Bayılırdım şöyle öne oturup ayaklarımı sarkıtmaya, uzun zamandır pek görmüyorum başka çocukları da böyle. Hey gidi güzel zamanlar ya aklıma da nerden geldi bilmiyorum esti öyle 😃

Bayılırdım şöyle öne oturup ayaklarımı sarkıtmaya, uzun zamandır pek görmüyorum başka çocukları da böyle. Hey gidi güzel zamanlar ya aklıma da nerden geldi bilmiyorum esti öyle 😃
Benim yok ama küçükken hep kendi kendine giden yani sürebildiğimiz oyuncak araçlara binmek isterdim ve bunlardan almak isterdim her zaman ama hiç bir zaman olmadı zaten çok çok küçüktüm o zamanlar yani 5-6 yaşında falandım sanırım o zamandan bu yana ilgim azaldı doğal olarak.
Hala var sıklıkla denk geliyorum. Ama yanlış bir şey. O çocuk belki 5 dakika önce tuvalete girdi kirli ayakkabılarıyla alışveriş arabasına bindirilmemesi gerekir. 5 dakika sonra o arabayı başka birisi kullanacak içine gıda malzemesi koyacak.
Ooohoo o gıda malzemelerinin üstünde fareler cirit atiyor depolarda zaten paketliler bir sey olmaz ondan
Bir paket biskrem aldın diyelim eve gelince açtın yedin ambalaj üzerine bulaşan kir eline ordan da bisküviye illaki bulaşır. Ayrıca biskrem vb bir çok ürün 20 li 30 lu paket kolilerde fabrikadan çıkıyor son olarak da üzerine folyo kaplaniyor. Reyona gelene kadar kutu üzerinde folyo kaplı oluyor. Bu esnada folyo ardından da koli açılıp ürün reyona diziliyor. 3 sene çalıştım bu sektörde.
Fabrika işini aslında güzelce yapıyor işini güzelce yapmayan insan faktörü
Cevap
0Cevap
Ben bayılırdım hatta oraya oturamayacak yaşa geldiğimde çok üzülmüştüm :(
O zaman da icine oturuyordum ama icine oturmak öyle keyifli değil 😆
ahahahahah çok severdim
çok seviyordum ya 😄
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?