Arkadaşlarim hep bunu diyor. esin kiskanc degil falan. ben mini dekolte giyiyorum esim karismiyor. zaten esim benim kac yillik dostumdu. onceki iliskilerimi ayrintilatina kadar biliyor. ben herseyi anlatmistim ona. biz biraz farkliyiz diger ciftlerden. gizlimiz yok pek. iki sevgili gibiyiz. illa maco mu olmak zorunda bir erkek?
Cevabın nedir?
her insan içinde bulunduğu toplumun benimsediği kültürün yansımasıdır. aranızdaki ilişki içinde yaşadığınız toplumda herkes tarafından hoş karşılanmaz benimsenmez. her şeyin birşey olmak zorunda olduğu gibi yanlış algı yüzünden kızlar sevgilimiz olmalı diye düşünüyor küçük yaşlarda, erkekler bir kızı elde etmeliyim diye düşünüyor, yapmazlarsa sanki ezik gibi hissediyorlar. farklı olduğunu biliyorsan ve bundan mutlu isen kimin ne dediğini umursamazsın. gelen cevapların çoğunu gülerek okursun. insanlar birbirlerini sevmeyi bilmeden kıskanıyor. sonra seviyorum diyor kıskanmanın adını. oysa ikisi ayrı duygu ayrı his. ateşle su gibi. mutlu olduğun biriyle berabersen anlattığını anlıyorsa, sende onu anlıyorsan, beraber bir olabiliyorsanız , aynı odaya sığabiliyorsanız ve beraber nefes alabiliyorsanız kıskananlar taşlayanlar benim neden yok diyenler olduğu gibi bunun çok çok anormal olduğunu düşünenler olacaktır. yokluk yıkıcıdır. algı yoksunluğu olan insanların kendi kendilerini hergun yıkıma uğratması bu yüzdendir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyle geniş abilerimizde var. sevgılısıne karısına bakılmasından GURUR duyan. o tarz erkekler gozeume hep eksık gelmıstır. yanı yanındakı hatun bak nakadar guzel ne guzel karısı var desınler dıye övüç duyuyorlar.. bende cok merak ettıgımden araştırmıstımda boyle bı fıkır edındım.. bızım mahallaede vardı bırı. adama dıyorlarkı apartmanın genc kızlar. abı esın mını etekle gezıyor ama butun esnaf falan gozunu dıkıp bakıyor. adamın cevabı sok: karım guzel kı bakıyorlar. bırde bunu derken sankı cok bısey basarmıs gıbı havalı havalı soyluyor :))
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle. o guzel kadina o adam sahip ama
Cevap sahibi+1 yılbakıs acısı tabı. ama ben kadınım benle gurur duymasını ısterım. gucumle aklımla basarılarımla o benle hava atsın ısterım
Soran+1 yılTamam.. ama kadiniylada gurur duymali. benim kocam cok yakışıklı dikkat cekici egitimli biri. ben gurur duyuyorum. bende dikkat cekici bir tipim. oda benle gurur duyar. bir denge olmasi lazim
Cevap sahibi+1 yılBen dengeye inanan biri degilim. biryerde denge varsa huzursuzluk oldugunu cogu defa musahade ettim. bak dogada bile denge yok. bir dag digerinden daha yuksek. ben esime karsi ulu bir cinar gibi olmayi yeglerim. benim bagrima siginmasini bana siginmasini kendini guvende hissedip benim yanimdayken hicbirseyin ona zor gelmeyecegini hissetmeli. ama denk olunca sikinti. liderlik baskinlik icin mucadele oluyor. eger erkekte mucadele yoksa zaten kadin istedigi gibi takiliyor. adam pes etmis oluyo
Soran+1 yılSen ezicek birini istiyorsun cunku.
Soran+1 yılEgonu tatmin edicek hayatta bir basarisi olmayan iddiasiz sana hayran biri.
Cevap sahibi+1 yılVay canina bu kaniya nasil vardin. ben sunu diyorum kadin erkege erkekligini erkekte kadina kadinligini hissettirmeli. ben kadini bir emanet olarak gorurum. incinmemesi kirilmamasi gerkeen nadide bir eser. once kiz babaya babaninda bana emaneti. emanete hiyanetlikte olmaz. sen sadece sana dayatilan modern yasami savunuyorsun. kulturlu oldugunu soyluyoraub bende universite mezunuyum hatta yeterli referansim olmadigindan hakimlik ve kaymakamlik sinavlarini kazandim fakat mulakatlarinda elendim. kafadan dolma dusuncesiz tutarsin konusmuyorum. oysa biraz aratirsan mutlu evliligin nasil saglandigini arastirmalari okusan bana hak vericeksin. karisini esini ezen de yine disarida kendini ispatlayamamis ezik tiplerdir.
