Bu kişiler kim ona göre seni telefonla birisi arasın onlara yatıya davetliymissin gibi konuş
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok gitmiyor yine. geçende gelmişti bizde köye gitmemiz lazımdı dedik biz köye gidiyoz. dedi anahtarı verinde ben birkaç gün daha kalacak bizde bıraktık gittik
Misafir nevresim takımlarını kaldırıp yıkamak misafire kibarca gidin demektir aslında ama sizin misafir gibi arsız bir misafire yüzüne karşı git demekten başka şansınız yok gibi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bizimde bir kere yatıya gelmişlerdi o yetmezmiş gibi yastığım yumusak diye onu almaya çalıştı ama ben tepki vermiştim sjsjsjjsja
Bu kişiler kim ona göre seni telefonla birisi arasın onlara yatıya davetliymissin gibi konuş
Yok gitmiyor yine. geçende gelmişti bizde köye gitmemiz lazımdı dedik biz köye gidiyoz. dedi anahtarı verinde ben birkaç gün daha kalacak bizde bıraktık gittik
Kalacam*
Misafir nevresim takımlarını kaldırıp yıkamak misafire kibarca gidin demektir aslında ama sizin misafir gibi arsız bir misafire yüzüne karşı git demekten başka şansınız yok gibi :)
5 gün artık misafirlikten çıkmış benim şehir dışına gitmem lazım diyebilirsiniz
Evine gidince ilk ne yapacaksın diye sor ne derse sende sen gidersen bende onu yapacağım de
Korona oldum de kaçar
Hatun suyu ısıt kaç gün oldu artık derim😂
Direk kov gitsin 5 gun ne ya cildiririm ben
Taktiridir kısası ziyaretin..
Soğuk davranırsın unursamazsın anlar
evde yemek hazırlama aç kalıyoruz derler giderler
Soruyor yemek var mı diye
yok diyeceksin
Peki misafir kim
Dayım
Kocan soylesın
Ben evli değilim