Kayınvaldiem misafir çağırmıyorsun diye laf soktu. Benim vaktim yok, ne yapabilirim?

Eşimin ailesi şatafatı çok severler yemeyecek olsalardı türlü türlü Yemek yaparlar bir misafir geldiğinde ben ise Yeni evliyim yemeklerim bazen tutuyor bazen tutmuyor Hatta bir kere misafir gelecekken iki kere tatlı yaptığımı biliyorum birincisi olmadı diye benim için eve yemeğe misafir çağırmak zulüm evlenmeden önce Annem kızım iş bilmez dedi ama şimdi de benden beklentiler aşırı fazla bir de ben okula gidiyorum tüm gün evde de değilim okuldan geliyorum temizliğiydi günlük kendi yemeğimiz zor çıkarıyorum bir kere mantısı kim Çorba yapayım Çağırayım dedim eşim dedik onun yanına başka bir şey yapmayacak mısın Bu çok az Bizimkiler için dedi Hatta birbirleriyle küsüyorlar beni güzel ağırlamadı diye kayınvaliden beklentim gel kızım beraber yapalım bak bugün de sen de ağırlayalım demesi ama onu da yapmıyor Annem zaten çok uzakta yurt dışında yaşıyorum o anca vize ile gelebilir
Kayınvaldiem misafir çağırmıyorsun diye laf soktu. Benim vaktim yok, ne yapabilirim?