+1 yılŞu giyime karışma olayını ben zaten saçma buluyorum. Kimse kimsenin malı değil ki ne giyeceğine karar versin. Kıskanç olmaması da gayet güzel ve bence bunun güvenle alakası yok. Ben de sevgilime güvendiğim halde kıskancım çünkü yapım öyle. Kıskanç değil diye eşinizin sevgisinden şüphe etmeyin ve böyle gizliniz falan olmasın, ilişki ancak öyle sorunsuz ilerler zaten. Ömür boyu mutluluklar :)
10 Yorumla
+1 yılYoobu seni sevmediği anlamına gelmez. Var öyle bir tanıdığım. Kadın feyste bikinili foto paylasiyor, eşi beğeniyor :)) ama nerdeyse 10 yıllık bir birliktelikleri var. Kafa yapısıyla alakalı bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bizde oyleyiz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
66Cevap
+1 yılNe güzel işte sana güvenen bir eşin var. İlişkinin yapı taşı güvendir o olmazsa olmaz yani. Bakma maço diyenlere, çoğu kısıtlanıyo hatta biri görecek diye pencereye çıkmayanları bile var. Öyle ot gibi yaşamaktansa sana güvenen bir eşin olduğu için çok şanslısın. Ayrıca maço diyenlerin çoğu kadına şiddetten yakınır haberin olsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
- +1 yıl
Super yorum 🖐🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi. Doğada eşini kıskanmak içgüdüsel bir olaydır. Hayvanlar bile eşini kıskanır.(Domuz hariç) Bir erkek eşini kıskanmıyorsa çok büyük sorunları var demektir. Ha kıskançlık derken kadına da dünyayı zindan etsin demiyoruz. Herşeyin hatti ve hesabı vardır. Mesela bir tavuk kümesine 2 tane horozu koy bakalım ne oluyor? Birbirlerini öldürürler. İktidar savaşı değil eşini kıskanma savaşı verirler. Bu içgüdüseldir ve olması gereken bir duygudur. İnsanda da bu duygu olmalıdır. Ama herşeyin bir hatti hesabı olmalıdır. Şahsen ben eşimi sokakta senin tarif ettiğin gibi gezdirmem.
Bu arada sen bir metres edasıyla bu soruyu yazmışsın gibi geldi bana.01 Yorumla
Soran+1 yılYoo nikahli kocamm
+1 yılBENIM CIKTIGIMDA HIC KISKANC DEGIL AMA ISTERDIM KISKANC OLMASINI YALANDAN KISKANIO BAZEN AMA TUM GUN SESIM CIKMASA ARAMAZ BILE... HEPSİ AYNI BE BUNLARIN... KISKANMAK SACMA DIO GUVEN OLMALI DIO BEN SANA GUVENIOSAM BITMISTIR NE KISKANCAM DIO ADAMA BK YA
10 Yorumlaİyi bir eş, iyi bir dost, iyi bir hayat arkadaşı olmak için sevmek, sevilmek için illa kıskançlığın o ilişkide var olması gerekmiyor. Eşimin giydiklerine, yaptıklarına karışma veya kısıtlamalarımla kendini değerli ve sevildiğini hissedecekse zaten arada ilişkiye dair tarafların birbirine tanıma ve anlamasına dair eksiklik olduğunu hissederim. Kıskançlığın iyi bir ilişkinin çözümü olduğunu değil, iyi bir ilişkinin önünde yer alan engel olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılseni kıskanmıyor sa güven konusunda sıkıntı yok demektir. mini dekolte giymen bir şey ifade etmez sende olan her kezde var. oturmasını kalmasını bildikten sonra her erkek giymesine izin verir kimilerini görüyorum da için ne renk giymiş onu görebiliyorsun ya da gösteriyor? kıskanmasın bence iyisiniz böyle.
