Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Knk istediğim şeye zaman ayırmak benim elimde olan bir şey zaten onun dışında 0 dert olsa harbiden harika olur
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
0 dert tasa + katılıyorum güzel yorum. Öbürü ise kişiye göre değişkendir mesela yolla beraber 10-12 saat çalışma durumun ve ekstra sorumlukların varsa kafadan 14 saatin gidiyor. 7 saat uyku desen etti 21 . Geriye sana sadece 3 saat kalır. Ama belki senin isteklerin gün içinde dışarıda gezmek arkadaşlarınla takılmak dizi film izlemek spor yapmak veya bir hobiyle uğraşmayı istemektir. Gelde 3 saate sığdır yapmak istediklerini 😂
Buda bi çözüm ama uyku kaliten olmazsa gün boyu ne yaparsan yap tat alamazsın ve daha hızlı tükenir depresyona falan girersin. Bilimsel olarak söylüyorum en kaliteli gece 11 de uyuyup sabah 7-8 gibi uyanmaktır. Uyku hormonlarımız en iyi o saat aralıklarında salgılanıyor minimum 8 saat öneriliyor bunlarda önemli
Knk düzenli uyku programı yaparsan Zaten vücut alışıyor ben 4 saat uyuyorum vücut buna alıştı hadi uyku önemli sorumluluklar herkeste var planli bir şekilde yürürsen yine istediğini yaparsın belki o gün yapamazsın ama yarın yaparsın etmekten daha iyi bence
Knk geceleri uyumak yok bende uykuyu öğlen alıyorum gün başlangıcı öğlen olarak hesapla olur mu Öğlenlen 1 gibi uyanıyorum 1 saat yol de 2 de ofiste oluyorum 1 saat ofis işleri saat 3 oldu sonra dışarı çıkıp işleri hallediyorum en çok zaman burada harcıyorum 5 .6 saat bazen daha fazla sürüyor 8 oldu saat 1 saat yemek kahve falan saat 9 oldu 1 saat eve dönüş de bazen ofiste kalıyorum çok halsiz isem 10 oldu saat Kendi programım var kitap meditasyon falan 5 saat de 3 oldu saat PC başında burada vakit geçirme 2 saat de 5 oldu saat sabah yürüyüş 1 saat de 6 oldu yapmam gereken iş tekrarı 2 saat de 8 oldu saat ufak bir kahvaltı genelde tost 9 oldu de son ufak tefek iş bitirmeleri yarım saat de buluyor Sonra öğlen uykusu kısaca bu şekilde knk mutlaka arada değişiklik oluyor tabiki Kendi ofisim var bilişim üstüne
Knk şöyle mesela 1 saat kitap 1 saat meditasyon bir saat dans bir saat araştırma ya da birşeyler okuma makale tarzı bazen hiç birinin yapmıyorum sadece dans ediyorum bu zaman dilimi bana ait bu saatler içinde işi olan arada açmıyorum cok çok acil değilse
Özgürlüğüme düşkün bir insanım ben ne zaman ne yapmak istiyorsam onu yapmalıyım kafamın rahat olması lazım baskı altında kalmamam lazım o zaman mükemmel bir hayata sahip olurum bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Knk istediğim şeye zaman ayırmak benim elimde olan bir şey zaten onun dışında 0 dert olsa harbiden harika olur
0 dert tasa + katılıyorum güzel yorum. Öbürü ise kişiye göre değişkendir mesela yolla beraber 10-12 saat çalışma durumun ve ekstra sorumlukların varsa kafadan 14 saatin gidiyor. 7 saat uyku desen etti 21 . Geriye sana sadece 3 saat kalır. Ama belki senin isteklerin gün içinde dışarıda gezmek arkadaşlarınla takılmak dizi film izlemek spor yapmak veya bir hobiyle uğraşmayı istemektir. Gelde 3 saate sığdır yapmak istediklerini 😂
Knk birşeyler yapmak için birşeyler vermek lazım uykudan kıs düzenli program yap mesela
Buda bi çözüm ama uyku kaliten olmazsa gün boyu ne yaparsan yap tat alamazsın ve daha hızlı tükenir depresyona falan girersin. Bilimsel olarak söylüyorum en kaliteli gece 11 de uyuyup sabah 7-8 gibi uyanmaktır. Uyku hormonlarımız en iyi o saat aralıklarında salgılanıyor minimum 8 saat öneriliyor bunlarda önemli
Knk düzenli uyku programı yaparsan Zaten vücut alışıyor ben 4 saat uyuyorum vücut buna alıştı hadi uyku önemli sorumluluklar herkeste var planli bir şekilde yürürsen yine istediğini yaparsın belki o gün yapamazsın ama yarın yaparsın etmekten daha iyi bence
24 saatini kısaca anlatır mısın zamanını nasıl harcıyorsun neler yapıp ne kadar vaktini alıyor
Knk geceleri uyumak yok bende uykuyu öğlen alıyorum gün başlangıcı öğlen olarak hesapla olur mu
Öğlenlen 1 gibi uyanıyorum 1 saat yol de 2 de ofiste oluyorum 1 saat ofis işleri saat 3 oldu sonra dışarı çıkıp işleri hallediyorum en çok zaman burada harcıyorum 5 .6 saat bazen daha fazla sürüyor 8 oldu saat 1 saat yemek kahve falan saat 9 oldu 1 saat eve dönüş de bazen ofiste kalıyorum çok halsiz isem 10 oldu saat Kendi programım var kitap meditasyon falan 5 saat de 3 oldu saat PC başında burada vakit geçirme 2 saat de 5 oldu saat sabah yürüyüş 1 saat de 6 oldu yapmam gereken iş tekrarı 2 saat de 8 oldu saat ufak bir kahvaltı genelde tost 9 oldu de son ufak tefek iş bitirmeleri yarım saat de buluyor
Sonra öğlen uykusu kısaca bu şekilde knk mutlaka arada değişiklik oluyor tabiki
Kendi ofisim var bilişim üstüne
Kitap meditasyon programların nasıl bir şey
Knk şöyle mesela 1 saat kitap 1 saat meditasyon bir saat dans bir saat araştırma ya da birşeyler okuma makale tarzı bazen hiç birinin yapmıyorum sadece dans ediyorum bu zaman dilimi bana ait bu saatler içinde işi olan arada açmıyorum cok çok acil değilse
Özgürlüğüme düşkün bir insanım ben ne zaman ne yapmak istiyorsam onu yapmalıyım kafamın rahat olması lazım baskı altında kalmamam lazım o zaman mükemmel bir hayata sahip olurum bence
Huzurlu ortam da yaşamak
seks seks seks her yerde seks
Adil ve dürüst insanlarla dolu bir yaşam.
Huzur