Siz olsaniz 4 kişiden kiminle iletisim kurmaya devam ederdiniz?

4 tane beyle görüşüyorum. 3 tanesi gorucu olarak geldi. Ayni anda herkesle konusunca kendimi kotu hissediyorum ama annem tabi goruseceksin, nasil taniyip evleneceksin sadece diplomaya bakarak, milletin kefil olmasina, bu iyi cocuk demesiyle olmaz ki. Sen görüş begenmezsen ben araya girerim zaten diyor.

Simdi hemen hemen hepsi eşit konumda. Yani coguyla ilgili sadece belli seyleri biliyorum. Görüşüyorum ama haftada 1-2 bir araya gelerek 1-2 saat goruserek cokta bir sey ogrenemedim simdilik.

Biri diş hekimi (26) biri muhendis (27), biri ögretmen (25) biri doktor (27) Meslekleri ve yaşları bunlar. Şu an karakter olarak cogu ayni davraniyor, ilk baslarda bir kibarlik nezaketlik olur ya oyle. Belki samimiyet farki var diyebilirim. Muhendis olana pek ısınamadım, biraz soguk bir tip. ilk elersem muhtemelen kendisi olur ya mizaci boyle ya da daha açılamadı hala gergin biraz bilmiyorum.

Simdi aralarından doktor olanla ben tanıştım. Hicbir araci olmadan. Kendisi hollanda da dogmus büyümüş biri ve annesi hollandali, babasi türk. Aralarından sıyrılan bu. Digerlerinden illaki farkli bu sebeplerden. Gercekten konuşması, davranislari daha farkli ve hoş geliyor. Ya da kendim begenip tanistigim icin olabilir. Diger üçü falancanin oglu olarak tanistirildigim kisiler çünkü.

Siz olsaniz hangisini tanimaya daha da agirlik verirdiniz? Bir sure kafamda belli seyler oturana kadar hepsiyle mi goruseyim annemin dedigi gibi. Yoksa sayilari indirsem mi?

Diş hekimi olan durust olarak annem durmuyor baska kizlarla da gorusturuyor dedi açıkça. Hani onun icinde ben degerlendirme de oldugumu farkindayim mesela. Bende de durum aynı. Siz olsaniz nasil yol izlerdiniz?

Siz olsaniz 4 kişiden kiminle iletisim kurmaya devam ederdiniz?