Evlendim Aradığımı bulamadım sanırım bir ömür böyle mi geçecek Ben kendimden vazgeçmiş mi yaşayacağım hep. dünümü bugün bilmeden?

Ben evdeyken o yok o evdeyken ben yokum arada denk geldiğimiz günler var evde olduğum gün çok sıkılıyorum oturuyorum Bütün gün elimde telefon eşimin akşam işten gelmesine bir saat kala kalkıp bir şeyler hazırlıyorum Onun dışında hiçbir şey yapmak istemiyorum eşyaları bu evi bu şehri sahiplenemedim o yapılan benim düğünümüydü ben mi evlendim idrak edemiyorum hala kendim istedim evlenmeyi Ama bazı şeyler Hatta çoğu şey benim istediğim gibi hayal ettiğim gibi değil eşimin önceden söylediği şeylerin çeyreğini bile henüz yaşayamadık eşyaları gönlümüzce alabildik. Onda da yine birlikte Beğendik birlikte yaptık maddi ve manevi eşim kötü biri değil elinden geldiğince bana yardımcı olmaya da çalışıyor Ev işlerinde Fakat ben Aradığımı bulamadım çok boşluktayım Bir ömür böyle mi geçecek Ben sevmediğim Bu Şehirde sevmediğim bir işte kendimden vazgeçerek mi yaşayacağım en son evlendiğimde ağdaya gitmiştim ne kendime bakmak ne de bir şey yapmak istiyorum Çok kötüyüm ben bu değilim

Evlendim Aradığımı bulamadım sanırım bir ömür böyle mi geçecek Ben kendimden vazgeçmiş mi yaşayacağım hep. dünümü bugün bilmeden?