https://www.marasgundem.com.tr/magazin/cemil-ipekci-esege-bindi-15500h

Ne farkı var normal araba ile eşek arabasını kurban olayım? İkiside aynı büyüklükte alan kaplıyor herkese de araba yerine eşek arabasi olsa aynı şey olacaktı bu insanlar bunu dusunemiyor mu? Bir de sanki başka bir gezegenden gelmiş gibi davranmaları yok mu, bu eşek arabasına sürekli binenler de insan cemil ipekçi de insan ve aralarında bir fark yok fakat sanki o araca binen kişiler demirden yapılmış gibi davranıyor.
Eşeğe bindim ama arabası yoktu. Attır eşektir arabasız kullandık. Eşeğe zaten bir kez bindim sanırım.
Harman yerinde öküz sabanina bile bindim... At ve eşek arabası çok keyifli.
yazık ya hayvana, eşeğe binmek nedir? ASLA binmem hele iki kişi oturmuşlar bi de komik sanki gülüyolar. nefret ediyorum gerçekten bunlardan. neler diyecem de yazım kalkar şimdi :d atlar bitti eşekler kaldı. ayakları var yürüsün ama beyni yok sanırım. hoş bir şey ha :D:D çok kötüler hiç sevmiyorum bu insanları.
Cevap
5Cevap
Galiba binmedim. Bende maksimum traktör arkası, ondan da emin değilim 😅
Binmedim binmem de günah ya empati yapsınlar onlar eşeğin taktiği şeyi taksın ve iki kişi üstüne binsin görsun ozman
Küçükken yazları köye giderdik. Eşek arabası yoktu ama eşeğe de öküz arabasına da bindiğimi hatırlıyorum.
Kimilerinin bir anlık hobisi, kimilerinin alnına yazılmış bir hayat..
Bindim.
Eşşek taşıyamaz onu yazık ya
Eşşek çokta araba yok😂
Evet bindim. 😂
Binmedim
Bindim
Hayır hiç binmedim
Hayır hiç.
Daha binmedim
At arabasına bindim.
Binmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?