Eşimin ailesi sürekli hakaret ediyor, ağza alınmayacak cümleler kuruyorlar. Boşanacağım, sizce bu karar doğru mu?

Eşim ailesine karşı evlenmeden hep beni savunuyordu. Evlendikten sonra bu durum oldukça azaldı. Bebegimin altını değiştirmeye gidiyorum babası çocuğu gostermedi bana diye herkese anlatıyor. Surat beş karış her zaman. Annesi deseniz bana hakaretler yok köpek yok seni nereden aldık diye konuşmalar vs. Ya yemin ederim artık bıktım çocuğum olmasa yemin ederm ölmek isterdim. Anne olunca anladm. Ölmek bile istemiyorsun.. birde aile apartmanı.. eşimle tartısyorz hemen kapıma geliyorlar bagryorlar bebeğim korkuyo. Tartıştık eşim gitti 10 20 dk hava almaya o yokken geldiler.. babası beni dövecek oldu el kaldırdı. Anneme falan laf etti. Ya ben bu adam için 700 km'lik yoldan buraya gelin geldim. İstiyorlar ki her gün yemeklerini temizliklerini çamaşırlarını yıkayayım. Eşimin yannda bana hakaretler bagrmalar eşimse bişey demedi hiç bişey. Bu beni yürekten yaraladı. Ben boşanma kararı aldım kızımı alıp ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bide dün gece de çok içip gelmiş ne yapacağımı şaşırdım en nefret ettiğim şeyleri de yapmaya başladı. Bu adam için bilmedgm etmediğim yerlere gelip bir de hakaret üzerine hakaret küfür isitiyorm. Ne yapmam konusunda kesin boşanma var aklımda..
Eşimin ailesi sürekli hakaret ediyor, ağza alınmayacak cümleler kuruyorlar. Boşanacağım, sizce bu karar doğru mu?