Bina boşaltılmış ve beni kimse uyandırmadı annemde dahil olmak üzere. Biliyorum daha büyük sorunlar var ama bu beni çok kırdı.
1 ay
Deprem anında beni uyandırmamışlar küsmekte haksız mıyım?

Bina boşaltılmış ve beni kimse uyandırmadı annemde dahil olmak üzere. Biliyorum daha büyük sorunlar var ama bu beni çok kırdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evde tek başına filmindeki çocuk aklıma geldi ailesi tatile gidip çocuğu evde unutuyorlardi hep. Abi seni nasıl uyandirmazlar ya sen ailenle. bagini kopar git dusuncesizler eminim ki çok değersiz. hissettin
Beni de kırardı. Sevmiyorlar diye düşünürdüm. En azından ses vermek lazım.
Küsmek az gelir. İnsanı üzecek ve değersiz hissedecek davranış. Deprem anında insan önceliğini hatırlar.
Depremde neredeydin hangi ilde
Ailen bu kadar vicdansız olamaz ya, artık ne diyeceğimi bilemiyorum ne yaptın ki bunlara senden nefret ediyorlar
Ciddi misin sen, düşman olsa uyandırırsın be.
Beni de annem tokat atarak uyandırdı, o gece içim rahat etmemiş geç yatmıştım :D
Bu senin için en büyük sorun sayılabilir aslında şu an
Can havli derler ya, olabilir. Bence ya depremde sağ kurtulamasaydi onlar diye düşün ve onemseme
Eğer bu gerçekse gerçekten diyecek bir şey yok. O, an seni nasıl düşünmediler hayret.
Bense daha çok ölürsem ölürüm kafasında kalıp sevdiklerimi düşünüyorum.
lütfen şaka trol olduğunu söyle canım canım sorular sorunca elinize ne geçiyor hayır sonra küfredince biz kötü oluyoruz
Saka değil gerçek bu konuda trol yapacak kadar vicdansız değilim
Ben bile kırıldım şu an
Anne ilk evladına yetişir direkt kendi canının derdine düşmüş heralde kırar yavrum, bugün deprem olsa önce ailemin güvenliğini sağlardım
İnsallah troldur
Değil
Yani panik havasiyla normal
Panik havası değil orta siddetliymiş tüm bina boşaltılmış evdeki uyuyan diğerlerini kaldırmışlar
Bilemedim insan biraz ilgi istiyor tabi de eminim umursamadiklari icin degil orta siddetliyse uyanmissin cikmissin diye dusunmuslerdir...
Haklisin, gayet kirici ve umursamaz olmus.
Benide annem çağırdı ben kalkmadı uyumaya devam ettim
niye seni sevmiyorlar mı?
Evlatlık mısın?
Ölsende kimsenin umrunda degilmissin