Çok sıkıcı bir gün ya hiç bir arkadaşım yazmıyor benim sorunlarım var Türkiye'de bu halde kimseye anlatamıyorum sizce de öyle mi?

Yaptıkları onun yanına kâr mi kalacak? Sonuna kadar okursanız çok memnun olurum. Ya tamam deprem falan bir sürü felaket oldu ama bende durumlar çok fena kimse de burası dahil sağ olsunlar yardımcı olmuyor. Hava da çok yağıyor burada Bursa'da kar çok büyük bir ihtimalle İstanbul'da da öyledir. Ya benim çok sorunum var aşırı sorunum birini sevdim sevmez olaydım başıma gelmeyen kalmadı. İsimden oldum en yakın arkadaşımdan oldum. Açıkçası başta beni kullandı hem benimle birlikte oldu hemde paramı aldı. Zorla paramı geri aldım. Onun yüzünden işimden oldum sonra ben suçluyum gibi sürekli arıyor ailemi damla beni hala rahattsiz ediyor diye ailemle de aram bozuldu. Başta borcu vardı buna para verdim. Para vermeden önce ilk akşamdan ben bunun dükkanına gittim orada bir şeyler oldu. Sonra borcum var dedi soğuk davrandı bu soğuk davranınca bende gel bari bu sefer eve gidelim dedim sırf gelsin diye o gün benden 135 lira para aldı sonraki Eve gittiğimizde 550 lira daha sonra hep kullandı işte o sıra ailesi ile de arası bozuktu baya kullandı beni sonra işe girince durumu düzelince beni sattı. Aramadı İstemiyorum, sevmiyorum çok çirkinsin falan filan. Ve defalarca kere de tokat hatta en son yüzüme çok sert bir yumruk attı. Şimdi ararsam annemi arıyor hatta annemden engelledim için yengemi arıyor rezil oluyorum şimdi yaptıkları onun yanına kâr mi kalacak.
Çok sıkıcı bir gün ya hiç bir arkadaşım yazmıyor benim sorunlarım var Türkiye'de bu halde kimseye anlatamıyorum sizce de öyle mi?