Gündem Deprem bölgesinde olup ihtiyacı olan bir arkadaşım var, ne kadar atarsam ayıp olmaz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İşsizim kpss ile uğraşıyorum kısaca çok param yok ne kadar atarsam ayıp olmaz Güncellemeler+1 yıl 150 attım Deprem bölgesinde olup ihtiyacı olan bir arkadaşım var, ne kadar atarsam ayıp olmaz? Cevapla Para Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
conican33 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence bir şey olmaz ne kadar atsan o kadar faydadır sonuçta veya para dışında bir şeylerde gonderebilirsin 0 0 Yorumla
YASİN6658 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl 200 den aşağı atma az atacaksanda arkadaşına atma afad Kızılay ahbap gibi gruplara at 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 150 attım kendi para istemişti Yorumla YASİN6658 +1 yıl İstediğine göre ihtiyacı vardır iyi yapmışsın Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bence miktarin önemi yok düşünmen bile yeter az cok deme ayıp falan düşünmez bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 100 göndersem ayıp mı olur Yorumla justimagineit_ +1 yıl Hayır olmaz gönder elinden o geliyor demek ki Yorumla Soran +1 yıl 100 tlye ne gelir ki Yorumla
TürkanGültaş Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sor ne kadar açığı var aranızda bir mevla belirleyin ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Halletim canım zaten eski soru bu Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne kadar atarsan at ayıp olmaz düşünmen yeter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl böyle mi düşünüyorsun Yorumla
PskNurÖzkan Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ne kadarın var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1100 falan ama kitap alacağım bir kısmıyla Yorumla PskNurÖzkan +1 yıl 200 tl en ideali bencs ama sana kalmış gönlünden ne koparsa, zaten gönderdiğin para ile yiyecek alıe Yorumla Soran +1 yıl kafamdaki rakam 100 -200 arası bir şeydi Yorumla PskNurÖzkan +1 yıl Tamam işte Yorumla Soran +1 yıl Kaç atayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bir şey olmaz ne kadar atsan o kadar faydadır sonuçta veya para dışında bir şeylerde gonderebilirsin
200 den aşağı atma az atacaksanda arkadaşına atma afad Kızılay ahbap gibi gruplara at
150 attım kendi para istemişti
İstediğine göre ihtiyacı vardır iyi yapmışsın
Bence miktarin önemi yok düşünmen bile yeter az cok deme ayıp falan düşünmez bence
100 göndersem ayıp mı olur
Hayır olmaz gönder elinden o geliyor demek ki
100 tlye ne gelir ki
sor ne kadar açığı var aranızda bir mevla belirleyin ver
Halletim canım zaten eski soru bu
Ne kadar atarsan at ayıp olmaz düşünmen yeter
böyle mi düşünüyorsun
parayla bi sey alamiyoruz ki diyolardi
Ne kadarın var
1100 falan ama kitap alacağım bir kısmıyla
200 tl en ideali bencs ama sana kalmış gönlünden ne koparsa, zaten gönderdiğin para ile yiyecek alıe
kafamdaki rakam 100 -200 arası bir şeydi
Tamam işte
Kaç atayım