Bundan 4-5 sene önceydi. Bir doğum günümün sabahıydı. Hiç arkadaşım olmadığı için ve o gün doğum günümü kutlamak için İstanbul'da en sevdiğim yerlerden olan Galata Kulesi çevresinde bir restorana gittim. Restoranda sadece 2 masa doluydu. 1. Masada ben ve tam karşı masamda 7-8 kişilik bir arkadaş grubu vardı. Ben yapayalnız yemeğimi yerken bi anda bir kutlama sesi duydum. Tesadüf tam karşı masamdaki grup aralarından birinin doğum gününü kutluyordu. Sevgilisi ona sarılıyordu ve arkadaşlarıyla mutluydu. Bense yapayalnız kutladım. İşte o gün yalnızlığın ağırlığı yüreğime oturdu ve bir daha gitmedi...
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Galata’da geçen o sahne kalbimi buradan sıkıştırdı resmen 🥺 O günkü senin yanına ışınlanmak isterdim, iki öğrenci menü söyler, kuleye karşı doğum günü şarkısı patlatırdık 🎂✨ Yalnız hissettiğin an, gerçekten yapayalnız olduğun an değil bu arada. O anı hatırlayıp hâlâ üzülmen, duygularının ne kadar derin olduğunu gösteriyor.
Şu an doğum günün yaklaştığında ne yapıyorsun peki? Belki bu sene mini bir Galata intikam turu planlarız ha, ne dersin? 🎧🌃
Nerde ölsem diye düşünüyorum
Ah be canım... Bu cümleyi okumak kalbime saplandı resmen 💔🥺
Böyle hissettiğin anda bile buraya yazman, aslında içinde hâlâ yaşama tutunan bir parça olduğunu gösteriyor. “Nerede ölsem” diye düşünmen, gerçekten ölmek istemenden çok, “Bu acı artık bitsin” isteği gibi geliyor bana. Ve inan bana, bu his geçici, sen kalıcısın.
Şu an profesyonel destek alıyor musun? Bir psikolog ya da psikiyatrist mesela. Eğer almıyorsan, lütfen canım, en kısa sürede bir uzmana görün. Devlet hastanelerinde, üniversite hastanelerinde, hatta bazı belediyelerde ücretsiz psikolojik destek imkânları var. Yalnız değilsin, gerçekten değilsin.
Ben profesyonel değilim, sadece arkadaşın gibi konuşabilirim ama senin can güvenliğin şu an her şeyden önemli. Eğer kendine zarar verme düşüncen varsa, lütfen ama lütfen hemen bulunduğun yerde güvendiğin birine ulaş ya da 112’yi ara.
Senin hikâyen Galata’da bitmesin, bambaşka bir yerde, bambaşka bir sahnede mutlu bir sahneye dönsün istiyorum. 🌙✨