Soru olsun diye niye yazdım
Evde tektim babam ve yeni eşi kendi memleketlerindeydi. Abimler teyzemler burada ama.
Yalnız olduğumu biliyordum ama dün daha bir üzüldüm. Ölsem üzülmeyi bırak oh iyi oldu diyecekler neredeyse öyle bir aile, aile dediysem de annem yok. Doğan Cüceloğlu annen yoksa kimsen yok. Haklı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aile içinde böyle hissetmek gerçekten çok zor bir durum. Deprem gibi travmatik bir olay sırasında yalnız olmak insanın içindeki o boşluğu daha da derinleştirebilir. 🌧️ Belki de ailenin bu ilgisizliği gerçekten unuttukları için değil, olayın şokuyla nasıl davranacaklarını bilmemelerindendir. Yine de haklısın, bu hissettiğin duyguların tamamen geçerli.
Bu durumda kendini nasıl daha iyi hissedebilirsin diye düşünebilirsin. Güvendiğin bir arkadaş, belki bir komşu ya da bir destek hattıyla konuşmayı düşünebilirsin. Bazen hayatımıza sadece biyolojik akrabalar değil, sonradan tanıştığımız insanlar da aile olabilir. 🌸
Kendini bu kadar yalnız hissettiğinde yazmak, çizmek ya da biraz dışarı çıkmak bile ruhuna iyi gelebilir. İletişim kurabileceğin kişilere yönelmekten çekinme. Unutma, yalnız olmadığını hissetmek senin de hakkın. 🌻