• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Aile evinden kaç yaşında ayrılmalı?

myraes
myraes Takip Et
FenomenGuru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor

"Türkiye'de gençler ortalama 27,8 yaşında evden ayrılırken, erkekler 29,8 yaşında, kadınlar ise 25,8 yaşında ayrı ev kuruyor."

Ayrılık Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Assem
    Assem Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Kızlar erkeklerden daha baskı altında tutulduğu için kızlar daha erken ayrılmak istiyor. Ve evin işini yapma zorunluluğu da var tabii. Abisi veya erkek kardeşi olan kızlar bilir. Erkeklerin yediği önünde yemediği arkasında sofra kurma toplama derdi olmadan temizlik yapma derdi olmadan eve erken girme derdi olmadan yaşayabiliyorlar. Bu yüzden yeni eve çıkıp tüm sorunlulukların kendilerine kalıcak olması korkutuyor. Ama kızlar bu işleri yaptığı ve üstüne kısıtlandığı için “ Kendi evime çıkar en azından aile evindeki kadar yorulmam hem de karışanım olmaz” düşüncesi oluşuyor. Yani erkekler olabildiğince aile evinde yaşamak isterken biz kızlar kendi düzenimizi biran önce kurmak istiyoruz.
    Çünkü tanımadığımız misafirlere hizmet değil kendi arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz. Ama erkek için bu önemli değil. Erkek, eve misafir geleceğini öğrendiği zaman kafasına uymuyorsa dışarı çıkabilme hakkı var. Ama kızlar hizmet ermek zorunda!

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• gökahmetoğlu
    gökahmetoğlu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 97%
    +1 yıl

çok güzel bir soru

bunu yaşla değilde yeterli donanıma sahip olmak diyerek ilişkilendirelim yani donanımdan kastımız nedir birincisi yeterince özgüven sahibi olmak bakın özgüven ile cahil cesaretini birbirine karıştırmayalım cesaret delidede var
    özgüven bambaşka bir olay bu konunun senaryo dinamiklerini en alta yazcam

yeterli özgüven bilgiyle oluşan çözümcü güç
    haraket imkanını sağlayan yeterli olduğu kanatine varılmış ekonomik destek
    ve hedeflerinle ilgili çevresel faktörlerin oluşumuna yönelik radikal kararlar

bu temel taşları yerine oturmuşsa eğer ister 18 yaşında isterse 50 yaşında farketmez gidilir çevresel faktörlerin oluşumunda yer almış tercihen ön planda tutulan bir bölgede şehirde ülkede yeni bir hayat düzeni kurulabilir

şimdi linç yiyeceğimi bilerek bazı açıklamalar yapacam ama kimse kusura bakmasın

özgüven nedir özgüven bilgi birikimi doğrultusunda başarılı olacağına inandığın iç güdüsel bir kavramdır
    bunun içinde çözümcü cesarete dayalı zeka ile yapılabilecek tüm dinamikler vardır
    cesaret nedir işte burası hassasiyet gerektiren bir kavram
    cahil cesareti mesela sonucunu hesaplamadan daha doğrusu ileriyi görmeden burnunun dibinde gördüklerinle mantığınla değil öfkenle haraket edip kontrolsüzce herşeyi yakıp yıkıp dağıtma güdüsüne cahil cesareti denir çünkü mantık ve zeka devre dışı idi
    deli cesareti ise tamamen gözü kapalı yapılacak tüm eylemlerin zararı hesaplanmadan haraket etmektir

geldik ülkemize özellikle genç kız ve erkekler geçmiş tarihlerde bazı illerde bi sürü gencecik kızlarımız hem tecavüz edildiler hatta göz yaşı döktüğüm olaylar bunlar hemde vahşice katledildiler hatta buna benzer tehlikeli bir boyuta sürüklenme aşamasına gelen bir konu için geçen ay bodruma emlakçı dövmeye gittim geldim

kızlarımız aile baskısından şikayetçiler evet haklılar ama şunu bilmenizde fayda var sevgili kızlar kızmayın bana gücenmeyin evde fare görseniz çığlığınız mahalleyi ayağa kaldırıyor ama annenizin babanızın adına baskı dediğiniz aslında koruma güdüsüyle yaptıkları disipliner davranışlardan rahatsız olup kendi başınıza başka yerde hayat kurmaya eğilimlisiniz
    eyvallah en doğal hakkınız ama bu gerek bizim ülkemizde gerekse başka ülkelerde yalnız bir bayan için ciddi bir tehlikedir bana birileri diyorki yabancı ülkede kimse bakmıyor kadına kıza diyor güldüm ben 28 tane ülke gezmişim kendisi İstanbul'dan dışarı bile çıkmamış bana söylüyor bunu çünkü ona bunları söyleyende ordaki bayanlar oysa benim gördüklerim öyle değil. sokakda bir zenci gelir dudağından öper bide foto çekilelim der sesini bile çıkaramazsın gerçi hoşuna gider kızların istenilen o çünkü marjinal bir özgürlük hayatı ama bizim ülkemizde annesi babası kızınca kızımın başına bişey gelmesin diye bundan önce vahşice katledilenlerin sıralamasında yer almasın diye annesi babası korumaya çalıştıkça ailem baskı yapıyor oluyor ailen seni büyütene kadar akla karıyı seçiyor fakat bitane ppiç kkurusu gelip bi hamlede hayatını durduruyor

neyse geldik erkeklere aynı kriterler onlar içinde geçerli özgürce yaşmak tuttuğumuzu öpelim biyerlerden de para gelsin. çalsın sazlar oynasın kızlar aslında hayat kurmaktan kastetikleri bunlar fakat sorarsan hiç alakası yok derler bide beni tehdit ederler oysa ötede biyerde kurulmak denilen hayattan beklentiler bunlar peki sonuç ne ona gelelim başına buyruk bi yaşantının dışardan illaki çörekçileri olur biri gelir kanka sende dene der hap uzatır biri cigara biri sevgilim diye hitap ettikleri kızları pazarlama planı yapar ikna edebilirlerse başarılıda olurlar diğeri yasal olmayan yollardan para kazanmanın planlarını yapar yanında bir kitle oluşturma çabasına girer bunlar gibi niceleri var sürüden ayrılanı kurt kapar

arkadaşlar her ne yapmak istiyorsanız hiç sevmesende önce ailenle istişare et sonra o kendini flozof zanneden arkadaşlarına danış ama önce anneni babanı al karşına konuş ve gittiğin her yeri buluştuğun arkadaş çevreni ailenle paylaş kız erkek farketmez

ondan sonra kendini hazır hissediyorsan demekki artık hayatına kendin yön verebilirsin yaşın kaç olursa olsun

başınıza bişey gelirse arkadaşın sahteden iki damla göz yaşı döker ama annen baban kahrından verem olur
    sağlıcakla kalın sevgili gençler

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

Bece kişi ne zaman kendini hazır hissediyor ise o zaman ayrılmalıdır. yani bu eğitim durumuna ya da birikimine göre değişebilir. yeterli parası yoksa bence çıkmamalı. ama bu ikisi sorun olmayacaksa bence 18 den sonra istediği zaman çıkabilir. ama öncelikle o sorumluluğu alabilmeli ve bunun bilincinde olmalıdır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Turk gençleri aile evinde fazla kaliyor. Birçoğumuzun aileyle geçimi iyi degilken ustelik. Bu ulkede cok duyarsiniz aileden ayrildigi an oh be diyen gencleri. Biraz baskici yetismemizin yani sira anne baba olarak eksikler cok fazla.

Bircok evde psikolojik siddet olabiliyor cocuga karsi. Bizim ulkede anne baba severek evlenmiyor. Mantık evliligi ve gorucu usulu evlilik yapiliyor. O evlilik cogunlukla iyi gitmiyor ama cocuk ugruna yillarca devam ettiriliyor, bir de elalem ne der ugruna. Ondan sonra evde zaten dogru duzgun huzurlu bir aile ortami olmuyor.

Aile evinin bu durumunu farkeden cocuklar israrla universiteyi falan disarda okumak istiyor, disari atanmak istiyor. Bende onlardan biriyim. Yasim 23.

Ailem universite icin disari gondermedi ama atanip bir an once gitmek istiyorum. Atanmayi ekonomik bagimsizlik icin degil aile evinden gitmek icin istiyorum. O kadar yoruldum ki psikolojik olarak. Fiziksel olarakta oyle. Aile desen yok zaten. Ayni sofrada yemek bile yemiyoruz. Anne dedigim kadin ise sürekli küsüp duruyor cocuk gibi. Surekli alttan alayim, bana küsmesin seklinde davranmaktan da yoruldum.

Babam gelip annemi sikayet ediyor bana. Kufur ustune kufur soyluyor, dertlerini söylüyor. Annem benimle konustugu zaman babami sikayet edip duruyor. Ikisi de beni psikolog olarak goruyor ve bu durumu bugun uzmanlar cocuk icin ne kadar yanlis ve travmatik olabileceginden bahsediyorlar. Bunca yil ikisinin arasinda kaldim. Bence benim gibi genc bu ulkede cok fazla.

Gercekten nefes alamiyorum artik evde. 2 gun önce tum esyalarimi toplayip gitmek istedim. Ama sadece hava alip eve geri döndüm. Ekonomi ne olursa olsun bu ulkede aile evinde kalmanin cok buyuk bedelleri var.

Avrupa gibi degiliz toplum olarak. Onlar hem genc yasta evden ayrilip kendi duzenlerini kuruyorlar. Kurmasalar bile onlarin cocuk yetistirmeleri ve aileleri bizim ailelere gore daha net ve seffaf. Yani bir yabanci ebeveynin gelipte cocugunu psikolog gibi gördüğünü, ona dert yandigini, yaslaninca bana bakacaksin dedigini sanmiyorum.

Bizim aileler cocugu sevdigi icin degil ilerde yalniz kalmayayim diye yapiyor zaten. Ilerde bana bakar mantigiyla yapiyorlar. Pedagojiden anlama sıfır zaten. Sonra psikolojisi bozuk koca bir copluk topluluğu. Turk aile yapisinda bence ne kadar erken aile evinden çıkılırsa o kadar iyi.

8
    3 Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

Çok güzel anlatmışsınız maalesef toplumumuz da sizin gibi düşünen gençler bir hayli fazla çünkü mutsuz bir evlilik ve bunları görerek büyüyen bir çocuk... Umarım bir an önce atanıp kendi hayatınızı kurarsınız 🌷

Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      +1 yıl

Ciddi misin yaa bazen ben de ayrılalım diyorum, ama popom yemiyo ayri eve üstelik calisiyorum da

Yorumla
    • gökahmetoğlu
      gökahmetoğlu
      +1 yıl

evet arkadaşımın yorumunu okudum cidden içimden kan yürüdü ve üzüldüm bu gibi istisna olaylarda ülkemizde cidden günden güne çoğalmaya başladı çok farklı yaşam tarzı hatta adına yaşam denilmez olmuş yani içler acısı bir durum

meslek nedir
      atanma beklediğiniz durum için torpil işe yararmı öncelikle onu bilmek istiyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

50

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu rapor bana gerçekçi gelmedi çünkü bekar Türk gençleri evden ayrılamıyor, çok büyük bir kısmı asgari ücretle çalışıyor ve ülkenin ekonomik durumu gayet ortada. Ayrılmasını başaranlar bile bir süre süre sonra ana baba evine geri dönmek zorunda kalıyor çünkü tutunamıyor. Geri dönen çok insan tanıyorum en son Ankara 'da mühendislik yapan bir arkadaşım 3 ay önce buraya İstanbul'a aile evine geri döndü çünkü yok yani kira mı karşılasın, fatura mı ödesin, erzak mı alsın yoksa birikim mı yapsın... Bu ülkede gençlerin çok büyük kısmı çok uzun yıllar ailesi ile yaşamaya mecbur, mecbur bırakıldılar ekonomik şartlar yüzünden. Anne ve baba mal mülk birikim sahibi değilse veya evlenilmediyse ayrı eve çıkmak mümkün değil.

3
    1 Yorumla
    • aylavyu123123
      aylavyu123123
      +1 yıl

+999

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Almanya'dan örnek vereyim, bebeklere 1 yasinda kasigi eline veriyorlar, yemegini kendisi yemeyi ögreniyor, 18 yasina geldimi evden atiyorlar, birde 2 yasina kadar emziriyorlar, evlenip evden gidinceye kadar annesi yemegini yapiyor.

Almanlar genc yasta sorumluluk almasini ögreniyor, meslegini, isini mücadele edip kazanmasini ögreniyor, calisaraak yapmasi gerektigini ögreniyor. Bizdede her türlüdetsekle zorla bir üniversite bitiriyor, bitirdikten sonra ikinc bir tembellik basliyor, is begenemiyor, gelir begenmiyor, isi olacak, rahat olacak, emir verecek, aldigi maaas arabasini evini tatilini temin edecek kadar olacak..

Bence simarik, tembel nesil yetsimesinidurdurmak icin kücük yasta sorumluluk, 18 yasinda basinin caresine bakacak..

2
    0 Yorumla
  • KralBaskanDöndü
    KralBaskanDöndü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba

İyi akşamlar

Bence bunun yaşla bir ilgisi yok kişi kendini ne zaman hazır hissederse ne zaman evlilik için hazır olursa o zaman evlenmeli kendini herhang bir yaşa bağlamamalı neden mi ABD Eski Başkanı Trump bile kaç yaşında başkan oldu herkes kendi zamanında kendi hayatını yaşıyor yok elin oğlu 26 yaşında evlendi sen 30 oldun hala evdesin demek yanlış hayatının aşkını bulmadığın sürece mutlu olamazsın

1
    0 Yorumla
  • Ahmeet26
    Ahmeet26 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Aile evinden hemen sonra evlenmek iyi değil bence hayatının bir döneminde tel yaşaman da gerek diye düşünüyorum, bekâr evi. Neden derseniz farklı tecrübeler kazandırır. Ev işleri nasılmış biraz öğrenirsin, idare vs senelerce olmasına gerek yok hayatının belli bir döneminde olsa yeterli. Yaş da fark etmez bence 18 de olur 30 da olur

0
    0 Yorumla
  • neoliberalist
    neoliberalist Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 91%
    +1 yıl

Ekonomik şartlar müsaade ettiği an... Herkes bir birey aileni sevsen bile sorumluluk alman kendine bir hayat kurmak gerekir. Baba evinden koca evine hayat olmaz. Ama Türkiye şartları bunu gerektiriyor maalesef. Ayrica ekonomik şartlar derken oturacağın yerde önemli. Kimse bağdat caddesindeki aile evini bırakıp bağcılara taşınmaz.

0
    2 Yorumla
    • gökahmetoğlu
      gökahmetoğlu
      +1 yıl

bağdat caddesinde oturuyorsunuz anlaşılan

Yorumla
    • neoliberalist
      neoliberalist
      +1 yıl

Sana ne

Yorumla
  • KuasarMeta
    KuasarMeta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

19-23 yaş arası normal bence okul dönemi bittikten sonra kendini bir işe yerleştirdikten sonra olabilir

1
    0 Yorumla
  • bLueetimeS
    bLueetimeS Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

O ortalamalar şu an ki ekonomi yokken olan şeylerdi 😁 valla ben senenin 4 ayı aile evi 8 ayı dışardayım aile evi rahat dert yok sıkıntı yok

1
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bence ekonomik özgürlüğünü eline alınca ayrılınabilir çünkü cidden bir süre sonra aile çekilmez oluyor. İnsanın hiç mi özeli olmaz kardeşim evde 4 oda var halen benim odaya zırt pırt girip rahatsiz ediyorlar kapı dinlemeler bıktık yahu

1
    0 Yorumla
  • Barney56
    Barney56 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

24 yaşında ayrıldım. Birazdan çamaşırlarımı asıcam. İnsanın kendisinin, kendi ayaklarının üzerinde durarak , sorumlulukları ile yaşaması da güzel.

2
    0 Yorumla
  • çevrimiçiiii
    çevrimiçiiii Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.

İmkanı olan hemen ayrılıyor zaten maddi gücü yeten aile evinde kalmak istemiyor nadirdir

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

23 yasında ayrıldım , imkanı olan arkadaslara tavsiye ederim

2
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Yolunuz açık olsun gençler ben rahatsızlığım sebebiyle kısıtlandım

1
    0 Yorumla
  • Sciencelover
    Sciencelover Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Yatırım yapacaksan tek eve çıkmak epey masraflı özellikle büyükşehirlerde.

1
    0 Yorumla
  • aLLyCho
    aLLyCho Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Valla ailemin evinden 26 yaşında ayrıldım. Keşke diyorum daha erken ayrilsaymisim. Gerçekten o kadar rahat ve güzel bir şey ki.. kendini idare edebilecek herkese tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • kdkdkddkkdk
    kdkdkddkkdk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ben evlendikten sonra ayrıldım evlenmesem ayrılmazdım aile evinde gerçekten çok rahattım yediğim önümde yemediğim arkamda Allah annemden babamdan razı olsun

0
    1 Yorumla
    • gökahmetoğlu
      gökahmetoğlu
      +1 yıl

helal kız sana 🙏

Yorumla
  • beceriksiz94
    beceriksiz94 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Ben 19 umda ayrildim ailemin tek cocuguyum ama nedense hayat

1
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Mümkün olan en uygun zamanda diyorum buna ben.
    Ama günümüz ekonomik şartlarında ayrı ev açmak veya sürdürmek zor.

0
    0 Yorumla
  • Delikanlisback
    Delikanlisback Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

18 yaşında üniversite için ayrıldım o gün bugündür ailemi sadece ziyaret edip belirli bir süre kalıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

21-22 yaşında Ayrı eve çıkmasına müsaade edilmelidir.

Geçen yıllarda birey olmayı öğrenecektir.

cut.

0
    0 Yorumla
  • Real_AnimeGirl
    Real_AnimeGirl Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 95%
    +1 yıl

Ailemin evinden ayrı ev kurmak için kocamın evine gitmem gerekir. Ben tek yaşayamam. Her türlü sesten, karanlıktan, cinlerden korkuyorum jemxjwjs

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Turkiyede bir aile zor geçiniyor. Gençler nasil ayrı eve çıksın bunun kirası var faturasi var yemeği var. Ee neye para kaldı? Eşşek gibi çalıştıkları halde bide. yazık Türkiye genclerine.

1
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Şimdi bu konu çok farklı bir durum çoğunluk ailesini sevdiğinden dolayı ayrılmak istemiyor bunun yaşlada alakası yok

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Bilmiyorum evlenmeyene kadar ailemle yaşamayı düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ben 28 yaşında ayrıldım. Kendini hazır hissedince ayrılmalı.

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

18 yaşında ayrıldım evden bir daha da geri gelmedim

0
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

18 yaşında kendi evime çıktım.

Kasım 1995.

0
    0 Yorumla
  • justimagineit_
    justimagineit_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Ayrılmayı isterdim ancak ailem böyle bir şeye izin vermez

0
    0 Yorumla
  • athenasss
    athenasss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bennce seni ilk. bakkala gönderdiklerinde .. çöpü at demeden evvel. basarmalisinn yoksa cok geç

0
    0 Yorumla
  • konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Maddi durumu ne kadar iyiyse, o kadar erken ayrılmak daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Gecekusu98
    Gecekusu98 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

18 dedim mi gideceksin ruhsal sağlığın için hsjsjsj

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Belli bir yaşi olduğunu düşünmüyorum. Cunku nasil bir aile ortami olduğuna göre değişir eğer iş, evlilik gibi bir durum yoksa ne diyr baska eve tasinip kendime de masraf çikartiyim ailemle yasarim

0
    0 Yorumla
  • CoolEmmi72
    CoolEmmi72 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

28 yaşındayım ve hâlâ ayrılmadım ama yakın bir zamanda ayrılmayı düşünüyorum..

0
    0 Yorumla
  • ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ
    ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Türkiye de aile evinden ayrılmak çünkü yaşam şartları çok sıkıntı.

0
    0 Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ya ben ailemleyim bu durum kafamı çok kurcalıyor gerçekten

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bunun belirli bir yaşı yok vakit ne zaman gerektiriyorsa o zaman ayrılırsın.

0
    0 Yorumla
  • _Versace_
    _Versace_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Yaşla alakası yok, maddi olarak ne zaman hazır hissederse ayrılabilir isteyen

0
    0 Yorumla
  • J_eSSe
    J_eSSe Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Ben iş sahibi olayım ,1 yıl da düzenli çalışırsam ayrılmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :')

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Biz de 30 olup evlenmeyen kız ve erkek var öyle bir şart mı varmış 😃😂😂

0
    0 Yorumla
  • _Duygu_91
    _Duygu_91 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

Tükiyede çoğunda Avrupa özentisi var. 31 yaşındayım kendi evim olmasına rağmen ailemle birlikte yaşıyorum ve evlenmeden önce ayrı eve çıkmayı falanda düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Yaş ile ilgidi yok kiralar 7 bin tl maddi gücün varsa 20 k civarı ayrılabilirsin

0
    0 Yorumla
  • jej2o2oi1i2
    jej2o2oi1i2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Ne zaman istersen ama bence Evlenerek deyil kendine yeni bir ev açarak.

1
    0 Yorumla
  • aglamak_istemiurum
    aglamak_istemiurum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Kız olarak okuduysan 20 yasında veya 22 yasnda parwnı alıp gidersin erkek ise 24 falan

1
    0 Yorumla
  • Herkeskendinebaksın
    Herkeskendinebaksın Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendi paranı kazanıyorsan ve reşit isen ilk fırsatta ayırmalısın evleri

0
    0 Yorumla
  • BeyazKurt27
    BeyazKurt27 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

25 yaşın ideal olacağın düşünüyorum ama maalesef bu şartlarda çok zor

0
    0 Yorumla
  • uzgunbiri0si
    uzgunbiri0si Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Use the edit icon to pin, add or delete clips. Use the edit icon to pin, add or delete clips.

0
    0 Yorumla
  • ertekinst
    ertekinst Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı.

Ömür boyu annemin yanından ayrılmak istemiyorum

0
    7 Yorumla
    • ertekinst
      ertekinst
      +1 yıl

Korkuyorum dışarıdaki kadınlardan hayatımı biplerler diye

Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

Allah sizi annenizden ayırmasın💐

Yorumla
    • ertekinst
      ertekinst
      +1 yıl

Amin annesini seven kimseyi ayırmasın Rabbim

Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

Amiin

Yorumla
    • ertekinst
      ertekinst
      +1 yıl

Annem diyor ki Benimde göbek Elif konuştuğun Elife selam söyle inşallah Polatın Elifi gibi oda senin Elifin olur diyor birde. İyi geceler

Yorumla
    • myraes
      myraes
      +1 yıl

😄 annen bir an önce evlenmeni istiyor gibi

Yorumla
    • ertekinst
      ertekinst
      +1 yıl

Sorma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bir kurmanc kızı olarak sadece ve ancak evlenince ayrılabilirrim😏😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mümkün olduğunca erken ya

1
    0 Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

30 için geç değil bence

0
    0 Yorumla
  • KırıKMerdane
    KırıKMerdane Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.

Kendini maddi manevi hazır hissettiği zaman

0
    0 Yorumla
  • leyleq
    leyleq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

21-22 bence. Hatta o bile erken.

0
    1 Yorumla
    • leyleq
      leyleq
      +1 yıl

geç pardon

Yorumla
  • Smsmaksm
    Smsmaksm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Gücüm olursa ilk fırsatta

0
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

İş evlilik düzeni varsa 30 yaşından sonra olabilir

0
    0 Yorumla
  • Yarahsa
    Yarahsa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Ailenin yetiştirme üslubuna bağlı

0
    0 Yorumla
  • Jealous_14
    Jealous_14 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.

Ben 18 yaşında ayrı eve geçtim

0
    0 Yorumla
  • sabrimkalmadiartik
    sabrimkalmadiartik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Üni bitip is hayatına atılınca

0
    0 Yorumla
  • mert1512
    mert1512 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı.

Bunun evlilikle bir alakası var mı

0
    0 Yorumla
  • zabıtkatibi
    zabıtkatibi Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Ne zaman evlenirsen o zaman ayrılmalı bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Param olsa bugün giderim ama yok.

0
    0 Yorumla
  • Zumbaba
    Zumbaba Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

18 hemen

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aile evinden kaç yaşında ayrılmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aile evinden kaç yaşında ayrılmak gerekir? 103 cevap verildi
Aile evinden kaç yaşında ayrılmak gerek? 11 cevap verildi
Kaç yaşından sonra aileden ayrı eve çıkmalıdır? 5 cevap verildi
Kaç yaşından sonra ayrı eve çıkmalı? 121 cevap verildi
Kaç yaşında ayrı eve çıkılmalı? 75 cevap verildi
Bir insanın aileden ayrı kendi evine çıkma yaşı kaçtır sizce? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