+1 yılKayınvaliden kesinlikle haklı. Akşama kadar bütün gün evde yatıyorsun. Kocan işe gidip para kazansın sen bir ütü yapmaktan aciz ol. Lanetlik bir kadınsın. Kocan seni bir boşasında , değil onun ütüsünü onun tuvaletini yıkamaya razı olursun. O evde yakın zamanda huzur kalmıcak bunu yaşıycaksın. Allah bişeyleri sebep göstercek ve huzurunuz kalmıycak. Para kazanmanın ne demek olduğunu bilmeyen bir kadın saat 11de uyanıyo ve ütü yapmaktan acizlik duyuyor. ‼️
03 Yorumla
Soran+1 yılyani ben bir tek ütüye. gelemiyorum diper görevlerimi yapıyroum ve bir kocaya muhtaç değilim. . her sabah kahvaltısı bile hazır kayın annrm bize karışılmaz kocam ben nefret ettiğim için kendi yapıyor. bende bazen onun nefret ettiği şeyleri üstleniyorum. evlikik böyle bişey bende anneme
- +1 yıl
Hanımefendi ben seni anlıyorum ama empati kurmak gerekirse , bende sabahın köründe işe gitmekten nefret ediyorum ama mecburen işe gitmek zorundayım. Bence eşinin bu hizmetini yapmak ZORUNDASIN. Eşin razı gelse ALLAH razı gelmez.
Soran+1 yılzaten yapıyroum hizmetini. ya o seviyor diye ben haftanın üç günü akşama kadar mutfaktayım. ama ütü yapmayı sevmiyorum ama senin için katlanırım dedim bir ütü ben yaparım önemi yok öğrenciyken de yapardum dedi. zaten herşeyi yapıyorsın dedi bana ama kayınvalidem bizim aramıza giriyor. ben o kayınvalidrm için defalarca işim varken iptal ettim misafiri vat diye ona yardıma gittim o ben ölsem şu vermez ama işte. kimse bunu görmez benim bir ütümü görür kadın olmak kadar zor ne var. anlamazlar suçlarlar
En İyi Cevaplar
+1 yılÜtüden nefret ediyorsun tamam da eşine kahvaltıyı kim hazırlıyor? Kaynanan söylenmekte haklı..
21 Yorumla
Soran+1 yılben kahvaltı her gün hazırlıyorum. sabah namazına kalkıp yatmıyorum ona kahvaltı hazırlıyorum. o işe gidince yatıyorum tekrar. ama o gün o arkadaşı ile zaten kahvaltı yapacaktı
Abla ilk önce mutluluklar, zaten evin her şeyini yapıyormuşsun. Eşinin de bir şeyler de payı olması gerek. Sonuçta bütün evi sen yapmamalısın. Eşit olunmalı. Oda işte yoruluyordur ama kendisi ütü yapabilir. Sende yapabilirsin hepsini toplama bir anda yavaş yavaş yap alışırsın. bir söyleme eşine sonra tekrarlarsa söyle. Ama tatlı dille söyle illa söyleyeceksen de
06 Yorumla- +1 yıl
Ozaman kadinda gitsin para kazansin calissin madem adam ev isi yapacak
- +1 yıl
Calisip ev isini ozaman ortaklasa yapsinlar. Aksama kadar evde oturan bir kadinin ustelik herşeyin makinasi varken teknoloji bukadar ilerlemisken seni alan bas taci eden adamin ben taaaaa essek..
Soran+1 yılkarseşim ben her görevimi yapıyroum ama ütü en nefret ettiğim kocam sa bunu biliyor ve kendi yapıyor. çünkü bir aşığız ve fedakarrlık gerekli. mesala bende onun yapmayı sevmediği şeyleri sorumluluğunu alıyorum. bunlar böyel gidder evlilik bu due aşk budur. sen binaları görev diye görmezsin. ödül olur bu aşkla ise... ona ödül bu bana da. . kocamla biz anlaştık kaynanam bana nasıl bağırır. bu nasıl bir hak?
Soran+1 yılbenim öz annem bana sesini yükseltmez
+1 yılde bencede
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Diğer konusunda 609 cevap paylaştı. Böyle süt dilimleri dan karı olursa olacağı bu işte... Adam dan ayrılda bir temiz aile evladı bulup evlensin... Yemek yapma ütü yapma bulaşık yıkama... Ortada gez... Ne ala memleket...
