Tüm dertleri bir kaç sayfaya sığdırmak, tüm mutlulukları kağıda dökmek, dertleşmek, muhabbet etmek maksadıyla kiminle mektuplaşmak istersin?

Tüm dertleri bir kaç sayfaya sığdırmak, tüm mutlulukları kağıda dökmek, dertleşmek, muhabbet etmek maksadıyla kiminle mektuplaşmak istersin?
Mektup.. şu çağda fazlaca özlemini çektiğim bir şey doğrusu.. klavyelere bıraktık harfleri.. .. ekranlara puntolara maillere derken.. el yazısı önemini yitirdi.. teknoloji sağolsun ! .. Şuanda eğitimde dahi unutulan.. önemsenmeyen el yazısına hasret kaldik nitekim.. hani bizi temsil eden imzamız gibiydi oysaki.. hani parmak izimiz gibi bizi biz yapan. bir mektup yazarsın da kağıda bileğinin kokusu siner ya hani... hele ki sevdiğine yaziyorsan zordur kağıtla baş başa kalınca.. ona olan özlemini dizginleyebilmek.. kağıdın bir yeri ıslanmıştır hani.'özledim' kelimesinde her harf titremistir.. garip gelebilir ama sarraflara özellikle giderim.. kimi zaman sayfaların bir yerine bir tarih düşülmüş olur.. sayfalar arasına iliştirilen notlar olur kimi zaman.. bir şey yazmıştır sevdiğine sayfanın bir yerine.. ve o sayfa katlanmış olur.. bir mektup gibi.. günlük gibi okurum onları. . bir tutku benim için kağıda yazılan her harf..
@asuasuasuman çok doğru
Bu kadar güzel anlatılabilirdi ancak.. Yüreğine sağlık
☺️✋
Mektuplaşalım mı,😆😊
Cem.. benim girdabıma hiç girme derim..☺️
Niye
Bişey olmaz bana
TC kadını değil mi işte 😆 sert mizaçlı değilse ilgilenmiyosunuz
@cemmerennn Sakin ol dostum. Yavaş.
Nasıl olim ya , hep aynı tepki
Erkekten saymıyolar , kendi ülkemin kadınlarından nefret ediyorum resmen artık
Klasik tip işte nerde seksi biri var bana gelince hayır , sadece izlemeye geldim yemin ediyorum he
@cemmerennn Uluslarası dene şansını.
Denemesine denerim de can sıkıcı bir durum yani erkeksin ve kendi ülkende ki kadınlarla bişey yapamıyoeun
Uluslararası denesem de vizem yok
Cem bizim vatan toprağı seni kesmez.. vize alabilmeye bak..
Cem artık sana cevap veremez :(
Sağol 😊✋ özellikle misafirperverliğin için.. soruna gelen kişileri kolladığın için.. örnek olsun herkese..
Ne demek efem öyle olmalıyız. :)
😊🙏
Niye site olsun yahu. Mektuplaşmak istediğim kişiyle bizzat görüşüyor olmak da isterim, hatta ve hatta tüm gün dipdibe, yan yana dahi olsak yine de mektuplaşmak isterim. Sanırım bu bitmiş güzelliği devam ettireceğim ömrüm yettikçe. Yazarken daha bir güzel izah ediyorum sanki kendimi, ruhum kağıt oluveriyor; yazı oluyor, söz oluyor, anlam oluyor, ulaşmak oluyor, umut oluyor. Oluyor da oluyor 😄
Elbette hepsini isteyebilirsin de :)
Hani eğlence, site falan filan :))
Çılgınca 😂
Kolaylıklar dilerim 😂
Cevap
17Cevap
@BiricikMinicik ile isterim. Keyifli olurdu 🌸
Her cümleden sonra patlatacağım kahkahayı göz önüne getirince bi kahkaha da şu an patlattım. Bizim mektuplarımız ancak komediden oluşur çünkü 😄
@Sosyetic_SheqiiL balım ❤ @inciitanesiii çiçeğim ❤
Siz insanı iyleştiren türden meleksiniz
Kaymağım, sadece senin aynanım, iyiliğini güzelliğini sana yansıtan. ☺️
@Sosyetic_SheqiiL sende ne gördüysem o kadarım işte. Balsın ballll ❤
🫠♥️
Kız seni alır saklarım vermem kimseye ❤🎈
Herkes seni etiketlemiş. Bende @KnightsSword ultimi kullanıyorum. Gerçi o unutur yazmaz 😂
Sana bırakmadılar 😂
hiç mektup arkadaşım olmamıştı sen ilksin dkjajklsdas unutup yazmayacağımı nasıl anladın sen ya
sen beni çözmüşsün asdjk mektupuna KS den cevap vermem yok muu
vaar fkldfg
lkasdş Düzgün yaz Kankaaa
mektuplaşan insanları düşünüyorum da zamanında
haber gelsin diye o kadar beklemek ogf yani :D
Niye bu sitede sürekli birileriyle bir şey yapılıyor anlam veremiyorum bu sapık abazalarla neden bir şey yapılsın ki
Bir kadınla da yapabilirsin aslında. Ya da her erkek Abaza olmasa gerek.
