Ya fotoğraflarımız var birlikte atmıyor bana sevgilisi ile olanı hemen atardı bu güne kadar hiç istemedim hediye yapacaktım atmadı ama atmıyorum demiyor uygulama açılmıyor diyor ben de inandım başta ama ne zaman sorsam bunu söylüyor ben girdim çalışıyor gayet söyledim benim telefon güncellemesinden dedi ee o zaman yap dedim ya da başka bir yerden indirelim tamam dedi ama yok atmıyor bana mi güvenmiyor ne ben anlamadım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Atmak istemiyordur belki fotoğraf paylaşmayı sevmiyordur
Ama ben varım fotoğrafta niye çekiliyor o zaman benimle istemek hakkım değil mi sence de?
Evet hakkı sana göndersin sen paylaş öyle söyle ona niye vermiyorsun de
Sorayım mi direkt ben hiç bir yere fotoğraf atan biri değilim instagrama çizdiğim resimleri atıyorum o da biliyor çok direttim dedi ki aa neden atmiyim sen de dedi ama atmıyor ver ben girip atıyım üşendiysen diyorum erteliyor sonra atarsın girmiyo mermiyi diyor sevgilisine atmış gördüm
Söyle sana göndersin iste bence çekinme
Istiyorum da hep bir bahanesi var nedeni ne olabilir ki ya nedenini mi sorsam anlayamıyorum istemekten yüzsüzleştim
Sor ne sıkıntısı varmış öğren
Tamam sorayım sence ne olabilir benin aklıma bir şey gelmiyor çünkü
Bilmiyorum belki aynı çocuktan hoşlanıyor olabilirsiniz
Değiliz bence benden utanıyor fotoğrafları bir yere atmamdan korkuyor
Senin utanılacak neyin var ki fotoğraf at bakayım
Yok güzelim tıp olarak demedim ben böyle ona göre asosyalim o böyle dikkat çeken biri okulda falan ben daha başarılıyım ama onu övüyorlar biz dostuz ama ven hariç diğer arkadaşları havalı geniş çevreli benim tek arkadaşım o bir de çizimle ilgilenirim okul falan yoksa niye atmasın ki ya da hiç çekimesin benimle arkadaşlığımız bitecek sanırım
Ben de bazen trip atıyorum da sonra beraber bir tane fotomuzun olduğunu hatırlatıyor
Susuyorum sonra
Ee yani ne yapsa atarsın
Neyi atarım?
Tartışıyorsunuz sen trip atıyorsun sonra o konuşmak için alakasız fotoğrafınızın olduğu söylüyor ve sen susuyorsun değil mi?
Yok "niye hiç storye beraber fotomuzu atmıyorsun hep başkasıyla atıyorsun" diye trip atıyorum oda "aq sanki fotoğraf çekiniyon da fotoğrafımız var" diyor bende susuyorum
Haaa haklı çekinsenize hatta profil falan da yapsın insanlar görsün ilişkinizin ciddi olduğunu bilsinler sadece seni çekip güzel şeyler yazarakta atabilir
Foto çekinmeyi değil ben onla takılmayı seviyorum napayım fotoyu o yanımdayken
O konuya hiç girme g*y damgası yiyoz zaten milletten
Tamam ama hiç mi özel gün vs kutlamadınız ondan da mi yok fotoğrafınız hatıra o günü hatırlatan anıları deprestirir onla takilmanin keyfini hatırlatır iste
Niye
1 tane var sadece
Çok yakınız ben sürekli paşam canım bebeğim ciğerim felan derim
Okulda beni köşeye çekip konuşan hocalar vardı
1 taneden çok az ee güzel hitabetler de niye hoca çekiyor ona ne
Her teneffüs her gün beraberiz her şeyi beraber yapıyoruz adamlarda kıllanmışlar
1 tane az evet de o yanımdayken fotoya gerek yok
Gerek yok diyorsan sen bilirsin
Niye sevgili olmak yasak değil ki sıkılmıyor musunuz sürekli yan yana
Oda erkek o yüzden
Eskidendi ben üniversiteye geçince artık hafta da 1 ancak görüşüyoruz
Ee hocalar haklıymış farklı şehirler mi abartmamış mısınız haftada bir ne? Soğukluk girer benden söylemesi
Aynı şehir de vakit sıkıntı yazışıyoruz konuşuruz da eski den 1 gün bile uzun zamandı şimdi 1 hafta
Bir de aynı şehirde üniversitede bunu nasıl yaşıyorsunuz şaşkınım ama 1 hafta sizi geçtim her ilişki için uzun
O lise ben üniversite
Haa öyle desene seneye o da üniversiteye geçince düzelirsiniz tabi o zamana kadar ayrılmazsanız
Sus kız ağzından yel alsın bidenecik arkadaşım o benim almaya çalışanı s*kerim ciddi ciddi s*kerim
Genelde böyle olur sahip çık iste kankss ben napacagim bana akıl ver
Onun seni kaybetme ihtimali olduğunu hatırlat ben öyle yapıyorum
Çıkacağım
Geç cevap ver arayınca ilk başta açma tersle
Bir iki defa bunu yap sonra tam tersi canım bebeğim vs de 3 e 1 gibi mesela ilk başta
Sonra o bir yola girecektir
Baktın olmadı yaz profil açık zaten
İyi geceler tatlı rüyalar diliyorum madam
İşe yararmı dersin deneyeceğim tamam teşekkürler
Haber bekliyorum
Ben de yaradı dene işe yaramazsa zaten senle arkadaş olmayı hak etmiyordur
Rica ederim
Tamamdır yazacağım umarım ise yarar
Kocan mi
Hayir kız arkadaşım dostum dedigim bir de bilmiyordum böyle yapacağını