- 1 ay
Hiç unutmuyorum Hayatımın bir evresinde gözüm öyle bir açılmıştı ki garip bir şekilde sonra içime kapanmıştım. O zamanlarda da belki kendimden bile çok sevdiğim insanlar vardı çevremde. Sadece biraz kendi kendime kalıp yanlız kalmak istemiştim ve o çok sevdiğimi söylediğim insanlar patır patır döküldüler. Benden size bir tavsiye yanınızda ki insanların iyi veya kötü olduğu hakkında tereddütteyseniz yapmanız gereken tek şey susmak..
çünkü fark ettim ki bazen o kadar çok gürültü yapıyoruz ki kendi ses kalabalığımzdan dolayı karşı tarafı duyamıyoruz. Ya bazı insanlar alenen bağırıyor resmen sana zarar vereceğim diye ama biz kendi gürültümüzden dolayı gözümüz körleşiyor. Bazen susmak ve dinlemek lazım. Ben sustum ve fark ettim ki beni aşağılayan zaman zaman kendimi kötü hissetmeme sebep olan insanları dost diye yanımda tutuyor muşum. Bunu fark ettikten sonra aynı sene içinde bir düzüne insanı hayatımdan çıkardım. Fazla arkadaş iyi bir şey değilmiş bir de bunu öğrendim. Yanında içi boş olan adamları arkadaş diye yanında tutacağıma bir tane içi dolu olan dost buldum kendime. size de tavsiye ederim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- s1 ay
Kaybetmedim ben hayatımda istemedim olmaması gerekenleri.
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim komşum🙏🏻🍫🎈
- Soran1 ay
Rica ederim komşum ne demek 🎈🥳🌸🧚♀️🌺
- u1 ay
Çoook. Kaybettik demiyoruz, kurtulduk diyoruz 😅
24 Yorumla- Soran1 ay
kesinlikle cann 🌸😅
- 1 ay
😌💅
- 1 ay
Teşekkür ederim can 🥳
- Soran1 ay
Rica ederim cansın 🥳🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- 1 ay
Arkadaş kaybetme değildir bence yaşadıklarımız. Hayat yolculuğunun bir döneminde birlikte yürüyüp sonra rotalarımızın farklılaştığı ama yollar ayrılmış da olsa değerini kaybetmeyen insanlar vardır.
10 Yorumla - 1 ay
Kaybetmedim, benim için kayıp değillerdi çünkü...
20 Yorumla - 1 ay
Lise 3’teyken dersaneden bir kız arkadaşım ölmüştü
17 yaşındaydık daha, çok ağlamıştım üzülmüştüm10 Yorumla - 1 ay
Kayıp aranıyor ilanı ver ahshh
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok şükür kaybetmedim..
10 YorumlaEvet, ben de zaman zaman arkadaş kaybettim. Belki sebebi bazen bir anlaşmazlık, bazen sadece yolların farklı yönlere ayrılması oldu. İlk başlarda insan kendini biraz boşlukta hissediyor, çünkü hayatımızda belirli bir yere sahip olan birinin artık olmaması garip bir his. Ama sanırım zamanla anlıyoruz ki, her arkadaşlık her zaman sürmeyecek. Hayatta karşılıklı anlayış, güven ve emek isteyen bir yol bu.
Aslında kaybedilen arkadaşlıklar bana hep bir şey öğretti. Kendi sınırlarımı daha iyi anladım, kimlerin hayatımda olmasını istediğimi, kimlerin olmadığında daha huzurlu olduğumu fark ettim. Bazı kayıplar içten içe üzse de, onlar sayesinde daha olgunlaştığımı düşünüyorum. Belki de bu kayıplar bizi daha gerçek, daha sağlam dostluklara hazırlıyor.
Bazen eski dostları düşündüğümde içimde bir burukluk olsa da, hayatın sürekli bir değişim içinde olduğunu kabul etmek de bir tür huzur veriyor.
10 Yorumla- m1 ay
Çok iyi bir arkadaş olmaya çalıştım her zaman. Bu sebeple 10 yılı devirmiş arkadaşlıklarım bile var. Ben hiçbir zaman insan kaybetmedim bu manada. Bir kız arkadaşım olmuştu iki yüzlü davranan duyunca iletişimi kestim. Formasyon eğitimi alırken okulda karşılaştık ben affedemedim. O ise beni kaybettiği için hayli pişman görünüyordu. Başka Kız arkadaşımla bir yıl küs kaldık art niyetli sanmıştı beni öyle olmadığını anlayınca özür diledi , uzaktan uzağa her gün takip edip beni çok özlediğini itiraf etmişti barışırken. Beni kaybeden herkes mutlaka yokluğumu aradı. Ben hiçbir zaman insan kaybetmedim çünkü en yakın kardeşimi kaybettim amansız bir hastalıktan bu sebeple çok iyi bir dost oldum. Dostluğunun hakkını verdim benden gidenlerin kendileri pişmanlık yaşadı.
10 Yorumla - 1 ay
Ayrılıklar vedalar vs vs bunların dışında ölümün ayırdığı iki arkadaşım olmuştu birini 2011 yılında bir trafik kazasında kaybettim bir diğeri ise 2015 yılında iki katlı evinin merdivenlerinden düşüp hayatını kaybetti ikisinin kaybı beni çok üzmüştü beklenmedik zamanlar yaşlar ve olaylardı.. seçimsiz kayıplardı ((
10 Yorumla - s1 ay
Hayır sadece oturduğum semtte herkesçe tanınan bir arkadaş vardı ortak arkadaşlarımız çoktu ona araba çarptı ve rahmetli oldu genç yaşta mekânı cennet olsun annesinin çığlıklarını duydum sonunda oraya ışık koydular ama kaç insan kaza yaptı orada kaç insan gitti
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kaybettim ama onlarda beni kaybetti ☺ Kendileri bilirler yeteri kadar değer vermezlerse benim yapacağım iyilikleri ve jestleride kaçırmışlar demektir beni ortada bıraktıklarını zannediyorlar ama kendimi yüzde yüz tanıtmam insanlara ben hiçbir zaman sadakatini ve bana değer verip vermeyişini uzun süre ölçerim..☺
10 Yorumla - 1 ay
Cinsiyet ile ilgili değil, insan doğası zoru sever, o yüzdendir ki bizdeki naz erkeği mest eder😌
10 Yorumla - 1 ay
Evet gerçek anlamda arkadaşım vefat etmişti normal hayatta da bana yük olan daha doğrusu bana zarar veren arkadaşlarımla muhabbet kesmiştim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben kimseyi baybetmem barışcım zamanı gelince şutlarım genelde geri dönüyo insanlar ama geçiyor o tren
10 Yorumla- 1 ay
Çok sevdiğim arkadaşım 17 yaşında ebediyete intikal etti annesine pek görünmemeye çalışıyorum beni görünce hüngür hüngür ağlıyor
10 Yorumla 20 senelik dostumu ihanetiyle kalbimde öldürdüm..
20 Yorumla- 1 ay
Evet zaman zaman oldu ne yazık ki. Hiç bir arkadaşlık kalıcı olmuyor.
20 Yorumla - 1 ay
Onlar beni kaybetti ben kimseyi kaybetmedim
10 Yorumla - 1 ay
Bir kişide bunu yaşadım ama işin aslına bakarsan o beni kaybetti diyebilirim.
10 Yorumla - 1 ay
Tabii, yollarımızın ayrıldığı insanlar var benim de herkes gibi
10 Yorumla zaman benden aldı hayat akıp gıdıyor ve hepsı anı olarak kaldı
10 Yorumla- 1 ay
Kaybetmedim, hayatimdan çıkardım çünkü olması gereken oydu pismanda değilim...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı. Ölüm olarak hayır, arkadaşlık olarak çok fazla arkadaş kaybettim
10 Yorumla- 1 ay
Ben kimseyi kaybetmem bana zararı olanları bilerek silerim hayatımdan
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaş olanlar zaten yanında duranlar. Kayıp bile değil onlar sadece birer tanıdık
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Ölüm anlamında hayır ama benim için biten arkadaşım çok oldu. Onlar beni kaybetti, ben değil.
10 Yorumla- 1 ay
kayif derken vefat anlaminda mi küstünüz mü gerci ikiside geldi benim basimada
10 Yorumla hayır sahte dostluklar oldu tabi onları adam yerine koymuyorum lise zamani
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben ortaokuldayken kız arkadaşım kanserden vefat etmişti hepimiz çok üzüldük..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ölüm olarak dersek evet çok sevdiğim iki dostumu kaybettim trafik kazasında
10 Yorumla- 1 ay
Merhabalar Beyefendi
Evet en yakın arkadaşım yanımda bıçaklanmıştı, hala unutamam.10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Çok sağlam arkadaşlıklarım var benim daha çocukluktan gelen o yüzden hayatımdan çıkanlara kayıp diyemem, hak ettikleri yerde bıraktım diyebilirim.
20 Yorumla Çokk hemde çünkü iyi davrandim yardim ettim kadin erkek kaybettim
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet ama o beni kaybetti normalde egolu değilim asla ama ben yeterince çabaladım kaç kere tersledi beni ve suç çoğunlukla onda olduğu halde
10 Yorumla - 1 ay
Hayır kaybetmedim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Aaa evet kaybettim adı madinaydı bulmama yardım eder misin?
10 Yorumla - 1 ay
Kaybettim,. hatta birini de KS'de 😪
13 Yorumla- Soran1 ay
kötü olmuş :/
- 1 ay
Hem de coook 😔😪
- Soran1 ay
:(
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Arkadaşımsa kolay kolay kaybetmem ben 😀
11 Yorumla- Soran1 ay
iyiymiş :D
- 1 ay
Olmaması gereken kişilermiş. İyi ki kurtulmuşum.
20 Yorumla en yakın iki arkadaşımı hayatımdan çıkarttım daha 2 ay önce
10 Yorumla- 1 ay
9 yıllık arkadaşımı kaybettim ya da o beni kaybetti 😅
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaybettim tabikide
20 YorumlaEvet şehit oldu...
10 Yorumla- 1 ay
Arkadasim kalmadi diyebilirim...
10 Yorumla - 1 ay
Dönem dönem fazlalıkları çıkardık tabiki 🙃
10 Yorumla - 1 ay
ölüm var evet ve kimisi zamansız geliyor kalana.
10 Yorumla - 1 ay
Onlar beni kaybetti😋
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Var... hala daha elemekteyim 😊🙃
11 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Genelde ben kaybetmem, kaybedilirim.
10 Yorumla Hayatımdan çıkardım diyelim
10 YorumlaEvet hemde 3 tane ağır bir kayıp.
10 YorumlaBen kaybetmedim kaybettiler:)
10 Yorumla- 1 ay
Evet hepsi öldüler 😂 Allah rahmet eylesin
10 Yorumla - 1 ay
Kazanmasını bilirim 😂
10 Yorumla - 1 ay
Maalesef kazalarda vefatedenler oldu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Pek çok kez oldu maalesef
10 YorumlaEvet kaybettim
10 Yorumla- 1 ay
Evet trafik kazası geçirmişti
10 Yorumla - 1 ay
Onlar kaybetti
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Evet iki anlamda da kaybettim maalesef.
10 Yorumla- 1 ay
Ewtt hayatımdaki fazlaliklardan kurtuldum
10 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi