Herkes gezmelerde, tatilde. Para s**iciyolar sanki.
Ben O kdr çok gezemiyorum hep evdeyım ve gelir sağlamak için çalışıyorum şuanda. Ama yani aşırı derecede bana batıyor. Bunların babası hükümet yanlısı mi? Abideleri, düğünler, mekanlar...
Herkes gezmelerde, tatilde. Para s**iciyolar sanki.
Ben O kdr çok gezemiyorum hep evdeyım ve gelir sağlamak için çalışıyorum şuanda. Ama yani aşırı derecede bana batıyor. Bunların babası hükümet yanlısı mi? Abideleri, düğünler, mekanlar...
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Her gördüğüne inanma. Sabah akşam mekanlardan çııkmayan turşuların 3 milyon kredi borcu olduğunu bilirim ben. Sanal hayatta olduğu gibi normalde de her şey gerçek değildir. Doğru, bazı turşuların babası farklı yollardan kazanıyor ama muhtemelen çevrendekiler öyle değil xD
Sosyal medya tamamen kurgudur. Pek aldırış etme sanal aleme. Belki 2-3 yıllık borca girip kredi çekerek tatile gidip pozlar kesiyorlar sende zengin sanıyosun. Zengin hayatı gösterip tamamen kiralık eşyalarla geçinen tayfalar var :) O yüzden sen kendi işine bak en güzeli
Her sene gidiyolar.
Bn de gitmek istiyorum.
Sürekli geziyolar
Bireysel kredi veya kredi kartı borcunu ödeyemeyerek yasal takibe düşenler yüzde 39 artmış bu sene...
1 milyon 39 bin kişiye yükselmiş
Bireysel takibe düşüyorlar. Sonra o borç siliniyor ne hikmetse?
Hiçbir zaman silinmez.. Sadece malı mülkü, üzerine kayıtlı bir şey yoksa, 5 yıl sonra varlık fonuna, şirketlere devredilir. Şirketler ise bin liralık borcu 100 liraya kapatmaya razıdırlar. Zira bankanın batık borçlarını çok ucuza satın alırlar... ( bankalar kredi - kredi kartı verirken yüzdesel olarak ödeyemeyecek kişi sayısını da hesap ettikleri için hiçbir zaman zarar etmezler
Vardır bunların kendine ait evi
Bnce akpartililet
Bunun başka açıklaması olamaz
Canım sıkıldı cidden haftalardır köpek gibi çalışıyorum ya
Elimin tersiyle çarpıcam yemin ederim.
Neyin sayısı bu, anlamadım?
Elimde değil
Ben de sizin gibi çok gezemiyorum, malum ailem çoğu zaman engel oluyor. Komşu ve yakın illere bazen özel izinle gezebiliyorum.
Hükümet yanlısı olanlar genelde kıt kanat geçiniyor CHP'ye sırtını dayayan köleyi dönüyo
Tam tersi değil mi
S alak s. Alak konuşmayın
kredi ile harcıyor geneli
O paraları nereden buluyorlar
Ben de soruyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?