Evet arkadaşlar hiç merak edip girdiğiniz oldu mu :D
Evet
Hayır
Şöyle ki :
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
@kımbukız96 Birgün merak ettim. Kimsecikler yokken ilk kadınlar tuvaletine girdim, Çöplerde malum şeylerden vardı ama ortalık tertemizdi. :-)
Sonra erkek tuvaletine girdim, şöyle bir baktım aman Allahım :D Adam resmen inek tezeği gibi tuvalet değiline nişan almadan sıçmış. Bokun çapı nerden baksan 15 cm vardı. Ulan şerefsiz dedim nasıl çıkardın bunu arkandan :D Pisuvarlar sidiğin amonyağından sapsarı olmuş. :D Ayakkabıların altının pisliği suyla birleşmiş çamur gibi olmuş. Ortalık berbat. Aboooovvvv görmeliydin.. :D
ahahahahahahaa allah cezanı vermesin yaa :DDDD
İllaki girmişimdir ancak bu konu hakkında tek hatırladığım;
Bir seferinde de lisede 3-5 arkadaş kızlar tuvaletine fırlatmıştı beni. Filmlerdeki gibi çığlık atıp saldıracaklarını zannettim. Ne yapıyor bunlar der gibi baktılar, ses çıkarmadılar. Bende kaçtım.
Hohooyy. :D
www.google.com.tr/imgres
:DDD hatırladıkça gülerim arkadaş telefonumu almış giremeyeceğimi sanıp erkekler tuvaletine kaçmıştı bende girdim aldım telefonumu (ZAFER) alay konusu oldum ama bir haftaya unutuldu. telefonumda abuk subuk resimlerim vardı whatsappta o çocuk hakkında ve daha okuldaki birçok çocuk hakkındaki konusmalar vardı zorundaydım... :DD
marmara forma gıtmıstım yakın bı erkek arkadasımla :DD
salak sınemanın ordakı erkek tuvaletının ıcıne ıtmıstı benı :DD aklıma o geldı
bı de nevızade bı pubda cok ıcmıstım :( kadın erkek tuvaletını ayıramamdım kafam karıstı
rastgele bırıne gırıp işemiştim :DD
zaten kımse yoktu :D
Cevap
132Cevap
Bir konu uzerine adapte olup dusunurken, is yerimdeki bayanlarin soyunma odasina girmek uzereyken onumdeki bayanin 2-3 kez donup bana bakmasi sonucu dikkatimi toparladim 3-4 adim kalmiskan soyunma odasina durdum geri dondum :) birde 2005 yilinda hacca gittigim icin , bahsettigim durumu soyunma odasina giripte tepki uzerine cikisimla desem is arkadaslarima ; sapik, abaza, dayanamadin deme gunah diye bayanlara bakmamanin sonucu soyunma odasina girerek detayli bakip yillarin acisini cikardin ulen haci seytanin onde gidenisin vb. derlerdi saka yollu.
Soruna cevabim : 3-4 kez , erkek wc tikali ve yakinda baska wc yok diye :).
hoşmuş :)
Rahmetli kemal sunal gibi cevab veresim geldi , soyunma odasina girseydim onumdeki bana bakan bayanda ne yapiyorsun be deseydi cevaben :
Cok sertim ve israr ederim bayanlar dayanamaz bu yonume :)) ne demisler? hatun sokakta aranmaz kaynagina gidip bulacaksin burdada 100-150 arasi bayan var mutlak bulurum canim :) olmadi bir bakip cikarim hic yoktan tecrube ederim... bu arada sen bekarmisin? Ne diyon be sapik senden baska konusan yokta ya beni beyendinki konusuyon ya da evde kaldin sarcak adam ariyon :)) neyse ben cikayim sonra yine gelirim gunduz o zaman yenilet gelcek :)).
Çok hoş kur yapardı Rahmetli:)))
İşe bakarmısınız :) bugün wc'deyken, bayan sesi geldi telefonla konuşuyor... içimden bir his geldi ellerimi yıkarken, bu bayan kesin daldırıp buraya gelecek, ellerimi kuruladım lavaboya girmeden... baktım pisuvar'ların olduğu alana girdi bakınıyor sağa sola ama çıkmıyor dışarı :) hanfendi dışarda sol tarafta lütfen dedim :) cevab vermeden konuşarak gitti :).
Evet yaşadım İstanbul, Esenler otogarındayım Osmaniyeye geziye gitmek için bilet almışım bu aradada tuvalet ihtiyacım oldu girmek, bilet kesene gittim tuvaleti sordum. Aldığım cevap; Erkekler tuvaleti şuanda tadilatta en geç iki saate açılır erkek tuvaleti bayanlar tuvaletine girebilirsiniz dedi neyse çıktım yukarı tuvalate girdim ve çıktım ellerimi yıkarken bir bayan içeri girdi aha senin burada işin ne burası bayanlar tuvaleti dedi ve tam çantayı kafama geçireceği sırada Oppps Bayan orada dur dedim, aşağıda bilet kesen beyefendiye erkekler tuvaleti tadilatta olması nedeniyle buraya girebileceğimi söyledi dedim sonra oda tebessüm etti iyi günler dedim o arada kahkaa attık ikimizde :) sonra çıktım otobüse bindim :)
sie ya
Lisede nöbetçi hoca bayansa sigarami erkekler tuvaletinde nöbetçi hoca erkekse kızlar tuvaletinde icerdim. Hatta kızlar tuvaletinde sigara içen erkek olarak bir ben vardım. Üç kızla küçücük tuvalette sigara ictigimi bilirim. Bu arada akillar kaymasin sadece sigara icerdik. Zaten dumandan kimse birbirini gormuyodu :) Simdi düşünüyorumda yakalansaymisim okul hayatım bitermiş. Harbiden insan o yaşlarda deli oluyor. Bu sayede ve bir iki taktik daha var okulda 4 yıl boyunca sigara içerken yakalanmayan üç kişiden biriydim.
Üniversitedeyken başıma gelmişti, kattaki erkekler tuvaletini geçici bir süreliğine kızlar tuvaleti yapmışlar. Bende tabelasına bakmadan daldım,3 kız saçını başını düzeltiyodu. O an o kadar çok şeyi aynı anda düşündüm ki :) rezilliğimi, aslında erkekler tuvaletinde olmam gerektiğini, kendimi nasıl dışarı atacağımı vs vs... Kapının üzerinde de kapı otomatlarından vardı, kapıyı bırakmamla kapanması kapanması bir oldu :) ne diyeceğimi de bilemedim. şeyy erkekler tuvaleti nereye gitti acaba diye sorabildim sadece :D
ahahahaha güzel bir anı :DD
Öyle oldu maalesef :)
Yıl 2007 - 2008 o zamanlar lise okuyordum ve kara cuma günü idi, son ders bittikten sonra hocalar öğrencileri bahçeye toplayıp istiklal marşı okutacaktı neyse lafı fazla gevelemeden benimde küçük abdestim tutuverdi ve en yakın tuvalet kızlar tuvaletiydi çok sıkışmıştım okulda kimsenin kalmayacağı düşüncesiyle daldım tuvalete ve işimi gördükten sonra tam çıkıyordum ki tuvaletten deli zuhal diye bir hocamız vardı onunla karşılaştık ne olduysa ondan sonra oldu zaten :D :D Tırnaklarını enseme batırıp bir kedi gibi müdürün yanına götürdü sapık falan dediler onların yüzünden uzaklaştırma aldım ve okuldan uyuz olmaya başladım daha sonrasından bilerek daldım bir gün kızların olduğu zaman ve çığlık çığlığa zuhal hocam diye bağırıyordu mübarek tuvalet deliğinden çıkacak gibi korktum ve ordan uzaklaşıp okuldan kaçtım sonradan ben eve varmadan tasdiknamem benden önce eve varmıştı :D :D :D
Ciddi mi bu :D
hayır girmedimde daha dün böyle bir şeyle karşılaştım dün hastanedeydim tuvalete gittim tam dışarı çıkarken bir bayanla kapıda karşı karşıya geldim kadın yüzüme baktı bende kadının yüzüne baktım kadın utancından yerin dibine girdi yanında arkadaşlarıda vardı onlarda güldüler erkekler tuvaletine girmek üzereydi
Ahahha hangi hastane :D
Hıım :ddD
Evet şöyleki ben taksimde araplariin (suriyeli) oldugu bir bara gittim ilerleyen saatlerde tuvalete gittim bu arada arap hatunlar bizim kizlara gore daha sapiklar tuvalette sirabeklerken icerden bir hatun cikdi ozur dileme şeklinde bir hareket yapti ben cikmasini beklerken beni tuvaletin icine cekti ve öpmeye basladi cok romantikdi 😆😆😆
Ben Girmedim De :) Şöyle bir Olay Oldu :) Bir Gün KPSS Sınavından Çıktım Yanılmıyorsam 2010 :) La Arkadaş WC Girecem Çıktım Kostur Koştur WC Ye Kapıyı Açtım Ki Bayanın Biri İçeride Klozet Arıyor :) Ula Dedim Aha Rezil Olduk :) bir Daha Baktım Erkekler WC :) Garantiye Aldım Kendimi İçeri Girdim Hanım Efendi Erkekler Tualetindesiniz Dedim :) Kızcagız bir Utandı Arkadaş :) Hehe :) Gülem Mi Ağlayam Mı Bilemedm :)
Merak edip girmedim. Yanlışlıkla kızlar tuvaletine daldım. Erkekler tuvaletine benziyordu zaten içi. Pisuvarların varolmadığını gördüm. Kafam karıştı. Gittim klozetlerden birine. Tuvaletimi yaparken gözüm çöp kutusuna takıldı. Baktım ki ped var? Aaa! eyvah eyvah. İçeri kimse girmeden nasıl çıkar kimliğimi ifşa etmem dedim ve montumu çıkarıp koşarak uzaklaştım oradan. Gören olduysa da geçti artık :D
Havaalaninda tuvalete dogru giderken aptallar gibi telefonumla ilgilenmekten etrafima bakmadan ilerliyordum.. tuvalete girdim aradan 5 saniye gecti disardan biri seslendi "burasi erkek tuvaleti" diye. yerin dibine girmistim :)
Evet iki kere girdim. Biri yanlışlıklaydı diğerindede üniversite sınavına girdiğim okulda kızlar tuvaletini bulamadım vakitte yoktu erkekler tuvaletide boştu girdim.
Kafede yanlislikla girdim cikarken ellerimi yikarken kiz girince iceri anladimki kizlar bolumundeyim:)) zaten pisuvar olmamasindan suphrlrnmistim bide cok temizdizdi:))
Merak edip girmedim, kadınlar tuvaletinde sıra vardı, erkekler tuvaleti boştu arkadaşımı kapıda bekletip girmisligim var.
Niye merak edeyim bildigin tuvalet.
Yanlışlıkla girdiğim oldu ayrıca yanlışlıkla yurtta kızların tarafınada girmiştim orda beni temizlikçi bir teyze gördü hemen yüzünü gözünü felan örttü bende sonradan çaktım olayı hemen kaçtım oradan.
Girdim ilk es rar ictiğim zamanlar cok kötü oldum 2 taneydı erkek doluydu bayan wcsine girdim kapıyı kitledim ve 45 dk falan cıkmadım dısarı. resmen işgal ettim kadınlar bekleyip gidiyordu :D
Şöyle ki küçükken bir dans gösterimiz vardı okul çıkışı iki saat çalışıyoduk okulda. Malum kimse yok dans grubumuz kızlardan ibaret biz birkaç arkadaş erkek tuvaletine girdik :) oradaki
Hayır ama bak girmek isterdim :D Hani giremiyoz ya hani yasak ya.. İnsan merak etmiyo mu abi? :D Ediyo iştee :D
Orta okuldayken su balonu oynardık erkekler erkekler tuvaletine kaçardı bende kapılarından kafamı sokup fırlatırdım balonu.. Tam girmiş sayılmam ama yeltenmişlik var :)
Dedeman otelde garsonluk yapiyordum. Bardan cikan bir musteriyi yuruyemiyor zorla goturmustum. Tuvalete o sirada girmistim bende. Etraf hep ozel pis kullanilmis esyalariyla doluydu. d
merak değilde zorla sokulmuştum okulda 4-5 arkadaş şaka yapmıştı aklı sıra :)
ahahaha ne günler :D
nasıl bir okul l*n o :DD
bir de lise de ehehehe :DD
Fransadaydıkk kızlar tuvaletinde upuzun bir sıra vardı boyle taaa dısarklara kadar :D erkekler tuvaleti bostu resmen, biz de arkadaslarla erkekler tuvaletine girdik :D yabancı ulke zaten ne halt yersen yee ;D
Adamın biri icerdeydi guldu bize :D cok mu kalabalıktı diger wc dedi guldu evet dedik gecin hadi gecin dedi :D
evet haha ingilizce konustuk
Aynennn..
1 kere girmişdik bizde arkaşla bir bakdık yok böyle bişey biz tuvalet diye çöplüge giriyomuşuz kızlar tuvaletine girerken insanın ayakkabılarını çıkarası geliyo ortalık batmasın diye bu kadarmı temiz olur :D
Lisedeyken girmiştim, bir erkek arkadaş vardı koridor boştu giremeyeceğimi mi zannediyosun diye girdim oha çık hemen biri görmeden dedi çıktım :D
Sabah okula gittiğimde uykulu uykulu kapısının önüne kadar gitmisliğim var :) Neyseki temizlikçi teyzem oralardaydı
Şöyle ki; girdim ama mecburiyetten. Okuldayken gitmiştim ders saatinde, kızlar tuvaletlerinde arıza vardı. Ben tam girmiştim ki zil çalmıştı...
2 defa hemde biri okulda ama ikisi de yanlislikla biri de yolculuk yaparken cok sıkısmistim ara verdigimiz yerde daldim girdim erkekler tuvaletiymis hemde engelliler bolumu allahtan kimse yoktu cikinca farkettim
biyere gidiyorsun sadece 2 kişilik var 1erkek 1 kadın için erkek dolu çok sıkıştın kadın boş
1 altına edecem 2 kadın tarafına girecen
alanın pokunun üstüne pok olur arkadaş
7. sınıfta dershanedeki ilk günümde çok sıkışıp erkekler tuvaletine girmiştim. Kızlar tuvaletini üst kata yapmışlar, bende hiç bakmadığımdan bilmiyordum tabi. Bende diyorum bunlar neye gülüyo 😖😔
merak etmekten deilde telefonum sarji bitmisti kizkar tuvaletinde priz yokru bende ogretmenler tuvaletine girdim erkek ord vardi priz neden vardi bilmiyorum ama :))
evet girdim, hastanedeydik arkadaşım çok kötü hastalanmıştı kızlar tuvalaletinde de yanımda da o an selpak yoktu kimsecikler yokken girip almıştım tuvalet kağıdı ordan :D
Şöyle ki bizim okulun wcsi çok saçma. Bir girişi var içerden ikiye ayrılıyor ince bir duvarla o kadar. Bence yanlışlıkla giren çok olmuştur orda ama ben hatırlamıyorum öyle bişey :D
yakın zamanda dıkkat etmeden gıtmıstım bır baktım kadın elını yıkıyor lavaboda zeton oyle dustu
İlk okulda 2-3 tane pislik aradaşlar olur ya onlar itmişlerdi içeri bir tek o zaman girmiştim :D
E tabi yani cafelerde filan kadinlarin cikmasini beklersen ohooo
Ilk okulda yanlislikla girmistim bir keresinde :)))
Bir idaa sonucu boş erkekler tuvaletine girmiştim :D
İlkokulda girdim erkek oldun diye alay etmişlerdi :)
Yönlenmişliğim olmuştur illaki ama jetonun seri hareketleri sayesinde girmemişimdir.
Bostancıda saat 23:30 civarı. Bir camii'nin bayanlar için olan kısmına girmişim. Çıkınca farkettim ve telefonla resmini çekip saklarım. geçen yıldan beridir.
Ben girdim erkekle tuvaleti doluydu durum açıldı yan tarafa girdim :)) ama acayip temiz ama sıkıcı bizdeki atışmalar sözler yokkken sicmak sıkıcı geldi :))) . ne merkeze götüren var ne özlü söz
Girdim ve karşı cinsle beraber işemişliğimiz de olmuştur.
Merak sebebiyle girmedim ama ihtiyaç sebebiyle bir çok kez girdim :)
merakla ilgili bişey değil.. ama yanlıslıkla girdim baya gülmüştük bu dalgınlıgıma :DDDD /tabi girmemle cıkmam bir oldu./
Gayet cool bir şekilde gimiştim çişimi yapmıştım sifonu çekip çıkmıştım çünkü dikkat etmemiştim erkekler mi bayanlar mı wc si diye :D sahahaha
Yanlışlıkla girdim pisuardaki dedeyle göz göze gelince hayatım karardı o gün bu gündür kendime. gelemedim
Alkollüyken girdim pisuvar yok maalesef :) ve her tarafta pedler vardı birdahada girmem psikolojim hala bozuk o yüzden
meraktan değil de sınıfta su balonu oynamıştı haliyle ortalık battı ben de paspası almak için girmiştim.
Meraktan değil ama temizleyen herif bana burası kapandı deyince, bende erkekler wcsine girdim. Kimseciklere bakmadım zaten açık olan yer biraz ötedeydi.
Herkes dersteyken çok merak edip gitmiştik arkadaşımla :D :D
Sevgilim oraya giremem diye gicikligina girdi ben de gicikligina girdim ama cikarken iki arkadasi geliyodu yanlis anladilar kdjgld :d
burger king de erkekler tuvaletine girip erkekleri iceri almadik arkadasimiy kotu durumdaydi bayanlar wc kapaliydi
Dun fakultede az daha giriyordum derse yetiseyim derken mescid sandigim yer bayan wc y mis son anda gordum baysm yazisini :))
Okulda iddia üzerine girdim. İhtiyaç giderdim ve beleşe yemek yedim.
Erkeklere duyuru: Kızlar tuvaletinde pisuvar yokmuş :)
@romeooooo sorma ayni derdi bende yasadim hatta kiz sesi gelene kadar anlamadim herkesin gitmesini bekledim cikabilmek için :Ddddd
Okulun ilk günü girdim yanlışlıkla ve orda kendimi kilitledim anladığım anda birileri girince iğrenç konuşmalara şahit olmuştum :DAs
Girdim biraderle sohbet ede ede giderken markantalyanın bayanlar tuvaletine dalıverdik berbat bişeydi
Ilkokuldayken falan yanlisla girdigim olmustur :D oluyo oyle seyler alahtan kimsecik yoktu icerde
bİr kere girdim arkadaş erkeklerinkinden daha pisti
Girdim, girmez olaydim. Kafam kadar b. k gördüm birde. :s
lisede kızlar tualetine girmişdim. sevgilimle sevişmişdik.
gençlik işde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar