Ablam kardeşim beni dövdü babam da onlara destek çıktı?

Dün nişan vardı ablamın gittim kardeşim beni aradı gelmeden önce saçını düz yapma ben yapıcam aynı olmasın dedi. Hadi neyse tamam maşa yaparım dedim. Geldim yanlarına bu sefer kardeşim saçın kötü olmuş dedi takmadım yetmedi. Doğal makyaj yaptım makyaj yapmasını bilmiyorsun kötü duruyor dedi. Habire aşırı aşağılıyor beni dalga geçer gibi uyardım. Sonra kavga etmeye başladı.4 yaş büyüğüm ondan ne zaman konuşsa benimle kaba kaba konuşuyor. Hadi diyorum kardeşim takmayım.28 yaşında. Neyse ablam da kavga etmeyin diye bağırdı sende duydun neler söylüyor dedim. Geldi bana saldırdı kollarımı boynumu tırnakladı sktr gt dedi kovaladı. Yetmedi kardeşim de yaptı bunu babamda onları korudu. Eşimin yanında dövdüler beni eşimde ayırmaya çalıştı hep. Ablam da bu arada 33 yaşında ilk kez nişanlancak. Beni uyarabilirdi ama saldırdı dövdüler. Babam ben nişanlanırken hiç bir şey yapmadı hep ben yaptım ablama ne iste aldı yaptı bir sürü paralar harcadı. Hadi nişanı geçtim evlenirken bile yardım etmedi sadece 100 lira taktı. Onlar yüzünden kayınvalidem bana uyuz oldu. Sonra evlendikten sonra para göndereceğim sana dedi her ay gönderiyordu bu ay göndermedi. Söyledim nişan da bunu kocan memur o versin sana parayı ne vercem ben dedi. Ben zaten para istemiyordum ki kendisi söz verdi eşime de söylemişti niye yalan söylüyor fazla da para vermiyordu ki 100 lira sadece Siz olsanız ne yapardınız ailenizi silerdiniz değil mi? Şikayet edecektim eşim de uğraşma davalar uğraşmayalım dedi. Geceden beri sinirden ağlıyorum. Ama bence ablam nişanlısınla mutlu olmayacak evlenmeden ayıracak. Beni kıskandıklarını düşünüyorum ablamdan 3 sene önce evlendim. Kardeşim de doğal değil gözü lens, dudaklarını yaptırdı, bir sürü makyaj yapıyor. Ben doğalım bir sürü makyaj malzemelerim var makyaj yapmıyorum fazla. Göz rengim kendi rengim ondan genç duruyorum. Onu geçtim herkesin kendi tercihi nasıl olup olmadıkları. Ama ben onlar için herşeyi göze aldım yardım ettim benim hakkım bu muydu? Eşim se sil artık komuşma onlarla ama sen bilirsin ailen beni araya giremem dedi

Ablam kardeşim beni dövdü babam da onlara destek çıktı?