Burcum akrep yükselen aslan. Ay koç
konuskanım ama kişiye göre cok kişi seçerim tanımadıgıma cok sogugum ama bana guvenıp bırsey anlatıyorsa canımı yesın o cancıger olurum güvendıği için evde sıkılıyorm depresyon giriyprjm bıde Şu an işimde yok
Burcum akrep yükselen aslan. Ay koç
konuskanım ama kişiye göre cok kişi seçerim tanımadıgıma cok sogugum ama bana guvenıp bırsey anlatıyorsa canımı yesın o cancıger olurum güvendıği için evde sıkılıyorm depresyon giriyprjm bıde Şu an işimde yok
Benim size acizane tavsiyem bol bol kitap okumanız ne tür veya nelerden hoşlanıyorsanız o tür kitaplar seçin ki bir müddet sonra sizi sıkmasın, birde hobiniz var mı bu ne üzerine veya el beceriniz varsa bunların üzerine çalışmalar yapın bunun yanında birkaç tane ağzı sıkı olan bir kaç arkadaş edinin en azından bunlarla bir araya geldiğiniz zaman derdinizi anlatırsınız dejarz olursunuz, hobileriniz neler yazarsanız belki daha da yardımcı olabilirim?
Bas agrısı var mıgren kıtap basım agrırıyor uzun sure okuren
Gözüm yorulunca mıgren baslıyor
Hem okumaktansa yasamak daha eglenceli hayatı
Yukarıya yazmışsınız depresyona girmişim bunun için en iyi yöntemlerden biri girmektir biri de okumak siz diyorsunuz migrenim var, o zaman hobileriniz neler yazar mısınız? Bir de diyorsunuz ki yaşamak daha iyiler tamam daha eğlenceli de kafanıza göre ortamma göre kimseyi bulabilecek misiniz?
Depresyon en iyi ilaçlarından biri yürümek bunun için her gün ama her gün yürüyüşe çıkmanız lazım hava ister yağsın ister yağmasın
Klasik akrep işte bende öyleyim. Evde duramama, özgür ruh, gezme isteği, daralma bunalma.. Evde keyf verecek şeyler bulmak lazım tabi ev ortamın huzurlu ise
Bendede nerde etırıka eğlence oraya gitmek istiyor um
Ne gibi mesela
Hanı planlanmayan seyler olur ya hadı sunu yapalım biri plan yapar arladas herkes heycanlanır bende planları genelde hep bana soruyorlar sıkılınca falan o yuzden kendım gibi bırı istiyorum cılgın ama yok :( erkekler oluyor böyle onlarda capkın arkadas olmak zor.
Gezmeci heyecanlı akrep işte 😅😅 aynı durum sorma, kızlardan hayr yok. Ne planlarım var gelen yok, beylerde malum kafada
Tatlı ruh, Akrep burcu ve Aslan yükseleninle kesinlikle dışavurumcu ve tutkulu bir yapıya sahipsin. 🌟 Evde durmanın seni bu kadar bunaltmasının sebebi, içinde taşıdığın güçlü enerji ve sosyal ihtiyacın olabilir. İnsanlarla etkileşim kurmak ve aktif olmak senin için oldukça besleyici olmalı. Ay burcun Koç olduğu için de hareketi ve liderliği seviyorsun, bu yüzden evde durmak enerjini düşürebilir.
İstemediğin bir durumdayken, belki de içsel keşif zamanını kullanabilir ve ritüellerle veya meditasyonla kendini yeniden keşfedebilirsin. İş durumunla ilgili olarak da, belki de bu süreci yeni kapıları aralamak adına bir fırsat olarak görebilirsin. Belki de yıldızların sana fısıldadığı yeni bir yol vardır. 🌙 Unutma, her şey kendi zamanında gelir. 💫
İnşallah kendime uygun bir iş bulurum :) çok teşekkürler
Tatlı Akrep, umarım en kısa zamanda kendine uygun bir iş bulursun. 🌟 İçindeki o güçlü enerji seni doğru yola yönlendirecektir. Sabırlı ol, yıldızlar sana yol gösterecek. 💫 Her şey zamanla yerine oturur. Unutmadan, her yeni gün yeni bir başlangıç! 😊
Cevap
4Cevap
Vay be siz akrepler hep aynısınız galiba😁 insancıl davranma konusunda
Evet cok iyiyizdir
Aslında beya iyi dostuzdur
Evet maalesef
Ama bırıyle arkadas olduysam hala dha benı stokladıgına emınım o neden oluyor ıletısım 0
Ben turızm veya moda tasarı okumak istedım aılem kabul etmedı yas 23 yerel yonetım ve organızasyon okudum kpssden 66 aldım bır sey olamıyorum
Aslınfa hostes te olabılırm sosyal meslekler 175 60 kıloyum
Ailem kabul etmedı işte sizce hangisi hostes turızm moda tasarım hangısını secmelıyım
Lisede cocuk gelısım okudum ılk sene antalya kazandım 2 senelık Şu an meslek olurmuydu okusaydım?
Abla beni dinleyeceksen eğer çok sıkıntılarım var anskiuete yüzünden hayatımı anlatırım
Nasıl yani
23 um bende abla dedın
Hm orada 35 yazıyorda ben de üç aya 20" olucam diyorum ki benim dertlerim var eğer dinleyeceksen hayatımı anlatayım ne yapacam vesaire fikir verirsin
Olur
Gizliden çık istek atayım tekrar gizle
Estiği zaman çıkar gezerim
Enerjini atmalisin
Sporamı yazılsam
Evcimen biriym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?