Bazıları varki yol olsa tuvalete bile arabayla gidecek "arabamcı tipler" zamanında bende bwm 3.16 compact vardı hiç te bu tipler gibi olmamıştım ne görmemiş tipler varya
Yok ya 😀 sahne işlerinde çalıştığım dönem, işyerinin içi çok büyük olduğu için arabayla dalıyordum direk. Anahtarı da bırakıyordum çekmeleri gerekir diye. Kafa rahat 😀
Hemen paylaş hemenn 😂 hahaha ama Ankara'da çok oluyor ya inan ben bile orada Araba kullanmaktan korkuyorum her yerden Araba cikiyor Adamlar delii gözü görmüyor
Türkiye'de araba kullanacaksan 5 kişi olarak kullanacaksın önün arkan sağın solun ve kendin :D daha geçen arabaya yandan giriyorlardı adam kavşağa sağa bakarak giriyordu :D gerçi Almanya'dan gelen gurbetçi abilerimden biliyorum. Bir de Alman plakalı araçları özellikle yaz aylarında görüyorum. Onlar da Türkiye gelince trafik kurallarına hiç uymuyorlar kırmızıda mı geçen dersin aşırı hız yapan mı dersin.
😂 var öyleleri evet onlar deli kullaniyor diye bizimkilerde deli kullaniyor Ankaradan o yüzden Araba kullanmaktan korkuyorum ama bu sene kullanmak isterim korkmadan etmeden cesaretimi toplamaliyim
Kullanırsın İstanbul gibi değil Ankara sadece insanlar kurallara uymayacağını düşünerek her an gözün yolda olarak kullanman lazım. Kullandıkça o farkındalık oluşuyor kısacası uyanık olman lazım :D
Canimm Ankaramm özlemişim 😄 gittigimde ilk Kizilaya gidicem sonra Bahcelievler kokorec yemeyee Araba konusu gelince evet öyle olmasi lazim uyanik bir şekilde dikkatli bir şekilde kullanmam lazim yoksa ayvayi yedim işte
hiçç farketmez ya Ankaranin bütün yemeklerini bayilirim yani ama şey de çok hoşuma gidiyor benim hiç yedin mi bilmiyorumda Avmde oluyor Dürümle diye denemelisin mutlaka bak çok güzel cheddarli Dürüm
Ne nerede yenir iyi bilirim. Yatık döner, döner, kokoreç, ıslak hamburger, söğüş, tavuk yemekleri vb. tavuk paça çorbası hiç içtin mi mesela :D bir ara yeni yerler keşfetmek için geziyordum. :D
Et o kadar sevmiyorum ama Pastirmali Pide dönerli kiymali pide felan severim , bi hikayem var da Et'le ilgili 😅 Iskender bile artik sevmiyorum... Ama oturduğum yer tabi severim aliştiğim icin
Iskender hahaha küstürdü bi yerde Iskender yedik Arkadaşlarimlan hatta kardesim de vardi sonra hepimiz herkes tek tek istifra ettik resmen bildigin et parcaliklar cikiyordu 😂 biliyorum iğrenc bi durum o yüzden soğudum Bursada en meşhur iskender yiyeyim dedim bakalim severim belki de diye olmadi .. bi türlü sevemedim Pide olsun severim ya
Öyle her yerde yemeyeceksin belli yerler vardır güvenilir oralarda yiyeceksin. Mesela benim bir pizzacım var. 10 yıldır ondan yerim. Senin hikayene benzer bir hikaye benim bir arkadaşımın pizzada başına gelmişti. Kız yiyor pizzayı zehirleniyor kusuyor filan, yemem pizza ama sana güveniyorum dedi götürdüm gayet de hoşuna gitti sevdi.