Depremden dolayı düğünü mü iptal ettim ne zaman yapsam uygun olur?

Merhabalar arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun Allah yardımcımiz olsun yaşanan acı durumdan dolayı şöyle başlamak istiyorum bizim nişanlımla kavuşmamiz imkansız gözüküyordu çok zorlu süreçlerden geçerek 5 yılın sonunda ailmn onayıyla nişanlandık düğünümüzun tarihi 26 27 ocakti düğünden iki gün önce halamın torunu vefat etti tazyeden dolayı erteledik 7 8 Şubat a sonra da buyuk deprem oldu tabiki o kadar acıya istinaden şimdi yine erteledik ne zmn olur bilmiyorum hani her şey hazırdı ev bile şu an bı aydır hazır eşyalar hpsi alınmış ne şekilde nasıl yapacağımızı hiç bilmiyorum durum çok acı kayıplarımız var biliyorum ama bizde buralara çok zorlu süreçten geldik en azından birkaç anımız olsun istiyorum hani biraz zmn geçtikten sonra düğün olsa acaba tepkiyle karşılaşır mıyım hiç bilmiyorum hani bna klsa mevlütlu isterim kesinlikle ama nişanlım bı kere evlncez mevlüt okuturuz ama düğün öyle olmasın diyor biraz empati kurarak fikir verirseniz çok mutlu edersiniz gerçekten olanlara bu büyük acıya artık insanın kalbi dayanmıyor bir yandan da herkesin bna sende bir uğursuzluk var o yüzden olmuyor bit türlü deyişlerine katlanamiyorum😔🥹

Depremden dolayı düğünü mü iptal ettim ne zaman yapsam uygun olur?