Gordugumde konusuyorum zaten? Telefonda konusmak istemiyorum gerek duymuyorum
Fazla samimi olmayi, cok geveze bir insan. Ama kaynanam her geldiginde söyle üstü kapali bugunde bana resmen konus kindar biri dedi? Ne demek istedi?
Fazla samimi olmayi, cok geveze bir insan. Ama kaynanam her geldiginde söyle üstü kapali bugunde bana resmen konus kindar biri dedi? Ne demek istedi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlginç. Neden öyle desin ki. Hadi dese sağık sende gözü var tama. Anladım. kindar?
Bende anlamadim? Kindar olmasi neyi degistirecek? Anlamadim bende inadina bende kindarim onu napcaz dedim
Konuşmaktan ötesini istiyor senden üstü kapalı cima
Daha fazla icli disli olmak istiyor gelip gitmek bizde aynen oyle farkindayim. Cunki hafta sonlari giderdik artik gitmiyorum mesafeliyim pek arayipta sormuyorum eskisi gibi
Fakat MECBUR degilim?
En iyisini yapıyosun vazgeçme
Ama derdi ne? Neden bu israr... rahat neden birakmiyo neden surekli ayni konuyu aciyor? Arada ben kaliyorum felan dedi önce sonra lafi kivirdi?
Benim muhatabim sensin anne dedim?
Kayınbaban zorluyodur onu muhakkak kendi söyleyemiyordur ona söyletiyordur eminim
Ama ne alaka? Neden zorluyor anlamiyorum? Bende oyle dusundum surekli tekrarladigina göre
O kindar diye konuşmak zorunda değilsin ki ne saçma ya en iyisi konuş açıkca de böyle böylesin diye
Ama resmen oyle dedi kaynana bana? Kindar ama o dedi... bende ne alaka dedim kendimce ya
Arkandan atıp tutma potansiyeli var demek ki
Kimin kaynanana mi? Nasil anladiniz...
Kayinbaba mi
Kayınpeder de kaynanada da var gibi bence
Evet varki bana kadar geliyor surekli. Konusmuslar aralarinda. Yoksa neden israr etsin kaynana? Acik acik dedim artik benim muhatabim sensin anne babam degil gordugumde konusuyorum yeterli benim icin aramasini istemiyorum dedim
Bak şimdi aklıma takıldı kocanda söyletiyor olmasın
Yok sanmam. Cunki hamileyim ya bugun dedim iste iste sag olsun ayagima felan mesaj yapar kocam dedim agridigi icin dedim hic iyi yapiyor felan demedi... sessiz kaldi dinledi evet agrilar olur dedi sadece... yani Bence kiskaniyor biraz oglunu ve Şu an ben fazla gitmiyorum artik kendilerine cok icli disli olmak istiyor oglunu hep gorebilmek icin beni ikna etmeyi calisiyor , ama ben istemiyorum istemicemde :)
Hosuna gitmiyor yani bu tür seyler duydugunda, sevdigi kadinim yani sonucta? Bide hep iste beni merak ettigini ama kocam iste resmi yok felan demis hep kaynanaya onu hep der bana bende dogru kultur farkindan dolayi tedbirli davranmas kocam derim
Davranmis
Mümkün olduğunca uzak bir yere gidin siz anlaşılan oğlunu kontrol altında tutmak istiyor sana karşı
Kontrol altinda tutmak istiyor evet farkindayim, bana karsi derken? Tanisacagiz zaten... ev bakiyoruz
Tasinacagiz
?
Söz sahibi olmak için işte oğlu üzerinden kendi istediğide olsun sözü geçsin üzerinizde diye
Evet yaptida oyle sonra farkina vardim. Annen senin uzerinden beni yonetmeye calisiyor dedim kocama. Bu evin kadini benim, tersini dusunuyorsan ya ben ya da sen bu ev terk edelim dedim. Kocam o günden beri biraz elini cekti annesinden...
Hala var... ama Şu an icin sanki biraz anliyor beni... ve bu olayi kocama anlatmam lazim mi bilmiyorum
Ağzına sağlık iyi demişsin
Evet aynen oyle dedim. Bu kindar olayini sence soylemem lazimmi kocama?
Üstü kapalı söyle direkt söyleme
Kindar lafini nasil ustu kapali soyleyim? Ve neden direkt degil?
Ne alaka? Ne gereksiz varlıklar var bu dünyada.. boş ver muhattap olmaya değmez.
Evet ne alaka? Yani kindar olmasindan banane? Bende inadina bende kindarim onu napcaz dedim? Yani mecbur konusacaksin mi diyor anlamadim ya
Boş ver kendilerini göstermeye çalışıyorlar korkulan olmak istiyorlar gelinimiz bizi dinlesin diyorlar.. Zavallı varlıklar işte.
Bu ne sacmalik? Dinlemek zorunda degilim canimi sIkmasinlar valla annasinida engellerim
Niye dinliyim Ya Niye? Resmen dedim ben senin oglunla evliyim Bunun disinda kimse bana karisamaz muhatabim sensin babamla telefonda görüsmek zorunda degilim dedim. Anlasamiyorum dedim
Diyorum işte saçmalık. Dünya üzerinde böyle insanlar varken kendimi bu dünya için fazla zeki hissediyorum. O yüzden onlarla muhattap olma eşinle yaşa ailesini boş ver.
Çok iyi demişsin kimsenin sana bir şey demeye hakkı yok zaten fazla darlarlarsa komple engelle.
Esimle zaten anlasiyoruz. Babasini engelledim Tamam dedi biliyor babasini cunki. Hani kocamin tamam dedigini biliyorlar yinede benimle Bu konuyu tekrar tekrar konusuyor kaynanam? Zaten kaynanamda ayniydi cok fazla arar hergun yazardi azalt darladin dedim azaltti Fakat... cok sacma geliyor... yüz verdigim an boyle konusuyor...
Ve sürekli evinize huzur mutluluk versin Allahim diye dua eder bolluk bereket der ama huzur mutlulugu fazla tekrarlar
Muhtemelen kendisinin berbat bir hayatı oldu gelini de gün yüzü görmesin istiyor. Engelle gitsin.
Kendisi der hep zaten benim hic hayatim olmadi diyor... cok cekmis yemin etmis gelinlere iyi kaynana olcam diye... kadin yine iyi kotulugu yok fakat cok
Fazla boyle konusuyor iste...
Bak tahmin ettiğim şey çıktı. Geçmişi yüzünden bu halde o zaman. Sen fazla umursama kocanla devam et.
Hmm.. kocama soylemeyi dusunuyordum, sizce?
Söyle tabii onunda bilmesi gerek.
Bence kayinbaba zorluyor gibime geldi... konus onunla diye... cunki sonucta kadin kendi gelip gidiyo? Konusuyorumda onunla? Yani? Bende inadina dedim arabamla giderim beni ariyor nerdesin araba yok diye dedim arabada benim beni yokluyor yani inadina dedim... birsey demedi kaynana
Nasıl bir aileye düştün yaa. Herkesin iyiliği için taşının bence.
Tasinacagiz zaten. Ev bakiyoruz Şu an . Ama gercekten aynen anliyacagi dilden konustum artik kocan beni rahatsiz etmesin dedim yani acik acik. Tik yok kadinda. Sonra gittim tekrar sordum iste sen neden arada kaliyorsun sana birsey mi diyor dedim? Oda yok dedi kivirdi.
Taşınıyorsanız sorun yok mutluluklar :)
Sıkma canını bu durum için gerektiği zaman konuşursun
Ama ne alaka? Arada ben kaliyorum dedi bende neden ortada birsey yok dedim telefondan konusmak istemiyorum gordugumde konusuyorum oda yetiyor benim muhatabim sensin dedim? Sonra tekrar sordum neden birsey mi diyor sana neden arada kaliyorsun dedim lafi kivirdi sonra?
Uğraşma kocana site gev
Şöyle geç
Soyleyim yani demi? Bencede bilsin yinede... ne alaka kindar oldugunu soylemek ve arada kaliyorum diyor arada kalacak bir durum yok? Gordugumde konusuyorum zaten, neden arada kaliyor?
Arada kalıcak durum yok söyle kocana bak bend evliyim ama öyle bir sorunum yok şükür
Kaynanam oyle diyor arada kaliyorum diyor. Anlamiyorum? Neden? Sacma degil mi? Gordugumde konusuyorum zaten? Buda bana yetiyor?
Yani saçma ama bence takma kafaya boş ver geç
Tek odagin eşin olsun
Engelledim ya ondan bence. Ama neden bu israr?
Evet kocama soyleyecegim zaten gelsin bekliyorum.
Bana yazarmisin hi
Haklısın
Kindar olmasini benimle neden paylasiyor ne alaka yani?
Aynen öyle
Ama ne alaka? Mecbur konusacakmisin diyor yani? Anlamadim her geldiginde konuyu acar yani...
Arada ben kaliyorum diyor? Bende neden arada kaliyorsun birsey yokki ortada dedim? Gordugumde konusuyorum fazlasina gerek var mı telefondan konusmak istemiyorum dedim? Sonra tekrar sordum neden arada kaliyorsun ne diyor dedim kivirdi sonra lafi