Herşeye sahip olmak mı, kusursuz düzen ve güzellik/yakışıklılık mı?

Herşeye sahip olmak mı, kusursuz düzen ve güzellik/yakışıklılık mı?

Eğer mükemmel hayattan bahsediyorsak, bunun tanımı detaydaki tek şey ile özet geçilemez. Her birinden bir miktar olmak zorunda. Ama benim için mükemmel hayat yoktur. Her insanın hayatında pürüz ve sıkıntılar vardır.. Olduğunu varsayalım; başta bolca sağlık sonrasında, maddi imkanlarının yeterli olması ve güvendiğin insanlarla çevrili güzel bir çevre, hemen ardından güzelliğe sahip olmak fiziksel olarak denilebilir
Mükemmel bir hayat denilen şeye asla inanmıyorum çünkü öyle bir şey yok herkesin bir eksiği bir sıkıntısı mutlaka oluyor insanın bir günü bir günü tutmuyor Ne yazık ki ama sağlığım yerinde olsun sevdiklerimin sağlığı yerinde olsun başka da bir şey istemiyorum zaten.
İstediğin her şeye sahip olmaktır.
Sevdiklerinle huzurlu sağlıklı hayat
Çok teşekkürler
Cevap
41Cevap
Hiç kimseye muhtaç olmadan, özgürce yaşamak. Mutlu olmak için kimsenin varlığına ihtiyaç duymamak. Sağlıkta sıhhatte olmak. Kiminle nerde olduğuna takılmadan anı yaşayabilmek.
Sevdiğinle mutlu huzurlu bir yaşam ve maddi ve manevi yönden rahatlık
Mükemmel hayat diye bir şey yok. İllaki bir yerden bir huzursuzluk vaya mutsuz edecek oyle veya böyle bir şey çıkıyor
Paşa keyfim yerinde olsun, sağlığım yerinde olsun, ailem ve sevdiklerim iyi olsun, işim gücüm de olsun e daha ne olsun.. Keyifli günler..
Benim için mükemmel hayata sahip olmak için tek şey eterli oda aşk. ayni sevilmek ve kendi ailenin olması. eşin çocukların ve mutlu sade bir hayat demektir. ama herkes bunu yaşayacak ayda doğru yaşayacak kadar şanslı değil hayatta maalesef. birde sağlıktır tabi ki insan mutlu sağlığı yerinde olmalı
Benim için en mükemmeli en sıradan olanı. Orta düzeyde severek yaptığım bir iş, ara sıra tartışsak bile birbirimizi seveceğimiz bir ilişki, ortalama gelire sahip olmak, sıradan tipli sıradan arkadaşlık ilişkileri, hafta sonu piknikleri, romantik geceler. Böyle bir hayatı düşlüyorum. Ama nedense "En"lerde yaşamaya devam ediyorum. Bu döngüden kurtulabilmeyi çok isterdim.
Mükemmel hayat diye bir şey yoktur. Yine de tanımını yapacak olursak bu kişiden kişiye göre değişir. Çünkü herkes kendi isteklerini gerçekleştirdiği bir dünya için mükemmel diyecektir. İstekler de farklı olduğu için 8 milyar tane mükemmel hayat tanımı çıkarılabilir.
Daha bugün aynı şeyi düşündüm. Sanırım benim için mükemmel hayatın karşılığı alışagelmiş düzenden çok farklı. Evim arabam ve eşim olsundan ziyade; gezeyim göreyim kafası var. Hayatımı net bir düzene oturtursam harcamışım gibi geliyor.
Martı kitabındaki gibi balık avlayı0 etrafta uçmaktansa, kanatlarını kullanıp gidebildiğim yerlere özgürce gitmek isterim.
Mükemmel hayat diye bir şey yok.
Sadece hersey sana Mükemmel gelir o kadar.
Çok paran olduktan sonra onu harcamasini bilmezsen.
Çok güzel olup değerini bilmezsen
Her şeye sahip iken yalnız başına olmak bir anlam ifade etmez.
Mükemmel hayat karşılığı iyi bir anne babaya sahip olmak, iyi bir çevren olması , hayatta bir amacın olmalı yaşarken boş boş yasamayasin iyi bir geleceği olmalı. Birde sevdiğin olmalı. Onunla paylasabilesin bence.
kimseye eyvallah etmeden yeteri kadar kazançla sevdiğim insanla mutlu bir hayat..
bana göre mükemmeldir..
Sevdiklerinle, ailenle aynı sofrada sohbet edip gülüşerek muhabbet etmektir. Para pul hikaye, aile ve sevgi her şeydir
Mükemmel hayatın tarifi benim için;
Sıfır sağlık problemi, sağlıklı bir cilt, maddi olarak ihtiyaçları karşılayacak kadar maaş, aile ve arkadaşlarla güzel iletişim, her şeyin çok yolunda gittiği bir flört
Dünyada hickimsenin hayatı mükemmel olmaz. mukemmel anlar olur. sonra o anlar mükemmel hatıralara dönüşür... hayat trajedi.. güzelligimiz yıllanmış şarap gibi olsa bile bahtimiz güzel olmadiktan sonra çok şeyler alıp götürür bizden..
İnsan faktörünün hayatıma minimum düzeyde dahil olduğu hayat biçimi benim adıma mükemmel hayatı temsil ediyor diyebilirim. Ama tabii gerçekliğime döndüğümde bu mükemmeliyetin fersah fersah uzağındayım.
Sağlıkla , huzurla , ve vicdan rahatlığıyla geçirdiğiniz hergun bir de sevdikleriniz hayatta ise ve kimseye muhtaç değilseniz bana göre muhteşem hayat işte budur gerisi can sağlığı 🙋🙋
sağlıklı olmak , sevdiğim erkeğin çocuklarim ailemin en samimi dostlarımin yanımda olmasına. esdegerdir.. güzellik ya da yakışıklılik biryere kadar tatmin eder sadece..
Hayat mükemmel olamaz. Mükemmel zannedip özendiğiniz hayatlarda bile insanların nelerle uğraştığını bilemezsiniz.
2 sevgilimin olması ve ikisininde bundan memnun olması. 3 lü sevgili yumağı. Mükemmel bir hayat buna derim ben. 3 kişi çalışır 3 kişi yeriz. Misssss
Deli dolu anı yaşayabildiğin, hayallerinin adım adım gerçekleştiği, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı, sevdiklerinle yaşamak.. Benim için mükemmel hayat bu.
Herseye sahip olmak. O zman özgür olursun. Seni hiç bir şey kisitlayamaz.. Her konuda. Ekonomi vb gibi
Anlayışlı özenli bir koca, her ay düzenli yatan maaş, hedefleri olan öğrencilerim, bir evim bir de karavanım.
İstediğini yaşamak bence, lüks ve herşeyinin olması demek değil istediklerini yapabilmek bence.
şu an olduğu hali ile hepimizin hayatı mükemmeldir zaten. Her şey olduğu halinde mükemmeldir çünkü.
Huzurun ve sağlığın yerinde olmasıdır. Bunlar olmadan her şey eksik kalıyor.
Sağlık huzur mutluluk ve gecinebilecegin kadar gelir
Bir gününün diğer günle aynı olmaması sürekli öğrenme ve keşif halinde olmaktır bence
Hiçbir zaman mükemmel değildir, ancak kişinin bakış açısına bağlıdır
Sağlık, maddiyat ve aşk. Benim için mükemmel hayat budur.
Bu dünyada mükemmel bi hayat yok, mutlaka bi skntı çıkar bi yerden
Benim için mükemmel hayat özgür olabilmek sevdiğim şeyleri yapmak çalışmak başarmak kazanmak sağlıklı huzurlu ve mutlu olmak
Sevdiklerinle eşinle dostunla istediğin hayal ettiğin hayatı yaşamak
Refah seviyesi, kafa rahat olursa her şey tıkırında ilerler.
İstediğini yapmak ve istediğini yapmamak bence her şeyi burada bitiyor
çalışıp gurur duyacağın bir şeyler ortaya koymak
Sağlık, iyi bir gelir , mutlu bir aile.
İnsanın harika bir sevgilisi ya da eşi olmalı bu şart. Herşeye sahip olmak insanı mutsuz eder çünkü amacı kalmaz. Zaman içinde birşeylere sevdiğinle birlikte sahip olup tadını çıkarmak güzel 😊
sağlık sıhhat kimseye muhtaç olmamak sadece ALLAH’a muhtaç olmak
4 2lik bile olsa mutlu olurdum mukemmel olmasina gerek yok
yapılabilecek herşeyinyapıldıığ hayat, sağlıklı
İnan güzellerin şansı yok o yuzden şans ile. Güzelliğin hiçbir alakası olamaz
Benim için mükemmel hayat demek istediğin şeylere sahip olmak demek
Huzur her istediğini yapabilmek
Ne yaparsan yap mutlu olmak
Bunun diş görünüşle hiç alakasi yok
Mukemmel duzen, irade, basari ve sabir.
İşin içinde hayat varsa mükemmellik yoktur
Paran olması diye düşünüyorum
Mükemmel hayat: Huzur.
Köyün koyuna yatmaya doyamayacağım karım.
Mükemmeliyetçi olmamak
Sevdiklerinle mutlu ve huzurlu bi hayat
Herşeye sahip olmak
Para mutluluk ve zevkkk
Mükemmel diye bişiye inanmam :d
sadece huzur başka bir şekilde ifadesi yok
Onunla süren hayat
Boşalmadan önceki son 3 saniye
Onunla kurulan aile
Sıkıcı amaçsız hayat
her şey sahipligi için
Elindekilerin değerini bilmek