Herkesle kolay kolay arkadaş olamıyorum sohbet dağarcığım geniş değil iyi anlaştığım az sayıda insanların yanındayken ve samimi olamadığım birinin yanındayken çok farklı oluyorum genelde arkadaş ortamında çok suskun olmasa da muhabbete fazla katılamıyorum ve kızlarla da hiç iyi anlaşamıyorum doğal biri olmamdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ulan kızlar soru sorsa anında cevap yağmuruna tutuyorsunuz insaf be
Güncellemeler
+1 yıl
Gündemi takip ediyorum zaten hemde sürekli tarih ve siyasete çok meraklıyım
Spor yap, kendine güvenin yerine gelmesi seni yükseltir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu davranışının neyden kaynaklandığını sen daha iyi anlayabilirsin. Öz güvensizlik mi yoksa utanıyor musun utanıyorsan neyden utanıyorsun ya da seni yargılayacaklar diye mı korkuyorsun örneğin. Sorgula kendini.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sorguladım birkaç sonuca vardım ama bu bişeyi değiştirmiyor
Öncelikle ben çekici değilim, şöyle değilim gibi olumsuz düşünme ve kendine söyleme. Sohbet konusu içinde kitap okuyabilirsin ya da gündemi takip et artık ne konuşuluyorsa. Sohbet ederken de düşüncelerini söylemekten ve kendini ifade etmekten çekinme. Öz güven içinde spor yapabilirsin ve yetenekli olduğun alanın üstüne gidebilirsin kısaca kendine odaklan. Tabii bunlar bir anda olacak şeyler değil biraz cesaretli bi adım gerek. Yazdıklarına bakarak genel olarak bunları söyleyebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Spor yap, kendine güvenin yerine gelmesi seni yükseltir.
Bu davranışının neyden kaynaklandığını sen daha iyi anlayabilirsin. Öz güvensizlik mi yoksa utanıyor musun utanıyorsan neyden utanıyorsun ya da seni yargılayacaklar diye mı korkuyorsun örneğin. Sorgula kendini.
Çok sorguladım birkaç sonuca vardım ama bu bişeyi değiştirmiyor
Nedir mesela
Özgüvensizlik
Erkek olarak çekici olmadığını biliyorum ama öyle işte çocukluktan gelen bişey
Öncelikle ben çekici değilim, şöyle değilim gibi olumsuz düşünme ve kendine söyleme. Sohbet konusu içinde kitap okuyabilirsin ya da gündemi takip et artık ne konuşuluyorsa. Sohbet ederken de düşüncelerini söylemekten ve kendini ifade etmekten çekinme. Öz güven içinde spor yapabilirsin ve yetenekli olduğun alanın üstüne gidebilirsin kısaca kendine odaklan. Tabii bunlar bir anda olacak şeyler değil biraz cesaretli bi adım gerek. Yazdıklarına bakarak genel olarak bunları söyleyebilirim.
Gündemi takip ediyorum zaten hemde sürekli tarih ve siyasete çok meraklıyım
Ne güzel yeri geldiğinde sohbet çevirirsin
Ben sohbete katılmaya çekiniyorsun gibi anladım biraz da
Zaten siyaset delisi insanlarla iyi anlaşabiliyorum
Doğru anlamışsın
Söyleyecek bir şeyin varsa orada zorlamak lazım onun pek bir çözümü yok hocam
Teşekkür ederim haklısın
Rica ederim pek yardımcı olamadım gibi ama öz güvenini yükseltmek için adım atarsan çekingenlik vs kalmaz
Doğru diyorsun
Burcun ne?
Başak
Başak deyince uğraşmaya değmez dedin herhalde 😀