dikkatimi çekti neden dedim 3 kez duymazlıktan geldi artık sonunda kimseyi paylaşmıyorum dedi, instasına baktım daha dün tanıştığı kız bile var ve etiketlemiş. ben 8 yıllık arkadaşıyım?
seni kıskanıyor diyor kardeşim, ya da birinden beni saklıyor artık şüpheleniyorum konuştuğum birine falan mı yazdı acaba. tüm arkadaşlarımız ortak gibi beni tanıyor, ya da dedikodumu yapıyo ve buluştuğumuzu gizliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dün tanıştığı kız bile var diyorsun. Arkadaşın. Seni beğenmiyor ve paylaşmak istemiyor olabilir mi acaba
o kızın arkasından çok çirkin falan dedi, kardeşim seni güzel bulduğu için paylaşmıyor diyo yani tip olarak aynıyız hatta kardeş sanıyolar, beğenmediğini sanmıyorum ama bi şeyler gizlediği kesin
O da ne ki benim goya en yakın arkadaşım diğer arkadaşlarının doğum günü kutlama slaytlarini bana yaptırıyordu. Benim doğum günüm de sadece mesaj belki atmıyor bile umrumda da olmadı ama garip geliyor artık rahatsız edici
aynısı ya bizim arkadaşlar deccal mı
Sen onu etiketlerin mi peki merak ettim altından ne çıkacak gerçekten tuhaf
beni gizli etiketledi , sonra da storyi benden alıp paylaş dedi hayatta paylaşmam sen beni etiketlemedin bile dedim, onu paylaşmadım birlikte foto da atmadım noldu neden atmadın dedi, canım istemedi dedim.
Himm
He aynen seni kıskanıyor ya Allah aşkına senin neyini kıskansın
daha güzelim
Ben bilemem güzel olup olmadığını ama senin bu dedin iddia tescilli değil 😂
nasılımda fotom var
İllaki vardır da yani senin güzelliğin herkese hitap etmek zorunda değil benim güzel bulduğuma bir başkası çirkin diyebilir
Sevilmiyorsun, zorlama insanları. Seni seven kişilerle arkadaş ol.
her gün beni arıyo haftanın kaç günü birlikteyiz? ki benim üniden arkadaşlarım var o benim yanımda duruyo ben onun yanında değilim
Canı sıkılınca seni arıyor ama sana değer vermiyor. Seni kullanıyor
Kıskanmak değil bence seninle görülmek istemiyor, seni beğenmiyor yani bana öyle geldi. Mesafe koymanı öneririm
beni beğendiğini başka biri aracılığıyla duydum , arkadaşlığa mesafe koyma konusunda haklısınız ama bence sebebi farklı, benimle görünmek istemiyo ama normal manzara atarken bile ismimi etiketlemiyo
Bit arkadasim olsaydı benimki de böyle olursu herhalde
Bence dedikodunu yapiyor
bana da başkalarının dedikodusunu yapıyo ama onları da etiketliyo bilmiyorum anlam veremiyorum
Resti cek kalk masadan MK malmisin
olabilir