+1 yılTabiki Atatürk'ün yaveri olmak istiyorum
Hayalim bu
Şuanda ama takı üretimi için yani Elazığ vişne çürüğü mermerinden takı üretimi Bayburt kehribarından ve Oltu taşı nda takı üretimi için yatırımcı ya ihtiyacım var atölye var usta üretim var para yok
Ve endüstriyel kenevir den 70 den fazla ürün üretimi projesi hayalim var
Ve eski tren raylarından bıçak üretimi ve silah üretimi hayalim var
Bunlar için benimle beraber yürüyecek bir ömür onlarla vatana hizmet edeceğimiz milyonlarca dolar gelir kazandırmak için benimle olacak dostlara ihtiyacım var hem yatırımcı hem mühendis hem ekip arkadaşları olacak dosta
Ama Yalnız kaldım kime gitsem yalnız bırakıldık
Bu ülkeye hizmet etmek için10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Peygamber efendimiz ve Mustafa Kemal Atatürk
41 Yorumla- +1 yıl
ikisi bir araya gelemeyecek kadar birbirinden uzaktırlar!
+1 yılDedem ile tanışmak isterdim, kendisi öleceğini bilse yinede yalan söylemezdi, çok ahlaklı, merhametli, vicdanlı ve zeki bir insandı, konuşması ve düşünceleri ile onun gibi bir insana denk gelmedim. Piyano ve akordiyon çalmasını dinlemek isterdim, bütün şarkıları çalabilirdi, gözleri kapalı... Her zaman dedemin gücü ve insanlığı ile ilham alıyorum, onun gibi bir insanın soyundan geldiğimi bilmek beni güçlendiriyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılBir çok hikaye okudum bu kız kadar hayran olduğum olmadı. Gerçek olsaydı Lou ile tanışmak isterdim.

20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseyle istemem
10 Yorumla
+1 yılHz. Muhammed (s. a. v.) ile: Tanışmak isteyeceğim çok insan olsa da, şimdiye kadar tanıştıklarımdan ve şimdiye kadar yaşadıklarımdan sonra; en çok onunla tanışmak isterdim. Sonrasında,
- tüm peygamberler ile,
- tüm İslam alimleriyle,
- günümüz biliminin temelini atmış tüm bilim insanlarıyla,
- eserleri, tüm dünyada ders olarak okutulan tüm ünlü düşünürlerle,
- Osmanlı Devleti ve öncesindeki "ata" saydığım tüm Türk liderlerle
ve tabii, Türklük adına aldığım her nefesi borçlu olduğum (uz) Mustafa Kemal Atatürk ile tanışmak isterdim.
70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılYAŞAYANLAR
1- Rihanna
2- Metin Akpınar
3- Hayko Cepkin
4- Ali Sabancı
5- Şanışer
6- Jenna Fischer (sırf o gülüşüne yakından heyecanlanmak için)
VEFAT EDENLER
1- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
2- Kemal Sunal
3- Adile Naşit
4- Cem Karaca
5- Barış Manço12 Yorumla- +1 yıl
Rihanna epstein listesindeydi
- +1 yıl
@ezcanrojan ney anlamadım adasdsd
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılşu an bir Allahin kulunu görmek istemiyorum
70 Yorumla
+1 yılİnsanlığa dair umutlarımı yeşerticek kadar samimi bir iyiliği olan. Ve hayat çabalamaya değer diceğim kadar güçlü bir azmi olan. Umutsuzluklarım ve boş durmalarım için ap t l hissettircek herhangi biriyle tanışsam Allah razı olsun derdim kdğdçid
25 Yorumla- +1 yıl
beğenmedin mi
- +1 yıl
daha iyisini söyle de faydalanalım
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK
50 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılSelam
Atatürk ile tanışmak çok isterdim ona sorular sormak ellerinden öpmek ona her şeyi anlatmak çok isterdim.
Büyük bir özlem var..
