Yalnız hissettiğim için derdimi buraya anlatacağım?

Yaşadığım yerdeki arkadaşlarım yaz tatilinde kendi aralarında takılmaya başladılar beni katmamaya başladılar. Çok düşündüm ben mi bir şey yaptım diye ama hiçbir şey yapmamıştım. Geçenlerde de tatil için eve döndüğüm zaman ilkokuldan beri tanıdığım arkadaşlarımı gördüm kendileri buluşmuşlar bana haber vermediler. Ve bir grupları varmış 3 ü kurmuşlar beni eklemediklerini gördüm. O arkadaşlarımdan birisi geçenlerde bizim eve gelmek istedi bende davet ettim oturduk falan sende bize gelirsin dediğinde çağırırsan gelirim dedim ama çağırmadı daha. Üniversitlerin kapanmasıyla her seyimi alıp memlekete döndüm oradaki arkadaşlarımda bir ara beni istemiyorlar gibi hissetmiştim sorun olup olmadığını sorduğumda sorun yok dediler. Yaşadığım yerdeki arkadaşlarım daha demin dışarıya çıkmışlar seslerini falan duydum bende. Sonuç olarak evdeyim ve takılacak hiç arkadaşım yok galiba. Annem de üzülüyor bu duruma madem sen onlarla konuş diyor ama isteselerdi beni çağırmazlar mıydı? Yapayalnız kaldım odamda kafayı yerim artık bunu da buraya yazmak istedim okuduysanız teşekkür ederim

Yalnız hissettiğim için derdimi buraya anlatacağım?