Depremden önce salonlar tutulmuş diye iptal edilemez mi? Akrabalarımın duygusuzluğu beni çileden çıkartıyor.
Siz olsanız ne yapardınız
Siz olsanız ne yapardınız
Ertelerdim düğün salonunu da arar deprem sebebiyle düğünü şuanlık yapmak istemiyoruz içimiz kan ağlıyor der ödediğim miktarı bos bir günlerine ileri bir tarihe erteletmek istediğimi söylerdim anlayışla karsılayacaktır düğün slaonu sahibi de insanlık ölmedi ya
Silivride yaşıyorum deprem bölgesinden çok uzağım ama kalbimde o acıyı hissediyorum o yüzden düğünüm olsa iptal edip sadece nikah yapardım çünkü yan komşum mahallemde ailesini kaybetmiş insanlar var o yüzden kapımda davul çaldıramam , çaldıranında düğününe gitmem.
Böylesi bir günde düğün bence hiç etik olmaz çünkü acımız ortak ve kanayan yara büyük hayat devam eden için devam ediyor ama böyle günde daha duyarlı olunmalı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim E. İ. G. için 👏👏👏
Rica ederim
Cevap
15Cevap
Ertelemezdim ama düğün yapmazdım zaten.
boş ver bide milletin yaptığını dert ermekle uğraşmaya değmez. Herkesin kendi tercihi. Çok takılı kalma yani
Düğüne gitmeyi düşünmüyorum
Aynen. Böyle zamanda olmaz tabi. He belki olur kimi yapar ama şaşalı olmaz yapar geçer 4 saat sürmez 1 saat formalite bişey geçer. Ama genelde salon flan tutulsa bile ertelenemiyosa düğün yapmadan geçmek daha mantıklı. Sonuçta yıllar sonra nie düğün yapmadınız die soran olursa güzel mantıklı bi cevabı da olur
Aynen
İptal edilmeli bende deprem bölgesindeyim. bu durumda dügüne gitmezdim
Hangi şehirde siniz?
Ederdim ya da sessiz bir düğün yapmak zorunda kalırdim insanlar kan ağlarken benim oyun oynamak gibi bir fikrim olmamalı
Kesinlikle iptal edilebilir ya da hemen kendi arasında nikah yaparak evlenebilirler şu an insanların psikolojisi buna müsait değil
Ertelerdim. Erteleme gibi şansım olmazsa da en azından müziksiz olurdu.
Bırak düğünü herhangi bir eğlence düzenlense bile gitmem.
Nişan yapacaktık temmuzda sevgilimle , ertledik
Temmuza daha çok var ertelemesenizde olur
Hiç düşünmedim bu konuyu..
Hayırlı işlerde acele ediniz
Düğün yapmam ki ertelemeyle ugrasiyim
Ertelenmeli, ertelerim.
Ertelemek en mantıklısı
Deprem bölgesinde ise evet ertelerim.
İptal edilir ya 1 ay bari geçsin
Ertelerim
Ertelerdim.
Erteleyin