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzaylıyla tanışmak isterdim onla arkadaş olmak isterdim.. Onun dışında kimseyle tanışmak istemiyorum istememde.. Tanışmak çokta güzel bir durum değil
32 Yorumla- +1 yıl
Enteresan 😂 sen eskiden bukadar karamsar deyildin
1 yılKS için söylüyorum heralde bu olana kadarda yazacagim. Belki tanisirsam bir daha umursamam 😋😋
Buranın son zamanlarda en eğlenceli en zeki ve egosuz insanı @celebface gerçekten bunu istiyorum. Bakalım kısmet 🌹🌹
12 Yorumla- 1 yıl
Burası özelle mi giriyor
Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ya da Abdülhamid Han olabilir. Kendileri çok sevdiğim padişahlardır, zekaları beni büyülüyor. Çok şey öğrenirdim onlardan.
20 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk , Sabiha Gökçen , Peygamber efendimiz , 12 eylül darbesinin başında olanlarla tanışmak isterdim
20 YorumlaAdem ile tanışıp yasaklara uymasını söylerdim. Bu sayede insanlık harale gürele bir hayat yaşamak zorunda kalmazdı.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yani 1400 geriye gidemeyeceğimize göre kimse ile tanışmak isteyebileceğim kişiler ile mutlaka tanışma şansım olur şu an tanışmak istediğim sadece eşim olacak o hanım efendiyi arıyorum. Bulursam tanışmış olacağım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaşım trans erkek diye annesinden şiddet görüyor her gün. Parmaklarını falan kırmışlar polise gidemiyor hep tehdit ediliyor süreci tamamlamadıgı icin de kadın sıgınma evine gonderıcekler ama orada da sıkıntı cıkar diye korkuyor maddi gücü yok çalışmak istiyor ev tutması lazım ne yapabilir sizce onerınız var mı? lütfen yargılamayın inanın onun elinde olan bir sey değil elinde olsw bunu seçmezdi dayak yemeği eve kapatılmayı siddeti seçmezdi
00 YorumlaEbemle tanışmak isterdim ona bi kaç sözüm olacak dkdkdkkd
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılFatih sultan mehmetle tanişmayi çok isterdim gemileri karadan nasıl yürütmüşler bunun. Hikayesini onun ağzından dinlemek çok isterdim
10 Yorumla
+1 yılAtatürk’le
Teslayla
Micheal faradayla
Alessandro volt ile
Steve jobs ile
Elon mask ile10 Yorumla
+1 yılBuray tabiki. Tüm şarkılarını dinledim, şarkılarındaki nameleri yapmasına vesile olan kadının kim olduğunu sormak isterdim
111 Yorumla- +1 yıl
Bunun cevabını bilmiyor musun gerçekten? Hem bütün şarkılarını dinlemişsin hemde bu şarkılara ilham veren kadını tanımıyorsun?
Kötü bir dinleyici ve kötü bir takipçisin demek ki.
Dinlediğin o tüm Buray şarkıları Gözde ançel e ait. Şarkıları yazan besteleyen Gözde ançel. Şarkıları Buraya okuması için satıyor. Buray sadece söylüyor. - +1 yıl
Gözde angel demek doğru biliyormusum
- +1 yıl
Evet o tüm şarkılar yazan kadın Gözde ançel. Sen Angel diyebilirsin 😊 Kadın tam bir beste makinesi. Üstelik çok kaliteli şarkılar yazıyor. Eğer Buray, Buray olduysa sebebi Gözde ançeldir. Buray sadece şarkıları çok güzel yorumluyor.
Ama o kaliteli şarkılar olmasaydı güzel yorumlamak bir işe yaramazdı - +1 yıl
Gözde buraya aşık mı
- +1 yıl
Evet gözde harika bir yazar.. Betimlemeler harika.
- +1 yıl
Sesine evet
- +1 yıl
Karakterine evet
- +1 yıl
İnşallah allah kalbimdekini biliyor
İlerde gönlümü kaptırıcağım kişiyle tanışmak isterim çıksın bi an önce karşıma merak ediyorum kim bu yiğido lan
13 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol
- +1 yıl
Bilemem
+1 yılHz. Muhammet (sav) Mustafa Kemal Atatürk, Fydor Dostoyevski, Şebnem Ferah, Frida Kahlo.
20 YorumlaHazreti Muhammed Mustafa s. a. v efendimiz ile tanışmak onu görmek isterdim
20 YorumlaAtatürk, Einstein , Hitler, Lady di.. bu insanları gerçekten tanımak isterdim..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Allahla tanışmak isterdim kanki
Niye tüm bunları yaptı eğer o yaptıysa
Amaç neydi221 Yorumla- +1 yıl
Hata olacağı? Ortada bir hata yok ki? Allah insanları bir döngü içinde yaratır ve olaylara, sınavlara, yaşananlara karşı insanlar yapacaklarını kendileri belirler.
İyi yaşarsan, doğru yolda gidersen hata yapma şansın azalır. Allahta bunu görmek istiyor. Bana kulluk edecek misiniz yoksa yoldan çıkacak mısınız?
Allah bunu görmek istiyor. - +1 yıl
Çünkü bunların birer yasak olduğunu en başta biliyordunuz. Ama çiğnediniz ve yaptınız. Bunun bir cezası olacaktır şüphesiz. Tövbe ettiğinizde o affeder. Yüce gönüllüdür Allah. Yasak olupta güzel olan şeylere örnek verebllr misin? Mesela cinselllik. Evlendiğin kişiliyle yasak değil. Onun dışında kumar alkol. Bunlar güzel değil ki zaten. Yasak olması daha iyi hatta. Allah herşeyi en iyi bilendir
- +1 yıl
Dostum cehennemin en derininde ilk olarak Allahı inkar edenler yanacak. Kuranda yazıyor. O yüzden bir daha düşün derim. İşte o bahsettiklerin birer tuzak.
Onlarda olacak ki Allah insanları onlarla sınayacak. Bakalım içine düşecekler mi diye. Nefis diye bir şey var. İşte o nefis adamı her yola götürür. İçinden çıkılmaz yollarada sokar. Herşeyin hesabını sonradan Allah soracak. Bende mükemmel biri değilim ama Allahın hiddetinden çok korkuyorum.
O yüzden tövbe et ve Allahı inkar etmekten vazgeç. - +1 yıl
Dostum sana sadece bir şey söylicem. Yalnız kaldığında bunu bir düşün
Mevsimler değişiyor, günler değişiyor, güneş hergün doğup batıyor. İnsanlar yaşlanıyor ve ölüyor, yeni insanlar doğuyor. Koca evren bir döngü içinde sorunsuz bir şekilde dönüyor.
Sence bunlar kendi kendine mi oluyor? Tüm bunları koordine eden büyük bir güç var. Allah
O, ölüden diriyi çıkarır, diriden ölüyü çıkarır ve kışta ölümünün ardından baharda yeryüzünü tekrar diriltir. İşte siz de öldükten sonra böyle diriltilip, kabirlerinizden çıkarılacaksınız.
Rûm / 19. Ayet
Kâfirler görmezler mi ki, göklerle yer bitişik halde idi de biz onları birbirinden ayırdık ve canlı olan her şeyi sudan meydana getirdik. Bu gerçek karşısında, hâlâ mı iman etmeyecekler?
Enbiyâ / 30. Ayet
Allah gökten sular indirdi. Onunla yeryüzüne, ölümünden sonra hayat verdi, canlandırdı. Kur'ân'a kulak verip dinleyen bir kavim, bir toplum için, bunda Allah'ın varlığına, birliğine, yeniden diriltecek güce kudrete sahip olduğuna işaretler vardır.
Nahl Suresi 65. Ayet
- +1 yıl
Dostum Alkol komple yasak işte. Sarhoşluk veren her şey haramdır diyor ve tövbe edersen kesin olarak seni affedecek diye bir şey yok. Bir damla içsen bile sana hedebınıı soracaktır mutlaka ama içinden yüreğinden gelerek pişman olur ve tövbe edersen seni affetmesi mümkün..
Çünkü o yüce gönüllü. Bizler onun yarattığı zavallı kullarız. Biz bilemeyiz ö Allah bilir. Sen sadece ayağını denk al.
Yok diyorsun, olmaz diyorsun, ama ya varsa? Kendini riske atmaya değer mi? Bir insan en fazla kaç yaşına kadar yaşar? 60, 70,80. Hadi senin güzel hatırın için 90 olsun.
Mutlaka öleceksin. Allah mutlaka bana geri döndürüleceksiniz diyor. Demek ki hiç bir şey sonsuza dek sürmüyormüş.
Senin tüm sorularına cevap verdim.
Benimde günahlarım var. Hiç kimse 4 4lük değildir ö sadece Allah 4 4lük.
Allah günahlarımızı affetsin. - +1 yıl
Hepsi yasak diyorum zaten. Sorun nedir? Nasıl anlaşacağız mı? Dostum bu bir pazarlık meselesi değil ki.
Allahın seninle anlaşmaya ihtiyacı yok.
Bizlerin Allahın merhametine ve yüce gönüllüğüne ihtiyacımız var.
Faiz yiyebilir, zina yapabilirsin, veya alkolün dibine girebilirsin. Helal olan şeyler varsa haram şeylerde var.
Senin nefsine ne kadar hakim olduğun önemli. Bilerek yapmaya devam edersen Allah affetmez.
Gerçekten Allahın yolunda olmak istiyorsan ve onun hiddetinden korkuyorsan yaptığın kötülükler için tövbe et ona dua et.
Allah seni izliyor ve duyuyor. Yeterki içten ol. Kalbinle tövbe et o seni affeder.
- +1 yıl
Senin en başında bu soruları sormanın başında Allah ı inkar etmen hata. Allah şu an senin nefesini kesse nefes alamazsın. Söylediklerin çok mantıksız.
her şey senin elinde. İster onun yolunda olursun, ister olmazsın. Kimse boynuna ip atmıyor. İstersen alkolün dibine vur.
Hesabını verecek olan sensin. Ahiret günü Allahla pazarlık yapamazsın. Bizler zavallı birer kullarız. Kendini kaf dağında görüyorsun.
Hastanede yatan hastaları ziyaret et. Yaşadığına, nefes aldığına şükredeceksin.
Hortumla nefes almaya çalışan insanlar var. Onların yerinde sende olabilirdin. Allaha şükretmek ve onun yoluna gitmek için şanslısın. Sadece farkında değilsin.
- +1 yıl
Hayır ben sadece sebebini merak ediyorum. Yani günah ve sevap ödüllendirme sistemini adaletli bulmuyorum. Alkolun dibine vur diyorsun ben alkol en son 2 yıl önce içtim. Ama mentalite olarak namazdan eğlenceli buluyorum. Yani kul olsun diye yaratmanın ne anlamı var. Zaten inanılmaz bir güçten bahsediyoruz.
- +1 yıl
İyi sen biraz eğlen o halde.
Namazi bile inkar ediyorsun. Bari ramazanda günaha sokuyorsun kendini
Günah ve sevap ödüllendirme sistemi ne abi. Oyun mu bu. Ortada bir ödüllendirme yok. Dediğim gibi Allahın bize ihtiyacı yok ki? Bizim ona ihtiyacımız var.
Yeri göğü bütün kainatı yaratan ulu bir güçten söz ediyoruz
Aklına gelen ne varsa Google de yaz yanına ayet kellesini ekle. Her türlü bilgiyi bulacaksın.
Umarım doğru yolu bulursun ve bende bu saate kadar uzun uzun yazıp sana vakit ayırdığıma değer. İyi akşamlar - +1 yıl
Canını sıkma. Kafanı daha fazla aç. Ülkeler gez. İnsanlar tanı.4200 tane din var.6 milyar insan cehenneme 2 milyar kelimei şahadetle cennete transit gidecek diyorsun mantıklı mı? Hayır değil. Agnostisizm bunu bilmenin mümkün olamayacağını söyler. Yeni zina yapan bir şahıs şirinlik muskası takınca herkes ona saygı gösteriyor o zaman bu nasıl açıklanabilir? Muskadaki duaya binaen doğanın hadimlerine saygı gösteriyor enerji alanı deme bence. Abdestsiz şahıs sonuçta. Bir de toplumdaki her fikre saygı göster, saygı gösterki saygı bul. Ben sana saygı gösteriyorsam fikrine senden de aynı saygıyı almalıyım mantıken. Bir tehdit veya engel değilsin. İstediğini yapabilirsin. Bende aynı
+1 yılArwen ablayla oturup iki lafın belini kırmak isterdim. Gerçi kız konuşmuyor ama neyse jdjdfj
10 Yorumla
+1 yılPiaget ve vygotsky ile tanışmak ağızlarına iki tane çakmak isterdim. 😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Kimseyle tanışmak istemiyorum, tanıştıklarım ağırlık yapıyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılPeygamber efendimiz s. a. s i çok görmek isterdim, rüyamda görebilirim birgün inşallah.
10 YorumlaKimseyle tanışmamayı ilke edindim bugğn itibarıyle.
10 Yorumla
+1 yılKimseyle tanışmayı istemem. Kimse bunu hak etmiyor..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseyi tanımak istemiyor 😅ben yeni kan severim
10 Yorumla
+1 yılHiç c kimseyi tanımak istemem kimse umrumda bile değil açık casi
10 Yorumla12 13 sene ki halimle hayatı daha şu 2 senedir yaşıyo muşum gerisi yok dönüm nokta yaşım 18
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuh eşimle tanıdmak isterdim uzun boylu yakısıklı temiz güzel kalpli güven veren uzun boylu sempatik okan🦋
22 Yorumla- +1 yıl
Ehmm, ruh eşimle tanışmak isterdim uzun boylu yakışıklı sonra uzun boylu yakışıklı sonraaa uzun boylu yakışıklı sempatik...🫠
- +1 yıl
ya da iki kişi var birisi uzun boylu yakışıklı temiz ve güzel kalpli diğeri güven veren uzun boylu sempatik Okan 😐
+1 yılÖzel olarak biriyle tanışma siparişlerim, isteklerim yoktur. Hayat ne getirir ne götürse artık. la birileriyle özellikle tanışsaydım diye siz de üzmeyin kendinizi o kadar.
10 Yorumla
+1 yılBen evleneceğim adamla tanışmak isterdim galiba tanıştım
40 Yorumla6 7 yıl önceki benle tüm paramı dolara altına falan yatırmamı söylerdim bide saçımı asla boyama derdim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasibimde varsa ilerde evleneceğim insanla tanışmak isterim. Yok hayatım geçmişim ve şimdi ki gibi sıkıntılarla geçecekse bir an evvel imanla huzurla rabbime kavuşmak istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGaliba Oyuncularla kendimde olmak istiyorum Oktay Kaynarca ola bilir mesela
10 YorumlaMustafa Kemal Atatürk ile tanışmak isterdim.
10 YorumlaEski sevgilimle tekrardan tanışmak isterdim daha iyi tanıyarak yola başlamak nwğdmwğsmwşs
10 YorumlaKimseye ihtiyaçım yok ben kendime yeterim az insan çok huzur...
10 Yorumla
+1 yılEskiden kim olduğumu bilmek isterdim
30 Yorumla
+1 yılBlackpink jisoo
20 Yorumla
+1 yılBeyaz atlı prensimle😅😅
20 Yorumla
+1 yılPeygamber efendimizi görmek isterdim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılömer halisdemir
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılMUSTAFA KEMAL ATATÜRK
20 Yorumlaİstediğimi yapan biriyle
21 YorumlaTayfunla yeniden tanışmak isterdim.
20 Yorumla
+1 yılMustafa kemal Atatürk
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abdulhamidhan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Cengiz han ve Adolf hitler
10 Yorumla
+1 yılSigmund Freud ile tanışmak isterdimm
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇağatay ulusoy
10 Yorumla Prenses Diana, daha önce çok kez rüyamda gördüm
10 Yorumla
+1 yılArabistan kralı ile
10 Yorumla
+1 yılSemicenk ve kahraman tazeoğlu ile
13 Yorumla- +1 yıl
Abuk subuk, abidik gubidik bir kişi değil semicenk
+1 yılFatih Sultan Mehmet
Adolf Hitler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Canlı canlı mi 😃😃😃😃
10 Yorumla
+1 yılBlackpink grubuyla tanışmak isterdim.
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat