Karım sürekli bana hakaret ediyor, sabrım kalmadı. Boşanmaya karar vermek doğru karar mı?

Evlenmeden önce karım bana melek gibiydi evlendikten sonra aynı eve girince aşırı değişti sürekli şikayetçi sürekli hakaret ediyor 6 ay işsiz kaldım lakin kenarda baya bir birikmiş param vardı eşime bir gün yokluk yaşatmadım kraliçe gibi yedirdim gezdirdim şimdi 1 aydır kendisi işe başladı daha sonra bana hakaretler etmeye başladı. Bana pasif olduğumu beş para etmez adam olduğumu güçlü erkek olmadığımı adam olmadığımı şerefsiz gibi vs hakaretlerde bulunuyor erkek değilsin diyor. Ailem geldi onlarla muhatap olmuyor selam dahi vermiyor ailemde şokta ailemin evimize gelmesinide istemiyor. Halbuki ben karımı el üstünde tutan biriyim işimi dört dörtlük yaparım ev işlerinde yardım ederim ailesine çok iyiyimdir lakin beni artık beğenmiyor sürekli şikayet ediyor onca verdiğim emeği inkar edip nankörlük ediyor bu hakaret etmesinden daha çok koyuyor bana. Karımı çok seviyorum lakin gururum yerler altında gelip özür diledi ama 2 gün sonra aynı hakaretleri tekrar etti. Haketmiyorum bunları diyorum hakediyorsun diyor. Çok şükür çocuğumuz yok. Boşanmaya kesin karar verdim siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Karım sürekli bana hakaret ediyor, sabrım kalmadı. Boşanmaya karar vermek doğru karar mı?