Neden böyle biriyim?

Merhaba kendime ulaştığım zaman heme yazıya döktüm tüm içimden geçenleri tabi ki şimdi oluşturduğum kimlikteyim bu yüzden böyleyim ama merak etmiyorum değil neden böyle olduğumu

Bazen tuvalette oturuyorum ayağa kalkıp aynaya baktığımda sanki ben ben değilim gülümsüyorum acı bir gülümseme sanki kötü bir şey var ve dediğim şey yine mi değiştim

Bipolar olma ihtimalim düşük gibi geliyor kafamda sesler yok tanıdığım başka benliklere sahip değilim

Bu yazımda kendime indiğimde aklımdan geçenler var yorum yapar mısın “düzgün bir şekilde”

Yaptıklarınızı unutmuş olmam hissettirdiklerinizi unuttuğum anlamına gelmiyor

İçtenlikle hepinizden nefret ediyorken sizi sevmeyi denedim sanırım sadece kendimi kandırdığım bir oyundayım

Görünmez olmamak için sesimi çıkardım ama sonucunda suçlu olan ben oldum sizi aptal varlıklar her şeyi mahvettiniz

Ama her neyse intikam duygum yok şanslısınız ki geçmişimi sildim ve hiçbir şey kafamda ben istemediğim sürece dolaşmıyor yoksa çoktan çürümüş gözleriniz böceklere yem olmuştu

Neden böyle yaptığımı anlıyorum ama acaba bunun adı ne Bilmiyorum benim gibi olanlar genelde susuyor ve kendi alanında çürüyor

Ben tuhaf bir intikam duygusuyla iyi olmak için çabalıyorum ama özüm değişmediği için verdiğim etkiler de pek farklı olmuyor en sonunda hep kötüyüm ne yazık

Uzun olduğunun farkındayım buraya kadar okuduysan teşekkür ederim
Neden böyle biriyim?