@mütesellî ile mektup arkadaşı olmak isterdim. Yazım da güzeldir bu arada sjsj. 🌸
Çok çok teşekkür ederim :) Yazın güzelse oldu bu iş 😂
Rica ederim 🍀😃
Ben mektup yazmayo sevmem nasıl perili kalpli emojilerden iki yüz tane koyucam tek tek çizene kadar ciğerim solar 🧚🏻♀️💞💅🏻🥳🌸🥹🥹
Anlardı belki çizmeden karşı taraf
Muhakkak anlar ama renkli renkli olmaz göze güzel gelmez. Her kelimeyi farklı bir renkle yazma fikri çık aklımdan sndjd
Anladım bu mektup sana eziyet olacak 😂 Sana dumanla haberleşmeyi önerebilirim. Hem dumandan emoji de kolay olur 🙄
Ben mümkünse görüntülü konuşma alabilir miyim kendimi en iyi öyle ifade edicem shdjd
Çok modern bir talep oldu ama hayır diyemeyeceğim, ifade özgürlüğünü kısıtlayamam 😂
Çok teşkürler 🫶🏻🧚🏻♀️🌸
🎥🎥
Cevap ektedir...
Güzel cevap
Hocam ben mağara da kaldım mektup nasıl oluyor, dumanla haberleşiyoruz biz o kadar gelişmedik daha.
Az kaldı sabret
Bilmiyorum ama güzel olabilirdi.
Gerçi benim yazımı okumak için tercüman tutması gerekebilir.😀😀
Seni bulmuş yazdıracak tercümanı da halletsin 😂
Yazdım mektubu yakında ulaşır eline arkadaşım 😏
Postacı güvercin biliyormuş adrese teslim
Posta güvercinleri ile mektup yollanır. Bu işin eğitimini almış kuş 😌
Mektuplaşmak isteyenler için Slowly diy emir uygulama var. Dünyanın her yerinden insanlarla mektuplaşabiliyorsun.
Sürekli sohbet ettiğim iki arkadaşım var. Onlarla olurdum.
Mektup zarfı için mühür balmumu da aldım. Ortam da hazır. 😅
Mektuplaşma geleneği çok güzel. Günlerce meraklı bir şekilde mektup beklemek falan hoş olurdu ama öyle biri yok.
Dert anlatmayı da dinlemeyi de sevmiyorum. Ama durum değerlendirmesi yapıp, havadan sudan muhabbetler için kokulu mektuplarinizi bekliyorum
Söyleyebileceğim birisi yok.
Mektup arkadaşım olsun isterdim. Eski iletişim aracını kullanmak, iyi bir deneyim olabilirdi.
@_BombacıMülayim_ komik adam valla olmak isterdim. Her ne kadar bı ara kalbimi kırdıysada😂
Yiaaa sen mektubu yazarinee göz yaşlarınla sırılsıklam edersin kağıdı 😢
Agaaa
Yürü git asla dilemem 😠
Reelde karşılıklı iletişim kurmayı tercih ederim.. Sitede çoğu kişiyi tanımıyorum bile..
Bu devirde mektup mu kaldı olsa bile biri yok zaten
@Bt74ever arkadaşımla çok tatliş olurdu 💜
Bu soruya cevabım yok ama yazı yazmayı içimi dökmeyi seviyorum.
Ahududuş tam bir mektup yazarıdır. Takip listemdeki prenseslerim ile mektupdaş olalım.
@wineandorange @mütesellî Bu iki güzel insanla ✌🏾
Sağol varol 🫡
Cansın sen.
@KızlarSoruyor biraz saçma ama bunun yerine mektup değilde KS hakinda bir hikaye yazamak isterdim 😃😃😃🥳🥳🥳yani ilerde yapmayı düşünüyorum acaba bir sorun olur mu 🤔🤔🤔
Olmaz. Ama yine de sen bana mektubu yaz yolla 😏
@_-_JoKeR_-_ seni tanımıyorum ki 🙄🙄🙄
Geçmiş dönem gibi aylarca sürmeyecekse mektubun ulaşması, güzel fikir olabilir
Takip listem olurdu..
Seninle abi diğerleri pek kalemim değil 🦦
Memnuniyetle güzel kardeşim ☺️
Sosyetic ile müteselli ile felan 😅
Biri yazsın işte 😂
Yazarız , ne olcak sanki😉
Kalem orada, kağıt orada.
🫡 adres bekliyorum
Tamam 😂
Bilmem düşünmedim hiç ahsh
Vaktin var 😂
Yazdıkları benim için o derece değerli olacak biri var mı sanmam. En yakın olduklarımla da sesli ve mesajla konuşuyoruz zaten 😄
Tamam o zaman yetti 😂
@mütesellî seninle olurdum herhalde 😃
Neden güldün olurduk işte 🌿
Kimseyi tanımıyoruz ki
Tanışmak için de olurdu.
Mektuplarınızı bekliyorum arkadaşlar. 😃
Dayanamam whatsaptan yazarım ben
Olmaz
@mütesellî bana yeter
Adamsın adam. Kıymetli dostum.
Ben @helene1 ile mektup arkadaşı olayım🌸
Biri vardı hesap kapattım bir süre sonra ulaşamadım ona keşke beni tekrar bulsa
ben de @Semih6934 kardeşimle😎😂
@Semih6934 sende ✨️😎
@Alieñ9 kardeşim olsun 😂
Kendimle mektuplaşıyorum arada iyi geliyor
Mektup pek sevmem o yüzden olmayım ben :d
@bosvergitsin35 izin verirse olabilirim
Hafafafa
Sohbet ettiğim tek bir kişi var. Onunla olayım.
Yazım kötü kalsın valla 😃
@einfalch hocam ne dersin almanca mektuba 😅
İşte doğru tercihimin kanıtı 😊
Also dann Parti zeit 🥳
Seninle olurdu
Eyvallah narcos ben de isterdim.
seninle
Teşekkür ederim ☺️
Sorunun güzelliği 🌸
@Degisik_-_ tabiki senn❤
Senin şifalı çaylarının tam vakti çiçeğimmmmm ❤
Bu siteden kimse ile arkadaş olmak istemem