Depremden kurtulan birine arıyorum niye açmıyorsun demek?

Daha önce çalıştığım ayrıldığım is yerimden patronum ve esi beni aradı kadin gecmis olsun yerine senibdeflaarca aradaum numaranimi degistin ulasmaadim dedi halbuki onu silmis ve engellemistim çalıştığım sırada kadın beni kullanıyordu kuuck 4 yasonda hir cocugu vardi getirip is yerinde is yeri desigimde buro evrak isimiz vardı uzerime atardi kocasinin aldattigini dusunur surekli beni rahatsiz ederdi kocam bisey yaparsa bana söyle tabiki aralarina girmedim kocasisa ayni cins sigara iciyor karima soyleme kadin musteriler hediye getiryor karima söyleme neyse en son ben lisnas mezunu biriyim ve atandım ordan çıkmama yakin kadin gelip bana diyor yüksek lisans teiznden anliyormusun gerci sen ne ne anlarsın anlasaydin sana yazdiriridim dedi bende ters ters baktim neyse simdide deprme olmus canımı zor kurtarmisim gelmis bana hesap soruyor iyimisin biseye ihtiyacin var mı diyecegi yerde ariyorum numaranimi degistir diyor cok zoruma gitti ve kendiis ben isten cikqr cikmaz 2 ay sonra tutup numarami silmisti neyse iste sizce bu kadın amacı ne engellediğini anladi o yuzden mi oyle yaptı

Depremden kurtulan birine arıyorum niye açmıyorsun demek?