohbet grupları olur. Yani hem yaşıtın hem de aynı yerde yaşadığın insanları oradan bulabilirsin en azından, ne kadar güvenilir bilmem ama senin yerinde olsam karşımdaki kişinin kız olduğundan emin olmadan buluşmazdım.
Veya ben sanala yönelmem dersen bir dans kursuna falan yazıl, bir ara kurslara yazılmıştım oralarda da herkes birbiriyle arkadaş oluyor.
discordda da konusma kabiliyeti gerekiyo o da ben de yok biliyo msn
discord kullanıyorum ama ne biliyim ya neyse bakıcam basımın caresine
facebook kullanıyorum ordan sanal arkadaslarım var ama ben her zmn benimle takılabilicek birilerini arıyorum ya
İşte senin gibileri ne yapmak lazım sen söyle
nasıl yani
Konuşalım istersen
mesaj atamıyorum xperim seviyem 2
*xper seviyem
İstek at ben atabilirim belki
senin xperin benden düşük mesaj atabilmek için 3 olması gerek
Bende atamadim
AŞ kendini
nasıl aşıcam tavsiye verir msn
Kendini şımart
nasıl işte