Dünyanın en iğrenç insanı. Benim doğmamı hiç istememiş doğumuma bile gelmemiş. Hayatım boyunca beni ezdi aşağıladı şiddet uyguladı. Oğlunu sevdi ayrımcılık yaptı beni de ötekileştirir dışladı. Birileri beni ezse dövse taciz etse asla korumadı. Hiçbir zaman beni sevip dinleyip ilgilenmedi hep bağırıp çağırdı başından attı. Ergenliğe girdiğimde de hep huzursuz etti taciz etti kadınlığımı aşağıladı. Liseden itibaren artık büyüdün burası benim evim diye evden kovdu para vermemek için kavga etti. Annemi de bana karşı doldurup ilişkimizi bozdu. Dışarıya el iyisi olup her yardımı iyiliği yaparken benim ameliyatlarıma bile gelmedi para vermedi. Terapilerden kaçtı etti. İğrenç bi herif. Ruh hastası manyak. Aynı evde yaşamıyorum annemle evli ama asla bi evliliği yok ayrı evde yaşıyor yıllardır hiç konuşmuyoruz. Ölsün istiyorum. Zaten vergi kaçırdığı için ihbar ettim ve ceza aldı ayrıca da uzaklaştırma da çıkartmıştım bir kez. Ama bunlar hiçbir şey ölsün sürünsün acıdan istiyorum. Onun yüzünden istemediğim okullarda bölümlerde okudum ve hayatım boşa geçmiş gibi hissediyorum ve herifin tek dediği şey. İşte ben o zaman öyle doğru düşünmüştüm değilmiş.
Güncellemeler
1 ay
Benim babam denen kişi net olarak sadist biri. www.antalyapsikiyatrist.com/.../sadizm-ve-sadistik-kisilik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Baban çok sadist biriymiş sanki yani burada yazdıklarına gore
Aynen öyle. İnanılmaz sadist. Anneme de bana da hayatı zehir cehennem etti. Dışarda da ezik iyilik meleğidir.
Yani iki yüzlü biri diyebiliriz asıl yüzü var ikinci yüzü var birde kimseye göstermediği yüzü var bence
Narsist işte. Dışarıya iyi ama yakınları ailesine vs bok gibi. Sadece annem ve bana şeytan diğer herkese melek.
Bu tip insanlar şöyle oluyor birinci derece yakınlarına karşı hep var yemezi oynar dışarıya karşı hep iyimser ve cömert olurlar birde kendi kimselerin bilmediği dünyaları vardır bu ise en tehlikelidir cunki bu yüz öyle bir yuzdurki şeytanla bile kardeş olur cinsel hayatı sapikliklarla dolu olur gizli ve el altından tefecilik yapar bunlar namuslu görünüp onun namussuzlugunu kimse bilmez belkide lgbt oluyor cogu
Aynen aynen öyle inanılmaz sapık ve illegal biri ve eminim ki gay zaten erkeklerle *. Ve çok net sadist çünkü burdaki her tanıma uyuyor. www.antalyapsikiyatrist.com/.../sadizm-ve-sadistik-kisilik
Yani dediğim gibi siz kendinizi koruyun ondan sadece bu tip insanları ben çok iyi bilirim cunki yani her boku yaptırtir fakat ağlar arka planda kimse onu bilmez inan banA
Polis bile yakalayamaz senin çıplak resimlerinle mastürbasyon bile yapar bu tipler
Aynen öyle sapık zaten yapıyordur eminim kaç kere yakaladım zaten bana o tarz sapıkça bakarken ya da telefonunda fotoğraflarım var. İğrenç mide bulandırıcı biri ama ezik annem hiçbir şey yapmadı iğrenç.
Yok ben zaten direk ağzına sıçıp kavga çıkarıp polisi çağırıyorum gördüğüm anda. Herif iç çamaşır çekmecemi karıştırmıştı abisini aradım şikayet ettim gram utanmadı ha. Böyle yani. Teyzemin poposuna vurmuş taciz etmiş bi adam tüm aile farkında ama kimse çekip dövmüyor herifi ona deliriyorum zaten. Abimin karısına bile sulandı sapık.
Diceklerim bu kadar teşekkür ederim
Herifin yavşamadığı kadın yok. Nasıl sapık biri inanamazsın ama herkes susuyor. Bi de hep inanılmaz narsist egolu hep böyle ben güçlüyüm harikayım hiçbir şey beni hasta etmez üzemem yıkamaz siz ezikler modunda hep. Küçükken düşüp ağlasam beni ezip aşağılardı inanabiliyor musun. Ne canım diye.
Yani illaki yakında başına bir iş gelir fakat onu bile gizler sizden emin olun
Ama işte deli gibi acı çekip intihar etsin istiyorum. Umarım acılar içinde kıvranır hep nasıl yaşıyor hala ben anlamıyorum ya iğrenç biri.
Bence zaten hep başına baya bela geliyordur çünkü iğrenç bir hayatı var ama hep gizliyordur işte bizden eminim. Çok kuralsız illegal biri birçok suçu var ama biz bilmiyoruz.
Onun gibiler uzun yaşar merak etme sen
Ama işte niye tükenip ölmüyor.
Abi niye uzun yaşıyor ya
Onun gibiler uzun yaşamak zorunda inan cunki zulüm bunlarda bunlar zulm edecekki Dünya dönsün cunki iyiler hep oluyo bak zulmedenler yasiyo bu hayati
İşte belasını yaşasın istiyorum ya hayat boyu bana yaptığı kötülük eziyet babasız bırakması ve hep canımı yakıp hayalkırıklığı yaşatmasının intikamı olmalı.
Amcam hiç böyle biri değil mesela bu nasıl sadist biri aklım almıyor.
Ve niye herkes buna kul köle yani. Herkese neler neler yapıyor. Aşağılıyor taciz ediyor şu bu ama kimse de çıkıp bunun ağzına sıçmıyor anlamıyorum ben.
Yani istersen dolandirirsin parası coksa
Bi ben mi cesaretliyim ya.
Parası çok aynen de nasıl dolandırayım.
Bana asla para vermez güvenmez.
Küçükken bile üç kuruş zor veriyordu şimdi asla vermez
Yani dolaylı yönden dolandiricaksin
Tamam tarif et
Yani bu hic iyi olur mu bilmem ama cinsel yoldan onu perişan edebilirsin
Biraz gözünü karartman lazim
E intikam daha çok beni yıpratmaz mı
Yani birini tutup sahte sevgili flört gibi dolandırtabilirim ama bununla uğraşmak beni yorar.
Zaten piyasa kötü bence zaten iğrenç şeyler başına geliyor ve dolandırılıyordur.
Sen daha kötüsünü yapabilirsin 17 yaşında reşit olmayan fakat bekareti olmayan biriyle aynı yatağa soktugunda bunuda belgelediginde 15 yıl hapsi var ya da 1 milyon alırsın sana kalmis
Oha çok iyi ama o kadar enayi değil yapmaz
Nerden bulucam ayrıca çocuk yani. Uğraşamam karanlık işler.
Yapar inan yapar
Tamam da ben uğraşamam
Orasını bilemem ben
Ne hayatlar var biz de kendimize üzülüyoruz. Senin için üzüldüm ne diyebilirim ki gerçekte böyle şeyler oluyor mu ya..
Evet oluyor. Çocukluğumdan beri cehennemi yaşattı herif ya ruh hastası.
Bir tane güzel anımız yok herifle her anım travma dolu. Ölsün diye dua ederim bebeklikten beri ve ölmez. Kimse de beni korumaz herifin ağzına sıçmazdı.
Yaşadıkların zormuş. Eğer inançlı biriysen Allah'a bırak. Zaten bu yaptıklarıyla belasını bulur. Ve unutma. Çünkü Allah unutmaz, sadece erteler.
Bulmuyor abi herif keyif sürüyor yıllardır. Keşke felç olsa böyle beter bi hastalık geçirse de bi oh desem ya da direk geberse.
Yani eninde sonunda bu adam yaşlanıcak. Size muhtaç olucak. Af dileyecek belki. O zamanda senin merhametine kalacak
Yok abi geldi 70 yaşına hiçbir değişiklik yok geçen bacağını kırdı ben de annem de bir kere gitmedik yardım etmedik. Gebersin pislik. Asla gram affetmem.
Ulan ben günahsız muhtaç el kadar bebekken gram acımamış herifin neyine acıyayım. Beter olsun pislik.
Yani bir şey diyemem. Allah yardımcın olsun
Çok üzücü bir durum Allah kurtarsın yalnız mı yaşıyorsun çalışıyor musun
o evden ruhunuzu kurtarın ve dünyaya açılın
Yaptım zaten 3 yıl yurtdışında yaşadım ama sonra iş bulamadım ve orada şartlar daha zor ve kötü diye Türkiye’ye döndüm şimdi annemleyim.
peki babanız da mı aynı evde ikamet ediyor?
Ayrı yazdım ya görmüyorum zaten.
Aynı evde asla kalmam. Bir gün kalsak polis çağırıyorum çünkü herif taciz edip üstüme yürüyor.
özür dilerim görmemişim
hayatınıza olan tesirini en aza indirmeniz gerek ancak böyle kendinizi ve psikolojinizi korursunuz
Öyle şu an zaten aylardır şoför iletişim ve görüşmüyorum. Ne zaman görsem zaten kavga gürültü stres travma oluyor.
Herif iğrenç bir mikrop Allah belasını versin.
Avukatlarla konuştum da maalesef hukuki bi şey yapamıyorum saten ülke bok gibi biliyorsun kimse ceza almıyor.
Umarım belalardan arınırsınız ve rahat bir hayat yaşarsınız
lakin tavsiyem şudur ki intikam ve kin ile içinizi beslemeyin çünkü sonunda tükenen siz oluyorsunuz
Hani böyle gerçek dost sevgilim yok hep tekim.
ne diyebilirim kalbini doyuracak ve seni mutlu edecek kişi bulursun umarım
Var aslında kedim ya da 2 dostum.