Allah'ım bugünleri de mi görecektim! Yer yarılsaydı da yerin dibine girseydim 🫣
Yanlışlıkla karşı cinsin tuvaletine girdiniz mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet. Babamla hastaneye gittiğimizde tuvaletleri karıştırmışız. O kadınlar tuvaletine girerken bende erkekler tuvaletine girmişim. İçeride de birisi vardı ama Allahtan bir şey görmedim. Hemen çıktım. Ben çıktıktan birkaç dakika sonra babamda çıktı. 😂😂
İlkokul 3 te girmiştim sanırım. Kapıyı tam açtığımda dışarı çıkan 2 sınıf arkadaşım vardı. Sınıflarımızın yeri değiştiği için wc leri karıştırmıştım. Çok utanmıştım. O zamandan sonra bu yaşıma kadar hep wc tabelalarına 2-3 kere bakarım emin olmak için.
Yanlışlıkla değil bilerek girdim 😂 bulunduğum yerde ki büyük park var avm yakınında. orada ki Wc de erkek bölümü kapatmışlar bakım mı ne varmış, ben de elimi yıkayacaktım köpek sevmiştim. tabi girmeden seslendim birisi var mı diye zaten kimse de yoktu akşam saat 10 falandı. bende 1 dakika da girdim elimi yıkadım çıktım.
Hayatımda 1 kez oldu. Kızlar tuvaletine girdim. Sonra ben tuvaletteyken lavaboya kızlar girince anladım kızlar tuvaletine girdiğimi. Tuvaletten çıkmak için kızların lavabodan çıkmasını bekledim. Kızlar lavabodan çıktı. Ben de tuvaletten çıktı.
Ama helal olsun. Kadınlar tuvaleti çok hijyenik. Kapı arkasında hiçbir erkeğin telefon numarası, küfür, cinsel organ resimleri falan hiçbir şey yok. O an anlamalıydım zaten kızlar tuvaleti olduğunu.
🤣🤣🤣 Ben fabrikada çalışırken tuvalet kapılarının arkasına +18 yazı yazıp resim çiziyorlardı. Sonra hademeler boyayla siliyordu yazıları. Yine yazıyorlardı.
En sonunda kapıları sırayla yerinden söküp fabrikanın kriminal laboratuvarına götürdüler kimlerin yazdığını tespit etmek için.
İsterse cetvelle yazsın. Parmağın uyguladığı basınçtan bile buluyorlarmış yazıyı kimin yazdığını. Bu işlerin experi bile var yani. Birkaç kişiyi tazminatsız şutladılar fabrikadan.
Evet bir keresinde iş yerinde çalışırken çok sıkıştım Bir de engelli olduğum için kaçırma sıkıntısı olur diye alelacele girdim hiç bakmadım içeriye girdim tuvalete kapıyı kilitledim ondan sonra baktım kadın sesleri gelmeye başladı hiç sesimi çıkarmadan içeride oturdum işimi bitirdikten sonra da onlar çıkana kadar bekledim ondan sonra çıktım meğerse kadın tuvaletteymiş görselerini beni rezil olmuştun
Benzinlikte geldi başıma olay hiç bakmadan direkt girmiştim girmemle çıkmam bir oldu o hızla direkt arabaya binip çalıştırıp gideyim dedim arkadan Bi ses geldi meğer hala yakıt doluyormuş pompayı falan koparmışım
Valla çok utandım Bi bayan ellerini yıkıyordu o esnada arkamdan bağıracak zannedip hızla çıktım filmlerde falan öyle oluyor bağıracak falan zannettim ama hiçbirşeyde olmadı kendi başımı yedim
Birgün cafede maç izliyoz devre arası herkes wc kuyruğuna geçti kızın biri geldi sevgilisi ile müsade istedi herkes buyur dedi ama girmesiyle çıkması bir oldu çünkü içerde sadce pisuvar vardı 😂😂
Olmaz mı? İki kez. Kimse yokken oldu Allahtan. Pisuvarları görünce anladım her seferinde bu işte terslik olduğunu, geri geri çıkıp hiç bozuntuya vermeden hop kendi tarafımıza geçtim😂
evet hatta farketmemiştim sadece elimi yıkamak için girmiştim elimi yıkarken içeri iki tane erkek girince anlamıştım hızlı hızlı çıkmıştım ordan çok utanç vericiydi
Ne gördün sanki biz tuvalette çıplak dolaşmıyoruz sonuçta. Bir odaya girsen içerde erkek olsa utanıyor musun? O odayı tuvalet yapmışlar yanlışlıkla girmiş çıkmışsın. Yerlerin yarılıp içlerine düşmenin çok daha iyi olduğu bir durum yok. Şahsi fikrimdir saygılar.