Babam kız kardeşimi dövdü?

Benim 14 yaşında bir kızkardeşim var. Dün eve hava karardıktan sonra 4.30 gibi geldi diye anne ve babam çok kızdı. Kardeşim de onlara bağırdı ve hakaret etti. Sonunda babamın sabrı taştı ve kız kardeşimi dövdü. Kardeşim kendince karşılık vermeye çalıştı. O anı tarif bile edemiyorum kanım dondu resmen. Babamın gözü dönmüştü. Ben daha önce böyle bir şey görmedim. Biz annemle ayıramadık. Sonunda annem de birkaç kere vurdu ve oturup babamla ikisinin haklı olduğundan bahsetmeye başladı ama kardeşim perişan haldeydi. Bugün annem dayanamadı ve kardeşimin yanına gitti iyi davranmaya çalıştı. Kardeşim ikisine de hakaretler edip bağırmaya başladı. Susturamadım ben onu bir türlü. Babam gelip dünkinden de kötü döverim öldürürüm seni diye tehdit etti. Annem kovdu babamı ama bu mesele saatlerce devam etti, babam defalarca geldi. Birinde de elinde tornavida vardı. Annem kardeşime sarılmaya, öpmeye çalıştı ama kardeşim defalarca kovdu onu bağırdı ikisine de etmediği hakaret kalmadı. Anneme vurdu. Annem baya konuştu onunla ama o ağlayıp kovmaya devam etti. Annem gerçekten onu seviyor babamın da çok sevdiğini düşünüyordum ama şu an şüpheliyim. Kardeşim nefret ediyor onlardan. Siz beni bu yaşımda gücüm yetmiyorken dövdünüz sizin de gücünüzün yetmediği zamanlar olucak yaşlandıgınızda da ben sizi dövücem, mesleğimi elime aldığımda yüzünüzü bile görmeyeceğim vs. dedi. Ben şu an çok mutsuzum bu durumdan. Kardeşim dün öğleden beri de aç bir şey yemiyor. şu an ben size sadece ana hatlarıyla anlattım baya şey saha yaşandı. Ne yapcağım ben? Lütfen bir akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sabah 4.30 değil bildiğimiz 16.30
Güncellemeler
+1 yıl
Kışın hava erken kararıyor ya o yüzden öyle yazdım ona göre bir cevap verin lütfen.
Babam kız kardeşimi dövdü?