Babam denen şerefsiz pislikten nefret ediyorum ne yapayım?

Gizli Üye
Dünyanın en iğrenç insanı. Benim doğmamı hiç istememiş doğumuma bile gelmemiş. Hayatım boyunca beni ezdi aşağıladı şiddet uyguladı. Oğlunu sevdi ayrımcılık yaptı beni de ötekileştirir dışladı. Birileri beni ezse dövse taciz etse asla korumadı. Hiçbir zaman beni sevip dinleyip ilgilenmedi hep bağırıp çağırdı başından attı. Ergenliğe girdiğimde de hep huzursuz etti taciz etti kadınlığımı aşağıladı. Liseden itibaren artık büyüdün burası benim evim diye evden kovdu para vermemek için kavga etti. Annemi de bana karşı doldurup ilişkimizi bozdu. Dışarıya el iyisi olup her yardımı iyiliği yaparken benim ameliyatlarıma bile gelmedi para vermedi. Terapilerden kaçtı etti. İğrenç bi herif. Ruh hastası manyak. Aynı evde yaşamıyorum annemle evli ama asla bi evliliği yok ayrı evde yaşıyor yıllardır hiç konuşmuyoruz. Ölsün istiyorum. Zaten vergi kaçırdığı için ihbar ettim ve ceza aldı ayrıca da uzaklaştırma da çıkartmıştım bir kez. Ama bunlar hiçbir şey ölsün sürünsün acıdan istiyorum. Onun yüzünden istemediğim okullarda bölümlerde okudum ve hayatım boşa geçmiş gibi hissediyorum ve herifin tek dediği şey. İşte ben o zaman öyle doğru düşünmüştüm değilmiş.
Güncellemeler
1 ay
Benim babam denen kişi net olarak sadist biri. www.antalyapsikiyatrist.com/.../sadizm-ve-sadistik-kisilik
Babam denen şerefsiz pislikten nefret ediyorum ne yapayım?
5 Cevap