07 Yorumla
Soran+1 yılben yemek te yapıyroum temizlik te bir tek ütü ye gelemiyorum. VE her sabah kocamın kahvaltısı bile hazır. neyin kayası bu eşim bana anlayış gösterir.. ona ne olıyor
Soran+1 yılVE ben kursa gidiyorum. gezmiyorum bu arada resim kueusna gidiyorum ayrıca gezede bilitim esir değilim ama görevlerimi de yapmam lazım.
- +1 yıl
Yok yok ablacım... Sen gez toz hayatını yaşa... Sana eşek gibi çalışıp bir bakan var ne de olsa... Arada yemek yap... birde namaz kılıyorum diyorsun... İslamı bilmeden namaz kılmak... Oda ilginç... Sen bir önce İslam da karı koca hakkının ne olduğunu bir öğren İslama göre kocana karşı vazifelerini öğren... Sonra güzelce namazını kıl kardeş...
Soran+1 yılıslam da eşinize bir hizmetçi tutun dyor bence sen bilmiyorsun emin ol. islamda kuran tehditine bak kadın sadece güzeliğini sunmak la müvekkil. araştır her halta bakıyorsun. ben o kutan tefsirlerini ezbere biliyorum sen kurana uyuyormuşun peli meğer herşey dine başlı Allah kuranda erkeklere şöyle kadınalra bakmasın cehennem onları bekslrr diyor sen her baktığın kadında bin günah alıyorusn
Soran+1 yılgezerim de tozrımda. eğer ben yemek im olmasa evim temiz olmasa gezmeye hakkım olmaz ama ikisinide dıaşrı çıkacağım günden bir gün önce yapıyroum kafam rahat dıaşrı çıkıyroum. sen kısmın de bana bu cümleyi kuruyorsun. ben sans kocama bu olayı anlatayım mı diye sordum bana nasiaht vermek senin haddin değil.
+1 yılvay be ne güzel kocana kahvaltı yapma ütüsünü yapma sonra annesine trip at bide ogluna sikayet et kusura bakma ama sana şöle saglam bir koca lazımmışta kocanda iş yok bu ne tembelliktir
04 Yorumla
Soran+1 yılyo kahvaltısı her sabah hazır oluyor. o gün o arkdaşı ile kahvaltı yapacaktı yoksa ben sabah namazı kılıp yatmıyorum. ona Bişeyler hazırlıyorum ama ütü gerçekten inam işkence bama onun yerine 10 tepsi börek açiyim . o derece ve ne olursa olsun kaynanam bizim aramıza giremez hakkı değil benim annem giriyor mu yok
- +1 yıl
valla büyükler haklı her zaman kocanı ne kadar seviyosan o kadında kocanı büyütmüş yetiştirmiş saygı duycaksın
Soran+1 yılvalahi ben onu başımın üzerinde taşıdım. misafiri olsa bir gün önce den yardıma gittim. ne derse yaptım ama bu konu çok farklı bu bizim hayatımıza müdahele ben herşeyi yapıyroum. bir tek ütü den nefret ediyorum kocam seviyor diyr haftanın üç günü şu böreği ve sarma yapıyorum akşama kadar mutfaktan çıkmıyorum evim desen giren heves ediyor bu nasıl temizlik diye ama bir ütü gerçekten gelemiyorum. ama kocam uyarsa neyse buna müdahale etmek nasıl bişey. benim anneme diyicem o kadar girsin hayatımıza
- +1 yıl
nese haklısın sen
+1 yılAl işte böyle kızlar varken gel de evlen.
Konuşma şekli bildiğin cinayet sebebi mk.
Tam nefret edilecek kadın.29 Yorumla
Soran+1 yılkusura vakma bu benim hayatım ve benim kocam aramıza kimse giremez. ben zaten kocamın kahvaltısına kadar hazırlıyorum bir tek ütüye gelemiyorım ama bende anneme diyicem her zaman bizim aramıza girsin. bakalım nasıl bir duygu olacak
- +1 yıl
Lan kes kiimse giremezmiş. Sen kim oluyorsun da adamın anasını hiçe sayıyorsun?