00 Yorumla
+1 yılAnlaştıktan sonra ve birbirinizi sevdikten sonra insanların ne dediği de dahil hiçbir şeyin önemi yok ve bence garip bir durum değil. Ne güzel işte, eşinş sıkıp bunaltmıyor. Karışanlar çok mu mutlu ediyor sanki karşısındakini
10 Yorumla
+1 yılKıskanmak zorunda değil ama biraz kıskanmasında yarar var ilişkiye ayrı bir tat katar yemeğe atılan tuz gibi. Sana güveniyor ama sana tavsiyem kocan karışmasa bile biraz hafiften kapalı giyinmekte fayda vardır her zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo Ole kapalı giyinmem
- +1 yıl
Kapalı demedim ki çok aşırıya kaçma açık giyinirken
+1 yılHz. Ali nin bir sözü vardır kiskanmayan erkekten Hayır gelmez diye bence erkek dediğin kiskanmali tabiki fazlası zarar ama yine de olmalı
20 Yorumla- 21 Yorumla
Soran+1 yılIykk igrenc
dostum git kurban falan kes daha ne istiyorsun sus sakın sesini çıkarma :D senin yerinde olmayı istiyecek tonla kadın var bence çok sanslısın
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo cogu kadin kiskanilmayi seviyor
- +1 yıl
Kıskanılmayı derken sahiplenilmeyi ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaçolukla alakası yok ben maço sayılmam ama mini etek ve dekolte giy dirt mem. güvenle alakalı bişey değil niye benim sevdiğimi başkası da görsün sinir oluyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılGorsun ne olcak
- +1 yıl
Fotoğrafını at da görelim ne olacak? bir git işine mahrem diye birşey var benim eşim bana özel arkadaş kimse görmesin gösteriyorsa kırarım bacaklarını göstersin bakalım.
Cevap sahibi+1 yılBişey olmayacaksa görmesin? Sevgilinin içi rahat edecek daha huzurlu olucak bir zahmet bu kadarlık da hatrımız olsun dimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu diyenler seni kiskaniyorlarda diyorlar.
Yoksa onlara ne esinin seni kiskanip kiskanmadigi onlarami kaldi?21 Yorumla
Soran+1 yılValla ya... bir arkadasim var esim beni kuzenimden bile kiskaniyor falan deyip gururlaniyor. bu ne ya.. hastalik bence
Seven erkek sakinir kıskanır bu esin seni başka erkeklede paylaşır ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılSacma
+1 yılYa sevmedinden umursamaz ya da kendini öyle gibi gösterir eve birini atmis gibi yapsa gör bak nasil deliriyo
00 YorumlaGenişse biz napalııım erkek dedıgın bıraz varlıgını bellı etcek arkadass
24 Yorumla
Soran+1 yılSenin o resimlerini kabul eden erkek genis degil mi
Soran+1 yılSende genissin
+1 yılyoo değil. sahipleniyorsa sorun yok. he o da yoksa kocan fazla geniş
10 YorumlaKiskanc olmakla macoluk ayni seyler degil kiskanclik insan fiyratinda vardir esini diger insanlara karsi sahiplensin diye yanlizca ona karsi ilgi duysun diye dovsun vursun diye degil kiskanclik
10 Yorumla
+1 yılKıskanmak maçoluk değildir. Sen rahatsız değilsen bu durumdan boşver cevreni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılilaki maco olmak zorunda değil. mutlu olmanız en önemlisi. kendini mutlu hissediyorsan. diğer şeyler gereksiz bence kafana takmamalısın. kıskanç olup mutsuz olmaktansa kıskanç olmadan mutlu olman daha önemli bence.
00 Yorumla yooo ne alakası varkı bende yanımdakı hatunun ıstedıgı gıyınmesını severım ben yanında oldugum surece ama bazı yerde macoluk sart sadece sureklı deıl herseydende kıskanmaz zaten bır erkek bılır nelerın ne oldugunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. her insan sevdiğini sahiplenir kıskanır sen mini etek dekolte giyiyorsun millet sana bakıyor eşin milletin bakmasına ayar olmuyorsa eşinde bir sıkıntı var :d
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. nillet baksin diye mi giyiyoruz sacna
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBence maco olmamasi cok güzel kiskanmaz böylelikle aranizdada olur olmaz anlasmazliklarda cikmaz.
kiskanan maco erkek seviyordur anlamina gelmez10 Yorumla Adam cuckold olabilir , hoş Avrupa'da çok yaygın ama sen nasıl karşılarsın bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne be
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıleş dediğin kocasına özel olandır. başkasına görsel şölen yapan eşin ben ta... dibine kibrit suyu sıkayım..
10 Yorumla peki aldattınmı hiç eşini kaçamak yaparak ama allah hakkı için dogru söyle?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir aldatsam soylerdim.
Soran+1 yılHayir kocamı seviyorum... onunla seks hayatımiz super
+1 yılAdam umursamıyorum ne haln varsa gör giibi davranmış. insan nbiraz olsun kıskanır beaaa. o kdrda değil. hayvanlar bilem kıskanıyor eşini sadsaff
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo gayet ilgili benle
Dişisini Kıskanmayan Tek Canlı Domuzdur.. Amma Domuz Kocan Varmışş..
00 YorumlaSizin aranızdaki ilişkiye güveniyorsan başkalarının ne dediğine aldırma.
23 Yorumla- +1 yıl
bu kıza kulak verin.
- +1 yıl
evet :D
maço olmak zorunda değil tabi ki de , ama o kadar serbest bırakacak kadar da rahat olmamalı..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kadınını kıskanmıyorsa, babası ona küçükken prenses gibi davranmış demektir..
10 Yorumla anlayış farklılıkları olabilir saygı duymak gerek ben şahsen eşimi herkesin dikizleyeceği bir şekilde gezdirmem
10 Yorumlakıskanmayan erkekten hayır gelmez. sen de muhtemelen aldatırsın ilerde onu
01 Yorumla
Soran+1 yılAslaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılben biraz kıskanclık isterim sahiplendigini hissetmek falan
10 Yorumla
+1 yılNormal normal problem değil. g*vat diyenlere bakma sen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. oyle erkek zor bulunur ve bulmussun da
maço diyip de kafayi yemeyn ya :)00 YorumlaArkadaslarinin dediklerine bakma onlari ne ilgilendirir
00 YorumlaGüven var ise;
*Yersiz kıskançlıklara gerek yok..00 Yorumla
+1 yıleee derdin ne kızım :D kıskanmasınımı istiyon surekli semi lontrol etmesini mi istiyon akıllı iste adam seni sevgisini gosteriyor daha ne istiyon
00 YorumlaBu konular üzerinde bir çok senaryo yazacak olan paranoyak derecede kıskanç arkadaşım var yönlendirmek isterdim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmezhebi genişmiş kocanın birşey olmaz bakma milletin lafına :)
00 YorumlaBiz çok farlıyızın altında ki ayrıntıyı da yaz bizi merakta bırakma olur mu¿
01 YorumlaHerkesin yapısı farklı, sen eşini öyle beğenmişsin madem değiştirmenin mantığı ne?
00 YorumlaBazi erkekler oyle asiri rahatlar yapisinda kisknclik yok fakat zamanla neden kiskanmiyo sevmiyo mu acaba dye dysunduruyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişisini kıskanmayan tek canli domuzdur derler. Bil istedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEsini kiskanmayan tek hayvan domuzdur. O yuzden hidayetten de uzaktir..
00 Yorumla
+1 yılamma geniş aileymişsiniz sizde haa... kocan başka erkeklerle ilişkine de serbestlik tanıyor mu?
00 Yorumlaseni iyi tanıyor olabilir, senden sıkılmış olabilir, dostu olabilir bunlardan bir kaçı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılyakında swinger takılırsınız o zaman , kocan konya ovası ise
00 Yorumla
+1 yılBöyle olmak iyidir de olamıyorum. Kıskanırım ben :(
00 Yorumla
+1 yılAdam asmis kendini benim sevgilim bisey demezse abim ciziktirir benii :)))
10 Yorumla
+1 yılhaır erkekler maço olmak zorunda değildir kıskanmıyosa güveniyodur
00 Yorumla:) 3 Cu Lazımmı :D Kıskanmıyorsa sorun yok sıkısında üçleyek :D
00 Yorumla
+1 yılnasıl yapyorlar anlamıyorum, dar pantalon giydiği için kavga çıkardı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyimine karışmaması daha önceki ilişkilerini ayrıntılarına kadar bilmesi ilginçmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam kıskansa bir dert kıskanmasa bir dert.. Bu erkeklerin işi zor, çok zor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Sevdiğini kıskanmayan arkadaş bacımızdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana tam anlamıyla güveniyorsa kıskanmaması doğal.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. eşim de dekolte sever. ben de genelde karışmam.
00 Yorumla
+1 yılYakinda grupta yaparsiniz siz
23 Yorumla
Soran+1 yılSen yapiyorsun galiba ordan biliyorsun
- +1 yıl
Yok senin. sevglin gibi genislerden. biliyorm :D
Soran+1 yılSevgilim degil kocam.. sende bir gun bulursan seninda olur kuskanma
+1 yılHarika bisey. Bil kiymetini
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz