Düğün olmayacak?

Nişanlımla yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz. Ailelerle konuşmak ve konuyu kararlaştırmak için plan kuruyoruz. Ancak canımı sıkan durumlar var. Dün nişanlım annesiyle konuşmuş (öz annesi değil) annesi demiş ki düğün yapmaya gerek yok zaten çevremiz de yok. Ayrıca öz annesiyle karşılaşmak istemiyorlar. Nişanlım bana nişan ve kına gecesi yeterli değil mi dedi. (İkisini de kız tarafı yapacak) düğün yapmayalım dedi. Kendi ilinizde kına gecesinde gelinlik de giyersin dedi olur biter. Ben de düğünü bizim ilde yapmamızı söyledim. Onu da saçma buldular. Durumu kendi anneme söyledim. Annem öyle şey mi olur, kızımı sokakta bulmadım dedi. 22 yaşındayım. Bugün nişanlıma annemle konuştuğumu ve annemin söylediklerini söyledim. Bana iyice sinirlendi. Neden annene karşı beni dolduruyorsun dedi, aslında üzüntümü belirtemedim dün... Durumunu çok kez anlattı ve baskıladığını hissettim bana başka durum bırakmadı ve dün tepkimi koyamadım her zamanki gibi bana fedakarlık yaptırdı. Kafam çok karışık, yorgun hissediyorum. Buraya da yazmazdım ama mutsuzum galiba :(

Öyle maddi durumları da kötü değil, anlayamıyorum...

Düğün olmayacak?