Direkt uzmana danış. Ufak bir yanlış anlatım, benzetmeler çocuğun ileri hayatını etkiler biliyorsun ki. Doğruyu doğru zamanda ve yaşta öğrenmeli. Ve bu yaşında ne kadarını ne şekilde bilmesi gerektiğini en iyi uzmanlar bilir. Hafife alıp geçiştirme kesinlikle.
Bu konuda çok dikkatliyim çocuklara asla yalan söylemiyorum, geçiştirme cevaplar vermiyorum. Kişiliğini , tercih ve doğrularını etkileyecek bişeye sebep olmaktan korkarım. çok meraklı sürekli soruyor bir kaç video izledim ama bir yerde tıkanıp kalıyorum önce okulun pedagogu ile konuşayım bu konuyu teşekkür ederim.
Bence bunu belirli bir yaşa gelene kadar söylememek en iyisidir abla ya da biyoloji dersi olarak da anlatabilirsin mesela işte iki kişi birbirini sever sonra da vb... gibi
Ben babanızı çok sevdim ailem büyüsün istedim sizin için Allah a dua ettim Allah da verdi diyorum niye verdi Peki neden hep soru soruyor çok meraklı cadı abisi
Öncelikle sen nasılsın depremden etkilendin mi memleketimde durumlar nasıl. Gelmiş geçmiş olsun hepimize. Bu konuda epey araştırma yaptım pedagog ile konuşacağım yarın en doğru olan bu galiba
Babam ve sekiz kardeşim Gaziantep te , eşim de Kahramanmaraş ta şu an aslında fıtratımızda var çabuk unutuyoruz binlerce can bizden gitmemiş gibi çok acı varken paylaşılması gereken normale dönmeyi çözüm sanıyoruz. Ateş düştüğü yeri kavurdu sadece...
Sorgulamadı benimki açıkçası. Allah niye öyle istedi? Çünkü bu dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var. İyi insanın yetişmesi için birbirini seven anne babaya ihtiyaç var. Onlar iyi insan yetiştirebilir.
Teşekkür ederim balım bir kaç video izledim bu konuyla alakalı pedagoglarin instagram üzerinde videolari var ama her söylediğimi daha da didikliyor tekrar bakacağım