Arkadaşlarından vazgeçebilir misin 🫠

Arkadaşlarından vazgeçebilir misin 🫠
Ben kaybettim 3.5 sene önce önce sanaldan tanışmıştık bir kız yüzünden aramız bozuldu diğer sanaldan arkadaşıma beni sormuş bilerek benimle görüşmediğini söyleyince ben kendisine yazacağım ama yüzüm yok demiş kendiside hatalı bu durumdan tabi ben barışmayacağım onunla kızda kendisine tekmeyi vurduktan sonra beni boşu boşuna kaybetmiş olacak 😂
Arkadaşım olmadı hiç yani oldu tabi ki ama çok yakın değillerdi. sadece kuzenlerim vardı dostum olarak onları da hiç kaybetmedim ama şu an görüşmüyoruz pek.
Evet kaybettim
Arkadaş kaybettim. Kendi isteğimle de oldu bu durum. Benim isteğim dışında da. Ama kaybettiğim bir arkadaşım için asla kötü düşünmedim. Bana vefasızlık, haksızlık eden kötü bir duruma sokanlar için bile hep iyiliklerini isterim. Bir zamanlar güvenip sıralarımı verecek kadar sevdiğim insanlar benimle olmasalar da iyi olsunlar.
Cevap
12Cevap
Ben kaybetmem kaybedilirim
Kova burcu olduğum için arkadaş canlısı biriyimdir. Tanımadığım insanlara karşı soğuk olurum ve utanırım. Ama arkadaşlarıma karşı çok samimi ve eğlenceliyim. Arkadaşlarıma çok değer veririm ve hep verdim. Ama ben bu konuda pek şanslı değilim. Şimdiye kadar 3 en yakın arkadaşım oldu ve hep beni kıskandılar🤦🏻♀️ Arkadaştan yana yüzüm gülmedi. Aklıma geldikçe onları özlüyorum🥲 Geçen günlere ve yaşadığımız anılar yine de çok güzeldi.
Arkadaş meraklısı biri değilim. Az ama öz olsun mantıgındayım. O yüzden okuldan vs çok arkadaşımla iletişimi kestim. Bu kaybetme değildir , tam tersi kendini bilen insan davranışıdır
Evet. Ama kendisi böyle olmasını istedi. Statüsü yükselince, biz eski arkadaşları olarak kaldık. Canı sağolsun.
Kaybettim durduk yere bahaneler engelleme hesabım kapatıldı üzüldüm ben derinhayel😔😭
İnsanlardan kolaylıkla vazgeçerim. Hataya yer yok. Hata yapanın hayatımda yeri yok.
Hayatimda bir süzgeç var benim, o süzgeçten duruma göre süzülen arkadaşlarım olmuştur
Karaktersiz bir kaç kişiyi hayatımdan çıkardığım oldu, bu benim için kayıp değil.
Hayatını kaybeden arkadaşlarım oldu tabi ki. çok üzücü hadiseler yaşandı
Şehir dışına taşınan iki yakın arkadaşım var bir nevi kaybettim diyebilirim
çoook ya en kotusu de ona açıldım yakın arkadaşıımdı ama şimdi kazanmaya çalışıyorum
Kız arkadaşsa koy bi yerine de erkek arkadaş kaybetmek sıkıntı :F
Vazgeçilmez dgldir kimse
Hiç hayatımdan bir insan çıkarmadım.
Aşk kurbanı olan dostlarım var
Var biri kurtuldum diyelim
Vazgectim hakettigi icin
Değmezse çıkarırım hayatımdan
Kaybetmedim onlar beni kaybetti
Maalesef oldu öyle durumlar 😕
En İyi Cevap