Arkadaslar yardım edin gidip yazmamak için zor duruyorum?

2 hafta oldu sevgilimle ayrılalı ilk bir hafta sürekli yazıyordum sonra buluşmak istedim tamam dedi sonra gün geçtikçe daha soguklaati aramız ben istemedim buluşmak yazdı buluşalım diye hayır dedim. daha sonra eski sevgilisine mesaj atmış eski sevgiliside bana attı mesajları konuşmaya ihtiyacım. var kendimi kötü hissediyorum falan yazmış kızda beni savunmuş zamanında yalan soyledin ona falan diye çünkü bana yalan söyledi ben kim diye sorduğumda tanımıyorum dedi kız benim varlığımı bilmeyerek yardım istemiş eski sevgilime yaridm etmişti bir ara sağlık durumundan dolayı bende affettim barıştık çok yalvardi neyse 3 ayngecti biz ayrıldık ve şimdi yazmış ona kız bir şey olmaz bizden bu saatten sonra yazmış o da olsun diye gelmedin ben yanında oldum sende ol tarzı bir şey demişti. neyse bende bunları ona attım yazıklar olsun falan dedim gelseydin cagirdigimda dedi ve dostça yazdım art niyetim yoktu dedi. kısacası iyice. koptuk bu hareketinden sonea ama içimde hüzün ve acı var şeytan gurursuz ol git diyor ama artık bünyem kaldiramiyor hem seviyorum hem kızgınım v. s unutamayacak gibi hissediyorum

Arkadaslar yardım edin gidip yazmamak için zor duruyorum?