Bir arkadaşımın arabasına binmeye bazen korkuyorum. Ara sokakta 40'la roket gibi gidiyor, caddelerde yer yer arabalara çarpacak kadar yakından frenliyor, çevre yolunda hızlı giderken ikide bir makas atıyor. Şahsen arkadaşımın aksine biraz yavaşım. Makas atmayı hiç ama hiç sevmem. Ara sokakta 25'ten yukarı basamıyorum, genelde 15-20 km hızla giderim.
pek biniyorrum diyemem. ofise sürekli arabayla gidip geliyorum zaten. arkadaşlar falan çağırırsa da arabayla gittiğimden bayadır kimsenin yanına binme durumum olmadı
Hayır tabi ki yani şöyle ki güven duymam hiç kimseye ama mecbursam binerdim. çünkü bir şey değişmiyor yani tanıdığım biri de olsa tanımadığım biri de olsa her an her şey olabiliyor. bu yüzden daha çok dikkat etmiyorum kimin sürdüğüne. ama tabi ki kendim hariç birisi kullanıyorsa kesinlikle güvenmezdim.
Ancak sevgilim olursa ya da çok çok yakın arkadaşım olursa birlikte çok zaman geçirdiysek o zaman binerdim güven ile ama diğer sürücülere yine de güven olmuyor maalesef
Kendim sürmediğim her arabada tereddüt duyarım :) Ben de pek normal sürmem, genelde hızı ve makası severim ama arkadaşlarım falan almaya gelirse, yan koltuğa oturduğumda tereddüt ediyorum genelde.
Binerim binmesinede artık binmiyorum. Bir arkadaşın arabasına her bindiğimde mı başıma bir şey gelir. Ya kavga çıkar ya polis çevirir artık illallah ettim.
Benim babam yılların uzun yol şöforü ben hiç çekinmeden binerim, erkek kardeşlerim de iyidir ama onlarda korkarım ben heran kaza yapıcakmışız gibi gelir.
Biz Arkadaşlarla Beypazarına giderken, yan tarafta ben vardım. Bir anda baktım araç şeritten çıkıyor, kafayı bir döndürdüm, şoförün pireler uçuşmaya başlamış, hemen müdahale ettim. Sonra ben geçtim direksiyon başına. Bak neler yapabiliyormuşum. :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir arkadaşımın arabasına binmeye bazen korkuyorum. Ara sokakta 40'la roket gibi gidiyor, caddelerde yer yer arabalara çarpacak kadar yakından frenliyor, çevre yolunda hızlı giderken ikide bir makas atıyor. Şahsen arkadaşımın aksine biraz yavaşım. Makas atmayı hiç ama hiç sevmem. Ara sokakta 25'ten yukarı basamıyorum, genelde 15-20 km hızla giderim.
pek biniyorrum diyemem. ofise sürekli arabayla gidip geliyorum zaten. arkadaşlar falan çağırırsa da arabayla gittiğimden bayadır kimsenin yanına binme durumum olmadı
Hayır tabi ki yani şöyle ki güven duymam hiç kimseye ama mecbursam binerdim. çünkü bir şey değişmiyor yani tanıdığım biri de olsa tanımadığım biri de olsa her an her şey olabiliyor. bu yüzden daha çok dikkat etmiyorum kimin sürdüğüne. ama tabi ki kendim hariç birisi kullanıyorsa kesinlikle güvenmezdim.
Ancak sevgilim olursa ya da çok çok yakın arkadaşım olursa birlikte çok zaman geçirdiysek o zaman binerdim güven ile ama diğer sürücülere yine de güven olmuyor maalesef
Motorcuyum ben, arabalarla pek işim yok. Motosikleti binmek için arabaları al sat yapmak için alıyorum.
2-3 arkadaşım var yakın olduklarım onların arabasında da tereddüt etmem
içinde uyuyabildiğim arabada şoföre güveniyorumdur :D
Motor daha korkunç beee 🤕
Ama çok güzeller 🤩😄
Kendim sürmediğim her arabada tereddüt duyarım :) Ben de pek normal sürmem, genelde hızı ve makası severim ama arkadaşlarım falan almaya gelirse, yan koltuğa oturduğumda tereddüt ediyorum genelde.
Tabi yine sürene karışmam. O boş mevzu.
😄 Makas atan araca katiyen binmem.
Binerim binmesinede artık binmiyorum. Bir arkadaşın arabasına her bindiğimde mı başıma bir şey gelir. Ya kavga çıkar ya polis çevirir artık illallah ettim.
Yaparsın öyle şeyler 😄
Kız cidden ben bir şey yapmıyorum 😀 Efendi efendi sigaramı yakıp gırgır geçiyorum ama polis ilerde çeviriyor
Önceden abimin kullandığı arabada rahat oluyordum. Artık çok kötü kullanıyor. Şu an için kendi kullandığım arabaya binmeyi tercih ediyorum. 😂
😘 Bundan daha güzeli yok.
Babamın ve kardeşlerimin kullandığı arabaya binmem 😬 kendi sürdüğüm araba harici kimseye güvenmem 😐
Ben de babamdan başka kimseye güvenmem kardeşlerim kullandığı zaman kemer takar tutacaktan tutar ayetel kürsiye başlarım. 🤣
Benimde 20 li yaşlarda kardeşim öyle her an bi yere yetişecek gibi vites değiştiriyor, babam da pek iyi araba kullanmıyor 😐😬
Babam yılların uzun yol şoförü çok iyi araba kullanır. O yüzden tereddütüm yok benim.
Tekerine taş değmesin
Amin, 😊🙏
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏
Ben binmem maalesef... Şöförlüğğne güvenmem lazım..
Benim içinde geçerli bu, yakınsa yürümeyi tercih ederim.
Şoför koltuğunda siz olursanız sıkıntı olmaz efendim 😊
Vay halimize o halde fkgjg.
Şoför koltuğuna oturmadan hocaya selamızı vermesini söyleyelim. 😄
Hahahahahahahajahahahaha
Sağlık olsun o zaman
Hiç sağlık olur gibi gözükmüyor 😄
Yapacak bişey yok.. Artık kemerleri takıp koltuğu sıkıca tutacaz ne yapalım 😂
İnsanın altında böyle bir araba varken 140'ta neymiş gadası. Ben olsam 200' e kadar çıkarım.
140 en yavaş gittiği, 170 ile kullanır hep.
Korkarım ama ben 🙄
Bu arabalar hissettirmiyor valla
Ben pek arabadan anlamam bilemem senin kadar. 😄
Maşallahı var arabanın Allah kaza bela vermesin
Rabbim sanada hayırlısını nasip etsin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için gadası. 🌺😊🙏
Amin amin rica ederim
Ben de eniştem var bi tane sadece onun kullandığı arabaya rahat binebiliyorum. Ne sevgilim ne babam ikisine de rahat binemem
Benim babam yılların uzun yol şöforü ben hiç çekinmeden binerim, erkek kardeşlerim de iyidir ama onlarda korkarım ben heran kaza yapıcakmışız gibi gelir.
Aile üyelerinin kullandığı arabaları tereddüt etmeden binerim fakat diğer türlü pek tercih etmiyorum huzursuz oluyorum.
Öyle lükslerim yok gerektiğinde taksiye de otobüse de biniyoruz sonuçta
Orası öyle tabii. 😊
🌺
Şoför deli gibi sürmüyorsa ve içerisi çok pis değilse sorun etmem
Neden olmasın önceden kim kullandı kim kullanmadı bilemem ya ⑉
Hiç öyle bir korku yaşamadım sayısız arabaya bindim.
Herkesin kullandığı
toplu taşım araçlarına biniyoruz
Araba temizse binerim
Binerim sorun olmaz benim için😀
Kendin lullansana şapşik 😂
Konuşturma beni şimdi 😡😀
He hehh şimdi konuşma 1 ay sonra konuş yoksa kan çıkar gkgkh
Elalemin arabasında ne işim var zaten
Elalem olarak sormadım, kardeş, amca, hala, kuzen teyze gibi araç kullanan tanıdıkları kastettim.
Tamam 1. dereceden ailem değiller sonuçta elalem oluyorlar yakın görmem kendimi rahat da olmam.
Peki 🖐️
Yan koltukta ben varsam binerim.
Napıcaksın yan koltukta aceba 😄
Senin modluğuna ne oldu?
Biz Arkadaşlarla Beypazarına giderken, yan tarafta ben vardım. Bir anda baktım araç şeritten çıkıyor, kafayı bir döndürdüm, şoförün pireler uçuşmaya başlamış, hemen müdahale ettim. Sonra ben geçtim direksiyon başına. Bak neler yapabiliyormuşum. :P
Modluk konusuna gelince, anlatırım bir ara. :D
😄 Her şoförün yanında senin gibi biri olmalı. Fjfjgj
Umarım anlatırsın 😄
Benim gibi uykuyla arası olmayanların olması şart. :P
Söz, anlatacağım. :D
Tam uzun yol dostusun. 😄
Anlaştık o halde 😄🖐️
Yani binerim ama öyle uzun yolculuklar yapamam.
Evet binerim öyle lükslerim yok
İhtiyacım varsa mecbur bineceğim
Binerim
Can tatlı 🙄
Tabi ki can tatlı ama benim arabasına bindiğim kişilerin şoförlüğünü biliyorum güvendiğim kişiler
Yinede dikkatli olmakta fayda var, hız yapıcam diye dikkatsiz olunabiliyor. 🙏
Hızı sevmem. Spor araba severim ama almam. Otobanda 100km/h sabit giderim kendim
Sağlıkla inşallah😊🙏
Amin inşallah. ☺️🙏🏻
Hayır çünkü tiksinirim.
Binmem
Binerim, pek ölüm korkum yok
Sanırım binerim
Evet binerim
Hayır
Binemem
Araba olsunda
Binmem