Kocasıyla arasına kimse giremezmiş. Senle annesi arasında kalacak olursa
seni gerekirse ölüme terk eder ama annesi için o adam ölür be vicdansız kadın.
Önce saygıyı bil !
Soran+1 yılöyle mi sanıyorsun o annesini de tanıyor beni de? o biliyor. ikimizide ben desem bunu annesi ile bir ay konuşmaz. kayın validem in misafiri olsa iişm olia iptal edip yardıma gidiyorum. bayramda önce kendime sonrw ona börek açıyorum tek kolu ağrıyor diye. ama eşim zaten annesini biliyor emin ol.. VE benim annem aramıza girmiyor o nasıl karışıyor. tamam bende anneme diyicem en küçük şeyde eşime yüklensin bakalım nr olacak
Soran+1 yıladamın anasını hiçe mi saymak. eşim ne kadar yorgun olursa olsun onu ikna ediyorum bak annene gidelim 1 haftadır gitmedik küser diye ben götürüyorum. ya kendi anneme bir hediye alsam o na da alıyroum. hastane işlemi olıyor kendi kızı durueken ben götürüyorum kaynanamı hastaneye sem ne hiçe saymasındsn bahsediosun
- +1 yıl
Ondan dolayı mı bu eşimle aramda,
seni ilgilendirmez diye
saygısızlık yapıyorsun?
Soran+1 yılbana bağırınca. bende eşimle armaızda kimseyi ilgilendirmez anne dedim. o bana bağırmaya hakkı yok bak yok kimse bana bağırmaz o kadının bana bağırdığını babam görse ben size kız verdim bağırın üzün diye vermedim der alır beni bir daha da kocama yüzümü göstermez. ben ailemi katmıyorum bir sorun olsa. babam anneme demiyorum. annem bişey görse kızım in hatrı vat bişey demiyim diyor o nite bunu göstermiyor.
hayır ama annemi yarın bir 2 hastalığna kalmaya çağırıcam ve eşimin her kusuruna eşime bağırmasını söyliyicem bakalım ne olacak aynı şey sonuçta- +1 yıl
Benim karım gelip ' ben bu yaptığını babama söylesem alır götürür beni burada, sana yüzümü göstermez ' dese diyeceğim tek şey şeytan görsün yüzünü olur. Cehenneme kadar yolunuz var derim. Oh ne ala. Sıkışınca baba alsın götürsün, annesi gelip her şeye burnunu soksun, sonra vay efendim ayrılmalar niye bu kadar kolay.
Soran+1 yılbunu kocama demiyorum kardeşim babam görse diyorum hami onun annesi araya girince oluyor da benim babam neden girmiyor kadın erkek eşit aynı şey neyim katası ve benim asla annem ne olur olsun aramıza girmez ama onun annesi girdi benim ki de girebilir artık bence kadın elrkekle eşit onun anası yapınca normal ama benimki anormal öyle mi kardeşim bence adalet duygunu geliştir.
Soran+1 yıltamam kardeşim cevap ver. neden onun annesi karışırsa benim annem karışama kadın erkek eşit değil mi kaçma gel
+1 yılKız kaynanan sizdeyken yatılır mı yatıyorsan da o gün ekstra kalkıp işkence gibi gördüğün ütüyü bile yapacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılvallahi bizde 3 gün kaldı. VE ben tam uyandım kocama kahvaltı hazırlamak için kocam anlımdan öptü yat kuzum ben arkadaşımla kahvaltı edicem dedi yani herşeyni yapıyorum. bir tek ütü insan işkence bana. eşim sorun etmiyor o aramıza giriyor. bende anneme diyicem o gelsin. bizim aramıza girsin
- +1 yıl
Kimseye birşey deme abartma , eşin sorun etmiyor olabilir ama ütü de ne var işkence anlamadım
Soran+1 yılya böyle beni sınır ediyor ütü böyle varya kanser oluyorum orayı ütülüyorım orası bozuluyor sonra. o buhar beni kanser ediyor içimden gelmiyor bak ütü ğ yerine her gün 5 tepsi börek açarım daha iyi
- +1 yıl
Kuru temizlemeye ver
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kocana soylesen ne değişecek ki , annesini haklı bulacak , ki annesi zaten haklı
14 Yorumla
Soran+1 yılyok bu konuda kocam bana anlayış gösteriyor onın hakkı değil bizim aramıza girmek inan bunu desem ki annen bana böyle dedi annesi ile en az 1 ay konuşmaz. benim sevdama kötü davrandın diyr
Soran+1 yılyol kız o annesiniide tnıyor benide. 2 yıllık evliyim ben bu adamla bilmezmiyim huyunu suyunu o çok adaletli biri aynen annesi kuracağı cümle benim karım zaten her görevini yapr bir ütü sevmez bu da olabilir ben memnunum. VE o benle evli. benle yaşıyor anne sen aramıza girmesen iyi olur eğer uzatırsa onla küser annesiyle
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 sonuç:
-Adam 730da senin için kalkıyor ise sen de onun için kalkabilirsin bu senin kararındır sadece.
-Bu olay anneyi ilgilendirmez, konuş.
-Eğer eşin ütüsünü yapabiliyor ve senin rahatsız olmamanı istiyorsa bu da kimseyi ilgilendirmez.00 Yorumla
+1 yılİşte evlenmeden her şeyi konuşmak lazım adamın imtihanına bak. Gerçekten adamcağıza çok üzüldüm içim parçalandı
00 Yorumla
+1 yılKocana anlatma aranız bozulabilir. Ayrıca ütüyüde yap bir zahmet
01 Yorumla
Soran+1 yılher görevimi yapıyorum temizlik. akşama yemek ama o ütü bana iigençe ama kocam razı kocama desem benim değilde annesinin onla arası bozulur
Bir ütü bile yapamaz uyarı aldığında da çirkefleşir.
Allah'ım sen bizi bu türlerden koru110 Yorumla
Soran+1 yıl. kocsm beni uyarsa. dinlerim ama o bizim haytaımıza giremez.
Soran+1 yılbenim kalbım tertemiz ego lı değilim sadeve kendime ait olan bölgeye kimse giremez bundan sonra ben anneme diyicem o da bizim aramıza girsin. öyle ise
- +1 yıl
Abla hadi sen o temiz dediğin kalbini biraz tevazuyla biraz da saygıyla hoşgörüyle ve empatiyle cilala. Ondan sonra da otur düşün de ki benim senelerce emek verdiğim oğlum evlendiğinde her ne kadar kendisi kabul etse de sabahın 7 buçuğunda kalkıp ütü yapsa karısı da öğlen 11 e kadar uyusa ben ne hissederim diye. Bunu kendinle tartış sonra bana gel.
Soran+1 yılya bak ben öğlen 11 e kadar normalde yatmıyorum. o gün ben 7 de kalktım tam eşim alnımdan öptü ben arkadaşımla kahvaltı edicem yat kuzum dedi. ve ben eşime evlenince en nefret ettiğim şey de ütü dedim o da önemi yok herşeyi çok güzel yapıyorsun zaten bir ütü mü de yaparım öğrenciyken de yaprıdm dedi sen bana saygı diyorsun ama şöyle benim ne önemli işim olsa kayın validem in misafiri gelse iptal edip ona gidiyorum. yardıma kendi anneme bir hediye alsam o na da alıyorum. bayrama önce kendime börek açıp sonrs ona gidiyorum açmaya kolları ağrıyor diye ama kalbim temiz olmuyor ama sorun değil anneme diyicem kendi anneme o da girsin aramıza eşimin en küçük hatasında ona böyle davransın bakalım be olacak
- +1 yıl
Sen devam et kibrinle senin karakterin iyi değil bunu unutma. Sadece sana karşı iyi olunursa sende iyi oluyorsun o kadar. Allah mutluluğunuzu dsim etsin ama kendine de bir çeki düzen ver. Başkada diyecek bişeyim yok anana da selamlar onu da ha bire şantaj ve tehdit malzemesi olarak kullanma.
Soran+1 yılkocam bana kızsa ben susuyorum tek kavga etmeyelim diye altan alıyorum ama. hakkı olmayan bir insan bana bu nalrı söylememez. kaynanam bizimle yaşamıyor düzenimizi nerden biliyor? işt e ben de annemi çağırıcsm güzel güzel bize karışşsın.
+1 yılKaynanan haklı ütüleyeceksin tabi birde git türkçe kursuna türkçe ögren
03 Yorumla
Soran+1 yılya sevmiyorum ütü yapmayı kocam bişey demiyor ona ne oluyor.
- +1 yıl
saygısızlık hat safhada
Soran+1 yılhayır ben ona çok iyyim. bir dediğini iki etmem ama kocam sorun etmiyor ve aramıza girmesi hakkı değil
+1 yılEşin annene söylemeli anlat eşine
016 Yorumla
Soran+1 yılbana böyle davrandığını bilse. konuşmaz onla
- +1 yıl
Canım pat diye söyleme
- +1 yıl
Bu evlilikte mutlu olmak istiyorsan, kocana kaynanani kotulemeyeceksin sana benden tavsiye. Kayinvaliden gidip seni anlatirsa benim karim oyle saygisizlik yapmaz sana anne diyecek o adam. oyle guzel goruneceksin kocana. ama sen kayinvaludeni gidip kocana kotulersen, kaynanan daseni kocana sikayet ederse. sen zaten benim anneme sinir oluyorsun annem hakli der
Soran+1 yılvallahi bende bunu biliyorum ama kocam beni de tanıyor onu sa
- +1 yıl
@Skyeye haklı olduğun noktalar var ama başlangıçta kocası annesine eşini tanıtamamış ki bence
- +1 yıl
@Skyeye burda haklı bencede
- +1 yıl
Bu yüzden senin kocan annenle konuşmamazlık yaparsa ben o erkeğin taaaa.. o adam nasıl Allah'ın yüzüne bakacak herşeyin rahatına alışmışsınız saygı nedir bilmezsiniz onun için hergün Allah'a dua ediyorum bana hayırlı bir eş nasip etsin diye
Soran+1 yılsaygıyı bana bağıran birinden mi öğrenicez? pardon bana benim annem bile bağırsa ben onla küserim değil kaynanam.
- +1 yıl
@Skyeye ve soru soran arkadaşım özele gelirmisiniz
- +1 yıl
@Skyeye benimde görüşümden sanane o bir soru sormuş bende fikrimi belirtiyorum eş ayrı anne ayrı diyorsunda bizim geleneklerimize göre Eşinin yüzünden annenle küs kalması bir abes bir durum hemde Allah tarafından hoş karşılanmayacak bir durum inançlıysanız tabi
Soran+1 yılben zaten söylemem onu sinirle dedim neleri attım içime bu mu kaldı
- +1 yıl
En iyisini yaparsın ablacım bütün evliliklerde zaten kaynana gelin arasında tartışmalar illa ki olur birbirinize karşı tepkiyle yaklaşıp sert davranmazsanız belli aradan sonra bak evliliğiniz nasıl güzel bir boyutta ulaşmış
Kaynanan haklı sksgsjsj
07 Yorumla
Soranonu ilgilendirmez. bu eşim razı
Soran+1 yılya gerçekten nefret ediyorum işkence bana. bak 5 tepsi börek açiyim onun yerine
Soran+1 yılgerçekren akşama kadar o seviyor diye haftada 3 defa sarma ile şu böreği yapıyorum her sabah kalktığında kahvaltısı hazır ama ütü demesinler bana
Soran+1 yılhayır kocam uyarsa beni neyse sesimi çıkarmam ama benim annem giriyor mu aramıza saygılı
+1 yılKaynana bu. İdare edecen.
00 Yorumla
+1 yılAllah adama kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılSadece utu yapmadin diye ne abartmislar
00 YorumlaAnlatma.. sakın.
00 Yorumla
+1 yılKadın haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklı ya da haksız benim kocam la arama giremez. VE eşim razı ona ne oluyor
+1 yılAnlat.
00 Yorumla
+1 yılEvli bir ergensin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv hanımıysan ayıp
01 Yorumla
Soranya herşeyi yapıyroum ama ütü gerçekten nefret ediyorum kocam sorun yapmıyor ona nr. olıyor
+1 yılAnlatma
00 Yorumla- Diğer konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatma
00 Yorumla
+1 yılAnlatma boşver
00 YorumlaAnlatmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHaklı kadın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği