Ekim de 20 ye gireceğim. Ailemi çok seviyorum ama yavaştan kendi alanlarımı yaratmaya doğru bir istek duyuyorum. Ailem baskıcı vs değil ama bilirsiniz çocuklar ebeveynlerinin gozunde hep çocuk. Dışarıda daha çok birey gibi hissediyorum. Ve sorumluluk almayan bir yapım var. Her şeyimi ailem hallediyor. Yalniz yasamak beni geliştirir diye dusunuyorum. Sizce 20 yaş yalniz yaşamak için uygun mu? Sizin için uygun olan yaşlar nedir. Bu arada 1 aylık tatile gittiğimde ailemi çok fena yabancılamıştım. İlk bir kaç gün evde çok rahat olamadım, hemen bir mesafe girdi. Sonra eski ben oldum tabi. Evime çıktığımda aileme karşı olgunlaşacağımı da biliyorum. Sizce bir kaç yıl daha ailemle samimi bir yaşantı sürmem mi daha iyi olur, yoksa ayrı eve çıkmam mı?
Bu arada maddi hiçbir sıkıntım olmaz. O açıdan pozitif bakarak fikirlerinizi belirtirseniz çok makbule geçer. Teşekkürler...
Bu arada maddi hiçbir sıkıntım olmaz. O açıdan pozitif bakarak fikirlerinizi belirtirseniz çok makbule geçer. Teşekkürler...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine yetecek geliri varsa 18 yaşında da ayrı eve çıkılır.
Amanda aman kıçı boklu ayrı eve çıkacakmış.
Sen herhalde hâlâ ailenle yaşıyosun 😂 nefret barindiracak hiçbir şey yok nefret kusuyosun. Ezik misin
Evliyim ben
Senin gibi özenti değilim
Senin gibi bireysel gelişimini, ayaktayım güçlü kız imajını ailem üzerindede denemedim.
İlla birşeyler yapacaksan git çalıştığın yerde tepeye oyna.
Ruh hastasına bak. Evli diye benim gibi özenti değilmiş miş fjskjdid. Tek başarınız evlenmek. Allah bilir çocuk gelinsin ya da 22 dolmadan hemen evlendin ondan bu kinin. Anlaşılan sen hiç bireysel gelişime sahip olamadin, direkt evlendin. Vah yazik kiyamam. Ailem üzerinde denediğim bir şey yok. Bir şey yapıp kanıtlamaya calistigim yok bu alanda, zaten senin gibileri benim elemanım olacak pozisyonda. Ben tepeye baştan sahibim zaten canım benim. Ha ama senin gibi eziklerin tek itemi "ailen sayesinde ama" bla bla. Aldigim egitim, ozel ders, ve hedeflerimden bir haber olarak ancak nefret kusarsin. Kendi ezik, buzuk hayatinin, yasayamadigin hayatinin ofkesini baskalarindan atmaya calisan bi zavalli olmana çok üzüldüm. Sakin ol şampiyon, sadece ayrı eve çıkmak gibi bir düşünceye sahip bir genç insanım, çocukta değil.
Beni tanımadan bilmeden ettiğin lafa bak.
İş sahibiymişte
Elemanı olurmuşumda
Sen öncr kendi aklının hükümdarı ol
Sen baba parasıyla hava atarsın
Ben ise kendi paramı kendim kazandım ve kazanırım. Allaha şükğr bu yaşımda evimde var arabamda var. İşimde var. Çocuğumda. Senin gibi çocuk olmadığını ispatlamayan çalışan insanlarla dolu etraf
Ya teyze. Veletinle kocanla uğraşmaktan beynin kaymış psikolojin bozulmuş anlaşılan durduk yere bana kin kusuyosun. Nerde hava atmisim sordugum soruda sen bana durduk yere hakaret ettin hastaya bak. Ayrica evli olup bu sitede takıldigini kocan bilmiyodur, belli bunalmissin her şeyden 😅 kendi kirik dokuk ezik hayatinin ofkesini baskalarindan cikarmaya calisma. Hadi senin yapicagin ev işin falan vardir. Hadi canim. Hadi.
Şuursuzluga gel ya 😅 lan benim yasimdakilerin cogu universite dolayosiyla ailesinden ayri zaten. Ben uni yakin diye ailemleyim.
A bu arada tatlim, 20 yaşında bir çıtırım. "Çocuk olmadigini ispatlamaya çalışan" demişsin ama, 30 yaş sendromuna girip gençlere sataşan teyzelerdensin herhalde.
Ahah 20 yaşında çıtırmış
Banada teyze diyor. Annene ne diyorsun acaba. Nine mi😀
Çocuk olmadığını ispatlamaya çalışan ve baba parası ağırına giden mağdur çocuk
Annem senin gibi gençlere nefret kusan bir insan değil ve "olgun" bir kadın. Senin teyze olmandaki mantık, içinin geçmişliği canım benim.
Aynen çocuğum. Hadi git kendi çocuğunu pışpışla. Ailemin imkanı varsa elbetteki bu imkana ben de sahip olacağım, bu benim değil objektif olabilirsen senin zoruna gidiyor. Ve anlıyorum ki oldukça her şeye kin, haset dolusun. Ve eminim ki, kendi kötü, çirkef kalbinin, haset dolu bakış açının karşılığını yaşıyorsun hayatında. Sağlıklı bir psikolojide, hayata pozitif bakabilen ve saygılı olabilen böyle normal bir konuda kimseye durduk yere nefret kusmaz.
Neyse kudurmaya devam et :)
Annen olgun kadın ben teyze. Ahah
Nineme selam söyle
Sırf boş zamanım var diye yazıyorum sana
Boş insan
Senden âlâ boşu yok evliyim, çocugum var başarısıyla orgazm olan teyze 😅
Eve çıkma fikrine sahibim diye yapmadığın yakıştırma kalmadı. Şuursuzluğa bak. Kendi kendine kuduran sensin zavallı kuzucum.
Çocuk sahibi ve evliyim ben evli!!! Psikolojisine giren, hiçbir zaman özgür bir yaşama sahip olamamış sıradan bir vasıfsıza da cevap veriyorum ya, şaka gibi 😅 eğlenmene bak hayatım.
Özgürlüğü eve çıkmak sanan sivilceli😀
Okuduğunu idrak edemeyen 3 ıq lu :) senin gençlere kurulduğun tescillendi. 20 yaşında olmayı ergenlik olarak görüyor zavallım.
Çocuğun da yarın öbür gün benim yaşıma geldiğinde kendi yaşayamadıklarının öfkesini ondan da çıkarırsın sen Allah bilir 😅 özgürlüğü ayrı eve çıkmak olarak gördüğüm anlamını çıkarman için ağır beyin hasarlı falan olman lazım. Ki anlıyoruz ki, malum... :)
Ailemi çok sevdiğimi, onlarla mutlu olduğumu, samimi bir bağımız olduğunu ancak sorumluluk almak istediğimden ve kendi düzenime sahip olma yaşımın geldiğini düşündüğümden bu tip bir konuda insanların fikrine ihtiyaç duydum. Ama direkt hakaretle yaklaştın ve hâlâ kudurmaya devam ediyorsun. Ciddi anlamda zavallısın. 😅 Lafın özü, özgürlüğü bu tip kalıplara sığdıran birisi değilim. Ancak üstte dediğim gibi, senin özgürlükten muaf olduğun o kadar çok belli ki. O yüzden tüm gocunman 😭😅 kocana 3 oğun yemek yap, utusunu yap, çocuğuna bir tek sen bak, peşinde koştur, gencecik yaşında evlen vs. Anlıyorum. Hiçbir sey yaşayamamışsın ki ;( tabiki benim gibi insanları kıskanacaksın. Kıskan ayol. Lüks ev görmek istersen, taşınacağım evime yatılı hizmetçi olarakta gelebilirsin. Özelden mesaj atmana bakar. Öptüm canım.
Vallaha okumuyorum kuzum
Hadi ninemin yanına git
Tamam neyse. Yine de bir şey hoşuma gitti. Bana uyuz oldun, ben de sana ama hiçbir şekilde küfür etmedin. Yine de medeni bir insansın ne kadar kıskanç ve kibir dolu olsan da. Seviyeli bir şekilde laf sokuşturduk birbirimize. Olsun 💯 iyi geceler. Evime çıktığımda buraya tekrar yazayım seninle viski içerek barışırız.
Hahahhahahsbs senin okuma yazman var mıydı ki? Ben de seni 11 yaşında götü kokuşmuş bir ihtiyara satılıp bunun havasını yapıyor sanmıştım :D
22 filan niye cikionki
Açıkladım detayda
Ben 24 yaşında başladım..