Kiz arkadaşım depremzede ve garip davranışlar icinde lütfen yardım?

kiz arkadaşımın Hatay depreminde her şeyi gitti sadece ailesi kaldı bir evi eşyası kalmadı normalde yanımda yasiyordu ama şu anda ailesiyle başka bi şehirde tanıdıklarına gittiler ve kız arkadaşım benle konuşmak istemiyor ona maddi manevi her şeyi yaptım elimden gelen ev ayarladık ailem yardımcı oldu falan ama kız bana yorgun olduğunu hiç bir şey istemediğini söylüyor herkese karşı böyle mi bilmiyorum sadece işi düştüğünde arıyor. Arkadaşlarına sorduğumda bizede böyle dediler ama eskiden böyle değildi iki gün konuşmama kararı aldım ben sonrasında böyle oldu cidden psikolojisi mi iyi değil sorun başka mi anlayamiyorum. Bir düzenim yok evim yok bu yüzden yazamıyorum diyor ama bilmiyorum.. depremzede ya da depremzede yakını olan birisi varsa bana bu durumda ne yapmam gerektigiyle alakalı yardımcı olabilir mi

Güncellemeler
+1 yıl
İki gün konusmadigim zaman bu arada sonra konuştuğum da yazma bana ya dedi beni ozlemiyor musun bilmiyorum dedi merak etmiyor musun bilmiyorum dedi ama sonra dedim şu deprem zamani sevgilisini nişanlısını terkedene kızıp sen mi bunu yapıyorsun dedi ki tamam konuşalım cabalicam senin cabaladigini biliyorum.. ama şimdi çok az konuşuyor. Annesi de bırak sikma konustugunuzda ondan önce sen kapat çok soru sorma darlanmaya gelmiyor ama yanlış yapıyor sana bu şekilde diyor. Ben arıyorum benide açmıyor.
Kiz arkadaşım depremzede ve garip davranışlar icinde lütfen yardım?