Daha önce çalıştığım ayrıldığım is yerimden patronum ve esi beni aradı kadin gecmis olsun yerine senibdeflaarca aradaum numaranimi degistin ulasmaadim dedi halbuki onu silmis ve engellemistim çalıştığım sırada kadın beni kullanıyordu kuuck 4 yasonda hir cocugu vardi getirip is yerinde is yeri desigimde buro evrak isimiz vardı uzerime atardi kocasinin aldattigini dusunur surekli beni rahatsiz ederdi kocam bisey yaparsa bana söyle tabiki aralarina girmedim kocasisa ayni cins sigara iciyor karima soyleme kadin musteriler hediye getiryor karima söyleme neyse en son ben lisnas mezunu biriyim ve atandım ordan çıkmama yakin kadin gelip bana diyor yüksek lisans teiznden anliyormusun gerci sen ne ne anlarsın anlasaydin sana yazdiriridim dedi bende ters ters baktim neyse simdide deprme olmus canımı zor kurtarmisim gelmis bana hesap soruyor iyimisin biseye ihtiyacin var mı diyecegi yerde ariyorum numaranimi degistir diyor cok zoruma gitti ve kendiis ben isten cikqr cikmaz 2 ay sonra tutup numarami silmisti neyse iste sizce bu kadın amacı ne engellediğini anladi o yuzden mi oyle yaptı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abla buraya yazana kadar ona söyle yaa.. ne aptal ne karaktersiz insanlar yahuu.. yüzüne tükürsem anlamaz o cinsler.. sekter et sıkma canını mal mall.
Ya muhatap değilim deprmein merkeiznden çıktım memleketime geldim kadin biseye ohticanim var mı iyimisn gecmis olsun diyecegine basladi seni ariyorum ariyorum acmiyorsun diyor karektersix zaten tiksinmistim psikolojim bozuk soylediklerine bak ne muhatap olacam soka gitmistim zaten
Çok çok geçmiş olsun bu arada o insanarın amacı vs olmaz keşke deseydin bilmem x kişisi siz iyimisiniz yaa açmam açmam size ne sizden gelecek hiçbir şeyi de istemiyorum deyip suratına kapasaydın..
Cok sagolun dengesiz iste yasca benden büyük sözüm ona arayarak iyilik yaptığını sanıyor aradi ulaşamadı kocasına acinca zoruna gitmis herlade once insanlari canım yerine koymamayı öğrensinler uyuz olmakta haklıyım benim derdim ne kadının derdi ne
Aptal yerine diyecektim
apla karakter fakiri o yaratıklar ailelerinden karakter nasip olmamış koca parasıyla bi halt olmuşlar.. kocasını da açmasaydın keşke.. adama da acıdım hoşş söv içinden.. ulan ben bile burdan sinir oldum hee.. valla tahammülüm yok saygısız insanlara yaa.. merhametim de saygım da yok.. çok afedersin zikkeerrim onun yaşını..
Koca parasi yemiyor oda memur canım kadin ailenin tek kizi ailesi zengin agzindan Allah eksik olmaz sozde sonra ozru dileyen bir tip ne hata yap ne de ozur dile patavatsız kadin p umrumda degil kadin resmen hesap sormak icin kocasibdan telefonu aldı ya neden açmadın telefonumu diye deprem olmus psikolojim bozuk ailemden uzak tek basimaydim dediginiz gibi keskede acmasaydim iste dedim ekmek yedim yanlarinda nankör olmayayım patronum iyidi merhametli biriydi diye
boş ver aplaa.. onlardan gelecek hayrı Allah başkasıyla yollar.. sıkma canını.. kişinin ağzı değil davranışı önemli kalp kırdıktan sonraa.. memur amir yemişim aplaa karakter önemlii.. sen sağ salimsin ya ona bak.. valla sevindim adına.. Allah bi daha yaşatmasın..
Aynen sinir oldugum nokta onlari taniyan bir ortak tandigimda gecmis olsun icin aramisti anlattim onları iyimser yapiyor yok korkmuslar ulasamamislar ondan oyle demistir diye ne güzelde kılıf uyduruyor
yahuu korkan öyle mi davranır.. x canım seni merak ettik açmayınca da merakım arttı inşallah sağlığın sıhatin yerindedir ailen yakınların iyidirler.. var mı elimizden gelen bir şey. maddi manevi... kırdıysam üzdüysem hakkını helal et bana kızgın kırgın olabilirsin vs denir.. depremi yaşayıp şoka giren sensin senin terslemen gerek apla onların değil.. lan valla bu insanları anlamıyorum hep nahif insanları sağ duyuya çağırıyorlar.. sektersiinn ordan.. apla bak valla yazdıkça geriliyorum yahu.. bi daha ne ara ne aç engeli de kaldırma orrr... dan.. ayrıca ekmeğini yediysen de hizmetini ettin apla.. anan mı baban mı alla alla valla bak onlara açık kapı bırakmaya da gerek yok iş güç için..
Doğru dedin onu hoc bisey sormadikocasida gelmis diyor cok yikim var mi hey allahim depremin merkeiznden gelmisim dediklerine bak birde hemen de aramadilar deprem olduktan sonra 3gun sonra aramislar bunlari diyolar laf olsun diye iste aynen yok hayır ben onlara muhtac değilim isim var cok şükür sadece ben arkamdan iste bizim yanimizda calisti nasilda nankör demesinler diye saygimi yitirmek istemedim yoksa umrumda değiller sadece edepsizlik olmasın diye ama haklsin bu tarz tipler ebir hadi ordan diyeceksinki yerlerini bilsinler gercekn sevip merak ediyorlarsa dediginiz gibi beni ailemi sosrarlardi hesap değil
fazla tevazu vasattan nasihat dinlettirir.. neyse çok geçmiş olsun yeniden
Çok doğru diyorsunuz sagolun
geçmiş olsun öncelikle insan değilmiş kafana takma